Şimdi Ara

Sevilmeyenler Ve Korkutanlar Buraya ltfn... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bu oyunda en korkulacak tek char Warlock/Cleric olabilir tek vsde ama sorun şu oynanması en zor char warlockdur herkes oynayamaz warlock.Warlock tam bir Str düşmanıdır tüm strleri rahat alır yatmaz hemde kolay kolay 2. wizarda tek atar wizardın tüm skillerinden daha hızlı wurur ve ilk wuran hesabı sadece xbow crt ile yada dagger crt ile alırsa belki :D tabi warlock iyi oynayan sutün ve debuflar ile bunu rahat almayı bilir cleric neden %967 skill ile full sun setli adamı bile npc seti ile tekde alırsın ;) degreeler aynı ise ama işte wurmak kolay deil %100hp dolu olması lazım :S hadi kolay gelsin sizi dinlim biraz yanlışım varsa düzeltin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulh92 -- 15 Temmuz 2008; 10:29:22 >
  • zulh92

Arkadasım katılıyorum sana saten yukarda belirtim En Korkulcak çar Çhinese Blade

Eu da Warlock yan buildini kullanan çarlar
  • Ben biras yeniyim europe charlarında :D ama Rogue / Warlock nası olcak Warlock makalesini okudum Warlock Rod kullanır başka bir şey alırsa bufflar filan gidermiş. Nası oluo Rogue / Warlock ?
  • bladerler yatmaz ama zor yatırır

@Auto CAD

hocam division bleed bişiler demişsin ama bunlarında pilli var divison pill diye..

ben pek chardan korkmam roque + warlock demişsiniz adam statusları bulaştırır daggeri çektigi zaman anında basarsınız division pilli ve char roque mort
  • ben valla hiçbirşeyden korkman battal gazi gibi dalarım ortaya ama bi 2h olarak wizardlar ve nukerler korkutuyor insanı iron ve mana skinler olduğu zamanlar nukerler korkuyo benden ama wizardlar hala öküzlüğüne devam ediyor
  • Korkacaksan Nuker, Dagger, Glavier ve Wizardlardan Korkacaksın Dagger ve Wizard İçin Tek Sansın var
  • öyle böyle değilde warriordaki defans buffları muhteşem eventte takımdaş basınca HacıYatmaz gibi oluyurum gidip bayrağı alıp geliyorum full int swordlar 1k ancak vuruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RockTheWorld

her buildin kendine göre dediğim gibi eksisi artısı var sonuçta ölümsüz charda yok..

eski charımı geri alıyım onu oynucam.. hem zaten yatmak ta oyunun bir parçası

ben full sunlu nükerlerin yattığını çok gördüm ama full sunlu bir bladerin yattığını görmedim herif resmen DW'de pembe pk oluyor tüm server dalıyor wizard nüker glavier yinede yatmıyor, Fortess warda show yapıyor resmen ölümsüz sırf o adam yüzünden blader char açtım haftaya inş 90 olcam : ) dediğim adam redsea'da ''ashitaka'' belki bazıları bilir.

pekiya onun karşısına sunlu bi wizz getirirsen?

bizim serverda sunlu wiz yok :D olsaydı yine yıkılacağını sanmam bladenin hızlı skilleri var ( devil-cut blade ) gibi. wizardı tekte almaya yeterli .

76 sun'u olan wizard akıllıysa ilk olarak ligthing'deki yittirme skillini atar sonra fire ile bumm ama sunsuz wizard ise

• Up
  • 40 lwl warlockla 90 lwl wizarda tek attımRefleckt saolsun
  • NaSıL oLdu o İş
  • reflect skillinde % bilmem kaçını geri yani vuran chara gönderiyor 90 lwl vursa 100 k reflect skilliyle 25 i mi ne geri gidiyo (35 veya 45 de olabilir..) wizardda olsa olsa en fazla 12 k hp.
  • Gözümün gördüğü hiç bi chardan korkmam

NOT:Wizard ve xbowu göremediğim için korkuom :D
  • Up !!!
  • Bu 1h / Warlock bir warrior çok iyi pvp çıkarıyo.

Size şu kadar sövylüyeyim karşınızda 1h / Warlock varsa emin olun üstünüzde +5 set elinizde +7 olsa bile dayanamazsınız.

Çok güçlüler.
  • Ben bir Rogue olarak Warlocktan korkuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

korkmak deil de, hybrid archer olarak beni en çok full int chinese karakterler uraştırıo. hadi spear stun vuramazsa hiç şansı yok; ama s/s gıcık bi şey abi

EDIT: gene imla hatası

Aynen Hybird Archer Olarak Bir Tek blade den Birde s/s Nukerden Kaçarım gerisi fıs Wizarda 3arrow combo bittiRogueler zaten fıs sana vuramadığı anda bittiGerisi LOLama o blader ve s/s nuker adamı bayaa uğraştırıo block block block canımı sıkıyor yaff

• quote:

Orjinalden alıntı: can_bolat

quote:

warlock öldürmüyo resmen işkence yapıyor.

hiç sorma pvp'de veya eventte karşıma almak istediğim en son char o zehirleriyle seni öldürürken sen olduğun yere dikilip belki dc yer diye dua ederek kendi ölümünü seyretmek zorunda kalıryorsun ama eğer cleric bir arkadaşın varsa warlock'u

Herkez Biliyomudur Bilmiyorum Ama Warlock Neden İşence Yapıyor Onu Anlatayım(yani neden DEBUFF Zehir Ve İşkence):Rivayete Göre Warlock Kötülük İçin Çalışan Ve En Güçlü İnsandır.İnsana İşkence Yapar.Ve Onu En Kötü Biçimde Öldürür.Peki Cleric(Neden DBUFF Değilde Buff Ve Karşısındakine Can Verme Kurtarma):Rivayete Göre Cleric İyilik İçin Çalışan Bir İnsandır.(Kısacası Melek) Ve İnsanları Öldürmek İçin Değil Kurtarmak İçin Yaratıklmıştır.Bunlara İnanmayan Res Skillinin Neden Warlockta Değilde Clericte Olduğunu bir Düşünsün Çünkü Warlock Öldürmek İçin Cleric Kurtarmak İçin Yaratılmıştır.
    (Ç)alıntı Değildir.

• up up up
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.