Şimdi Ara

Sevilmeyenler Ve Korkutanlar Buraya ltfn... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • utansın başkalarından korkan nukerler geçen 60 bladerle vs yapıyoz (56 nuker ben) 2 kere vurdum 2 canı kaldı son bi comboyla yattım adamın şansı var.wizarddanda tırsmam ilk kim vurursa o alır.Xbov dan azcık tırsarım ama genelde %50 o% 50 ben alırım.warlockla vs yapmaya değmez.warriorun yatırı tutmasssa vay haline bide onun bi shieldi var adını unuttum ozaman kaç bitince dal.bow zaten bitik ya tek ya 2 atarım.glavieci sağlamsa alır ama üstü full str 4 olması lazım yoksa innalillah.ben bu çarlarla vs yaptım başka yaparsam sölerim
  • Ben bi wizard olarak shield kullanan charlardan tırsıyorum. Tek skilini bloklasa işini bitiriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

rogue olarak görünmezlik açıp her builde korkmadan dalabiliyorum fakat bladera dalmayada çok istekli olmuyorum:)

Eee o kadarda olsun demi...Karşında blader var hocam...Düşünsene degger ile ilk batırmada block yada işlemedi kaçtın kaçtın ( ki kaçamazsın ) bir combo iş tamam...

Baba yadigarı Lıghtının chain + Heaven chain

işlemediyse intesse %70 uzaklaştırır oda olmadı power oda %50si war bu kdrda tusus artık+long shot ve die

• Ben sadece 1 video izledim.O video Sro hayatımı 2ye böldü videodan önce videodan sonra çok kral bi warrior/warlock 2 ye 1de bile 2 str charı inidiro
  • Gözümün gördüğü hiç birşeyden korkmam. Gözle görülmeyenden korkmak lazım (Rogue).
  • itemleri iyi ve farm yapmıs bladerden artık cok daha korkuom arkada cleric var bless ve Cok iyi warrior bufflarını basıo extrem olmadan yatıramıom Tabii extremle arkadan critle tek atıom

sanırım cross olduğumu anlamssınzdır
  • Up !!xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesken58

Ben rogue / warlock çarımı

1h e çavireceğim bakalım :D

Warrior Warlock 4ever master build 1 handed + powered with 2 hand 4ever 4ever
  • Açıkcası korktugum bi build yok oyunda full str archerım wizardlara critle tek atmaya bayılıyorum
  • blade falan herşey warlock/warrior karşısında fıss diceksiniz ki pill pill belli bi süre sonra aktif hale geliyor ee holy spell diceksiniz her daim yanınızda bi cleric olmuyor debuff lardan sonra özellikle ki her debuff un %80 tutma imkaanı var yani division bleed impo. vs... bunları yiyen hiç bi char ayakta kalmaz özellikle warriorlardaki skinnler ve bless spell le 45sny boyunca ölümsüz bi charla karşılaşıyorsunuz orbit holy recovery bunları saymıyorum bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

dagger-warlock tum charları süpürür.Blader falan hikaye

Kullanmayı bilirsen...Sen şimdi Blader ile karşılaştığın zaman hemen iki el ile batırmayımı vurursun ? block yerse nolcak seni adam öpücek...

karşımdaki hiç bir EU char ne olursa olsun yatıramaz.

holy word buffu almış bi adama warlock skilleri at bakalm ne oluyo

@__smyrna__ kendi yan buildin cleric olursa hiçbişey olmaz .. bileğe kuvvet derim ben ya xbow yada 1h warrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H~M -- 11 Haziran 2009; 22:23:01 >

• 100 sınırı qeLdikten sonra bence CH bLader ve BowLar süper oLdu...
    En azında eu Lara atak sikili geLmedi sanki biraz dengeLiyoLar pvp oLayLArını....
  • Full STR Blader TAM BİR BELA.Uğraştırıo ama genede yatıo altıma :D valla o birasda çar kullanmaya bakar..benm setler düşgün olduğunda ve tabi sword shieldken lvlimde az adam kalıodu karşımda.bunuda bazı kişiler bilior.ha çarım kusursuz demiorm.yeri geldimi lvlimden düşük çarlarada yattım.ama dediğim gibi çar kullanmaya göre değişir.EU ları Sil kafadan derim:D evde netim yok.15 SN POT olayı kalkmadıysa EU hala berbat konumda.CHNLerde Hybird lar ii oluomuş duyduma göre:P
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.