Şimdi Ara

Sevilmeyenler Ve Korkutanlar Buraya ltfn... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kral build yoktur.kral item vardır.
    su da bir gercek bazı buildler digerlerinden daha avantajlı.

ben eventte wizard ve xbowlardan korkuyorum.
    wizard life basıp alanla bile 3 adam alabiliyor.xbow ta nereden tek atıyor.kacamıyorsun.

kale savaslarında nukerler korkutuyor.warrilerin arasına saklanan wizardlarda insanı deli ediyor.

bladerler eskisi gibi korkutucu degil.niye derseniz benim arkadas 1h+cleric .+9 tutan bladerleri yere seriyor cok rahat.
    blader eu nun warrilerine az vuruyor.karsısında 1h görünce bence hic sans vermem ben bladere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seser60

kral build yoktur.kral item vardır.
    su da bir gercek bazı buildler digerlerinden daha avantajlı.

ben eventte wizard ve xbowlardan korkuyorum.
    wizard life basıp alanla bile 3 adam alabiliyor.xbow ta nereden tek atıyor.kacamıyorsun.

kale savaslarında nukerler korkutuyor.warrilerin arasına saklanan wizardlarda insanı deli ediyor.

bladerler eskisi gibi korkutucu degil.niye derseniz benim arkadas 1h+cleric .+9 tutan bladerleri yere seriyor cok rahat.
    blader eu nun warrilerine az vuruyor.karsısında 1h görünce bence hic sans vermem ben bladere.

1 vs 1 de rogue + warlock
  • upup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesken58 -- 25 Temmuz 2008; 15:17:24 >
  • Wizard ve rogue görünmezlik varya ondan Nerden çıkça belli olmuo tam 5 star çekiom 5 20 tiflemi uüraşçam adamlamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

Wizard ve rogue görünmezlik varya ondan Nerden çıkça belli olmuo tam 5 star çekiom 5 20 tiflemi uüraşçam adamlamı

o durumu çözdüler anti-sealth var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Bir Blader kimseden korkmaz...Ben şahsen korkmam hangi build olursa olsun...Direk dalarım bir keresinde 2 glaive ile 3 staff arasına girdiğimi hatırlıyorum...

Kralına gider

Aslanım be benim adamım cold fire blader in üstüne char tanımam herşeye tekte girer
    GİDERİNE GİDER
    Bladere zevksiz derler ama 51 combosunu tatmamış onlar sinek gibi vuruyomuş peh ben de 2 staff 1 glavie bide daggerın arasına girdiğimi hatırlarım . Tabe şehre gidene kadar dayandım şehrin içine girdim sonra bi çıktım 2 vs 1 Pv2P yaptık zuhahaha

• Yılandan korkmam Two Hand'dan korktuğum kadar ben bir crossbow olarak defansım düşük bu yüzden two hand yanıma geldiğinde klavyeyi bırakıyorum kaderimi izliyorum ama wizzardlarıda yaşatmıyorum
  • Ben rogue / warlock çarımı

1h e çavireceğim bakalım :D
  • quote:

Bir Blader kimseden korkmaz...Ben şahsen korkmam hangi build olursa olsun...Direk dalarım bir keresinde 2 glaive ile 3 staff arasına girdiğimi hatırlıyorum...

Kralına gider

aynen kardeşim eventte en önce karşı tara fın kapıya ben dayanıom ykamıolar üstünüde blue ve + lı oldumu tmmdır.....isteyen varsa 67 ve 72 arası tüm euoro charlar gelebilir .. 66 lvlim...server : redsea
  • dagger crosbow ölüm makinesi
  • quote:

Kralına gider

eski bir roque kullaıcısı olarak bladerlar ve glavier ler adamı ürkütüyor glavierler crit tek yiyor tek atamassan glavier dönmesine dayanamıyosn bladerlar ise tek yemiyor ve blader ın yatır batırına roque dayanamıyor

Blader eu ların en cok korktugu char olması lzm benim öyleydi

• tibette Marvel_TR die bi char var dağıtıyor etrafı adam daha 36 lvl ama uçmuş 42+ adamları kesiyor eventte bişi yapamıyoruz o kurtarıyor bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahîpkıran -- 13 Ağustos 2008; 15:58:34 >
  • bir x bow olarak 43 tıcket toplarım en az her gidişimde
  • Ben Bi tane Gördüm adam warlock/wariror yapmıs çok tehlikeli olmuş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

dagger-warlock tum charları süpürür.Blader falan hikaye

abartmayın ya o kadar.

yanında specil pill taşıyan bi karaktere debuff etki etmez. rahatça eu charı alırsınız.

bu arada bladerim ciddi korkmuyorm rakipten. ama saglam bir 2hwarior-clerickle kapısamadm daha . trsarsam ondan trsarm gbime geliyor
  • wizard olarak lwwimdeki xbowa bulaşmıorum gerisi hikaye uzaktan çat çat indirio ama bende onu tekte indiriom
  • Warrior /Cleric charım var.Chinese hybrid int nukerler zorluyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 11 Nisan 2021; 16:25:54 >
  • bir ara blader kastım.gerçekten bayagı sağlam char.hem defansı yüksek,hemde iyi crit atamasada skiller pvpye uygun.bitmek bilmeyen yatır-batır serisi,combolar vs. adamı mahvediyor.

öte yandan s/s nukerde hp az olmasına raağmen iyidir.hem sağlam defans,hem block avantajı var hemde iyi critler vuruyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.