artık sevilla diye bir şehir yok. o arazi beşiktaş teknik direktörü M. Kemal Pektaş tarafından kat karşılığı alınarak yeni bir şehir kurulacaktır
Ezmişsin resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: ITürkologI
Ezmişsin resmen.
Ben şampiyonlar liginde bunlara kendi sahamda 4-2 deplasmanda 4-0 yenilmiştim gs ile..Helal olsun..O luis fabiano yok mu o batırdı beni..
Sansasyonel olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Sansasyonel olmuş.
Harbi ağlatmış
quote:
Orijinalden alıntı: H4rdPr0
Harbi ağlatmış
Alıntıları Göster
tbrkler hocam ufak 1 sorum olacak
oyunun en başında yani ilk sezon BJK kaç para veriyor transfer bütçesi olarak .
Dzeko ve milevskiy falan ucuz adamlar değilde ondan soruyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
oyuncuların yarısından çoğunu sattım. bide fazla para vermeden sonraki satıştan %50 pay dedim ama satmayacam aldıklarımı 5 yıllıkta sözleşme imzaladım. kapı gibi hepsi burada duracak. zaten necip adlı oyuncuya real madrid 6m verdi bende anlamadım niye verdi. kafası iyi herhalde o kadar parayı görünce real başkanınında kaşı gözü döndü
oyuncuların yarısından çoğunu sattım. bide fazla para vermeden sonraki satıştan %50 pay dedim ama satmayacam aldıklarımı 5 yıllıkta sözleşme imzaladım. kapı gibi hepsi burada duracak. zaten necip adlı oyuncuya real madrid 6m verdi bende anlamadım niye verdi. kafası iyi herhalde o kadar parayı görünce real başkanınında kaşı gözü döndü
Gelecek vaat ettiği içindir.
quote:
Orijinalden alıntı: Reinhardt
quote:
Orijinalden alıntı: ITauroSI
quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
Gelecek vaat ettiği içindir.
Alıntıları Göster
Dzeko oyun başı 23-25'e gidiyor. Milevskyi de 10 milyon euro civarında. Hangi lig açılınca ne kadar oynama olur bilmiyorum. İngiltere, İtalya, İspanya ve Türkiye ligi açıldığında bu fiyata alınabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
Dzeko oyun başı 23-25'e gidiyor. Milevskyi de 10 milyon euro civarında. Hangi lig açılınca ne kadar oynama olur bilmiyorum. İngiltere, İtalya, İspanya ve Türkiye ligi açıldığında bu fiyata alınabiliyor.
Alıntıları Göster
Kazayla insan ölüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ShaLer
Kazayla insan ölüyor.
Alıntıları Göster
Dzekoyu intere 20 ye almışdım
quote:
zaten necip adlı oyuncuya real madrid 6m verdi bende anlamadım niye verdi. kafası iyi herhalde o kadar parayı görünce real başkanınında kaşı gözü döndü
Ben takimima aldim ve 2013 yili itibari ile degeri 22M $.Acaba bunu goren vizyon sahibi bir baskan oldugu icin teklif yapmis olabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: AssKickeRJr
quote:
zaten necip adlı oyuncuya real madrid 6m verdi bende anlamadım niye verdi. kafası iyi herhalde o kadar parayı görünce real başkanınında kaşı gözü döndü
Ben takimima aldim ve 2013 yili itibari ile degeri 22M $.Acaba bunu goren vizyon sahibi bir baskan oldugu icin teklif yapmis olabilir mi ?
Alıntıları Göster
enteresan. 20mılyona alınan bır oyuncuya %50 pay verınce ne kadar bı ındırım yapılır kı
sadece mılevsky olsa anlarım fakat 2sı bırden cıdden enteresan
quote:
Orijinalden alıntı: thefockingbird
enteresan. 20mılyona alınan bır oyuncuya %50 pay verınce ne kadar bı ındırım yapılır kı
sadece mılevsky olsa anlarım fakat 2sı bırden cıdden enteresan
Alıntıları Göster
helal olsun valla iyi atmışsın inş. sonunda gerçek beşiktaş gibi elenmezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Tehlikeli_Adam
helal olsun valla iyi atmışsın inş. sonunda gerçek beşiktaş gibi elenmezsin.
Alıntıları Göster
şimdide juveyle maçım var. italyaya gidip orayı sallayacam pisa kulesini doğrultacam.
quote:
şimdide juveyle maçım var. italyaya gidip orayı sallayacam pisa kulesini doğrultacam.
Alıntıları Göster
Güzel Skor
quote:
Valla bana bir edit kokusu geldi iki adam için en az 25-30m£ lazım kaç tane oyuncu sattın hocam takımda sadece ilk 11 mi kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Valla bana bir edit kokusu geldi iki adam için en az 25-30m£ lazım kaç tane oyuncu sattın hocam takımda sadece ilk 11 mi kaldı
sadece necipe verilen para+klübün kendi verdiği para milevskyi almaya yetiyo. nihat+bobo+holosko+tabata+nobre=dzeko yapsın artık ayrıca sonraki sonraki satıştan %50
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
sadece necipe verilen para+klübün kendi verdiği para milevskyi almaya yetiyo. nihat+bobo+holosko+tabata+nobre=dzeko yapsın artık ayrıca sonraki sonraki satıştan %50