Şimdi Ara

Sevilmeyenler Ve Korkutanlar Buraya ltfn... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Bir Blader dan korkmam özellikle cold imbuelisini gördügümde yarılırım
    Warlock dan debuff yiyip,
    clericin offeringine block koyamadıgı sürece bleydır yalan olur
    52 level bir dagger 54 level bir blader a debuff sız 11k crit koyup tekte alıyor adamın sos seti var bide. normal degil hemde hiç:
    Görünmezlik,bless,iron skin mana skin,recorvery division,debuff lar

Bunları kullanmayın diyolar
    sizde pot kullanmayın
    recorvery kullanıyorum adam laf ediyor
    bende imbue kullanma diyince sen daha yüksek vuruysun diyo
    e katlan o zaman hacım duruma bu skilleri süs olsun diye açmıyorum ben

her şeye tamamda bazıları vigor kullanıyo onlara ne diyeceksin?

• quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Bir Blader dan korkmam özellikle cold imbuelisini gördügümde yarılırım
    Warlock dan debuff yiyip,
    clericin offeringine block koyamadıgı sürece bleydır yalan olur
    52 level bir dagger 54 level bir blader a debuff sız 11k crit koyup tekte alıyor adamın sos seti var bide. normal degil hemde hiç:
    Görünmezlik,bless,iron skin mana skin,recorvery division,debuff lar

Bunları kullanmayın diyolar
    sizde pot kullanmayın
    recorvery kullanıyorum adam laf ediyor
    bende imbue kullanma diyince sen daha yüksek vuruysun diyo
    e katlan o zaman hacım duruma bu skilleri süs olsun diye açmıyorum ben

her şeye tamamda bazıları vigor kullanıyo onlara ne diyeceksin?

uzatmayın benim char hepinizi ezer biçer döver geçer parçalar.

• Warlock charlardan tırsıyorum o kadar status atıyorlarki mecburen kaçmak zornda kalıyorsun ßu nedenden dolayı fazla bulaşmam warlocklara
  • Warlock seni zehirlediğinde duvar dibine bile geçsen ölme gibi ihtimal var...

Gercekten kara büyücü her zamn derim yan buildi warlock olan str çarlardan korkun!!!!
  • Up Başka kimsa ler yok mu ?
  • warlock statu atıgında pcye restart atıom bide pill yoksa ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulKeeper

Cleric'lerin HP'sinin %90 kadarını götürüp muhteşem damage attıkları skill çok güzel

%95 Offering..
    Wizzard + Cleric'im ..
    Yanıma bir Warrior + Bard arkadaş alıyorum..
    Kendimden 5-6 lv yüksek char ları rahatlıkla kesebiliyorum.. 80 Lv im , 86-87 kesiyorum..
    İkimiz beraber Fw'de ayrılmadıgımız zaman , biz iki kişi kendi lv lerimizde bir Full Ch parti kesiyoruz..
    Cleric ile Offering, ardından kendine heal , sonra wizz ile işi bitireceksin.. Warrior 'dan aldıgın buff larla zaten tanker sin
    ...
    Silkroad açılmıyoooooooor
    sitesine girilmiyoooooooooooor
    kahrını çekmiyooooooooor
    msn e de girilmiyooooooooooor
    ben de deli oluyooooooooooooooor.....
    ^um^
    ^baba^
    ...

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

80 lvl cap ta bizim serverda full sun +7 garment blader wardı.. Adamın yattığını hiç görmedim. Full sun glaiver ve bowcuyla vs yapmışlardı 20 dk boyunca iki pvp dede kazanan olmamıştı. adam thiefliği takıoydu geliyodu yürüyodu dw de 10 20 hunter dalardık kesemezdik. itemleri sattı adam yok ortada, full 9dg sunla çıkıcak diye korkuyorum :S o adamı görünce çarımı silmek geçiyordu hep içimden en kötüsüde neydi biliyormusunuz..
    o adam benim academy masterımdı 73 lvlde bone lerde kastığı zamanı bilirdim eu update i geldiği zamanlar ve beni hiç kasmamıştı

kimdi o?

• quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

quote:

80 lvl cap ta bizim serverda full sun +7 garment blader wardı.. Adamın yattığını hiç görmedim. Full sun glaiver ve bowcuyla vs yapmışlardı 20 dk boyunca iki pvp dede kazanan olmamıştı. adam thiefliği takıoydu geliyodu yürüyodu dw de 10 20 hunter dalardık kesemezdik. itemleri sattı adam yok ortada, full 9dg sunla çıkıcak diye korkuyorum :S o adamı görünce çarımı silmek geçiyordu hep içimden en kötüsüde neydi biliyormusunuz..
    o adam benim academy masterımdı 73 lvlde bone lerde kastığı zamanı bilirdim eu update i geldiği zamanlar ve beni hiç kasmamıştı

kimdi o?

xX_ichigo_Xx

quote:

Orjinalden alıntı: RockTheWorld

nasıl kesemez neye göre kesemez kime göre kesemez ?

şimdi blader olup sun çekince fazlanan hp mi veriolar arkadaşım lag girer yine yatarsın..

full sun blader charın full int warlock wizarda yattıgını gördüm..

hem sen neden blader sun dizince zor yatıo die blader kastın ki sende mi sun dizcen

bırak ya bladerler öğle güzel kesilir ki

oyunu bilmediğin belli. sun olunca fazladan hp wermek nedemek ? onun phy - mag verdiği defans, normallerinkinden nekadar fazla. soX item ler ne işe yarar diye başlık mı açmak lzm

• quote:

quote:

quote:

kimdi o?

xX_ichigo_Xx

quote:

Orjinalden alıntı: RockTheWorld

nasıl kesemez neye göre kesemez kime göre kesemez ?

şimdi blader olup sun çekince fazlanan hp mi veriolar arkadaşım lag girer yine yatarsın..

full sun blader charın full int warlock wizarda yattıgını gördüm..

hem sen neden blader sun dizince zor yatıo die blader kastın ki sende mi sun dizcen

bırak ya bladerler öğle güzel kesilir ki

oyunu bilmediğin belli. sun olunca fazladan hp wermek nedemek ? onun phy - mag verdiği defans, normallerinkinden nekadar fazla. soX item ler ne işe yarar diye başlık mı açmak lzm

ichigooo benım arkadasımdı ilhan:)

iyi muhabbetım vardı.Merak etme oda efsaneler arasında yerini aldı tıpkı bir Hyper gibi

• UPPPP

• Wizard ve Warlock bu iki chardan korkuyorum ikiside gerçekten güçlü.
  • Aslinda warloclarda debuff yaptiginda ole cannin gidisini izliorsun

Hele hele eu lar
  • Two Handedler nasıl Çarlar....?

Hem kalkan var hem Sword

Eu Two handed Blade çar ile aynı seviyedemi sizce?
  • Arkadaşlar blader diğer charlara kadar biraz daha block şansı yüzünden sağlam görünebilir ancak kimse Warrior 2Hand bahsetmemiş.80Level skill i (daredevil) crit gelirse yaşayacak char yok diye düşünüyorum.
  • Yatması en zor karakter Str clericdir...Absolutness damagelerlede adam kesersiniz
  • İlginç...
  • quote:

dagger-warlock tum charları süpürür.Blader falan hikaye

---------------->

geçen gün +76 dagger / warlock bana daldı 5 kere pvp yaptık 1 inde kesti beni ( 80 bowmanım)

hiçbişey yapamıyolar invis olmadıkları sürece

5'li kombo ile 1 kere knock-back atsan adam mafiş direkt yerde

• quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Ben chardan ziyade itemlerinden korkarım

en aklı başında yorum
  • Up BeyleR !!!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.