Şimdi Ara

Seviye atladım ama set düşmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araştırdım artık item değil set düşüyormuş ama bana hiç bir şey gelmedi?

• Ben yeniyim yanlis olmasin ama artik hep seviye atladinda da dusmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık eskisi gibi her level atladığımızda item düşmüyor dostum drop sistemi değişti. Az önce oynadığım oyundan bana aylardan sonra (belki 4 5 aydır ) ilkdefa set çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamileite

Artık eskisi gibi her level atladığımızda item düşmüyor dostum drop sistemi değişti. Az önce oynadığım oyundan bana aylardan sonra (belki 4 5 aydır ) ilkdefa set çıktı.

çok saçma olmuş
  • yeni sistem geldiğinden beri set düşmüyor banada tuhaf bi sistem olmuş
  • O sistemin geldiği ilk maç bana pudge seti düştü aylar oldu tek set yok düşün. Normalde gösterirdi aşağıda kazanılanlarda onuda göremiyoruz, kim kazanmış vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

O sistemin geldiği ilk maç bana pudge seti düştü aylar oldu tek set yok düşün. Normalde gösterirdi aşağıda kazanılanlarda onuda göremiyoruz, kim kazanmış vs vs.

Bende o gozukuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim düştü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blendinho

quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

O sistemin geldiği ilk maç bana pudge seti düştü aylar oldu tek set yok düşün. Normalde gösterirdi aşağıda kazanılanlarda onuda göremiyoruz, kim kazanmış vs vs.

Bende o gozukuyor

Ranked giriyorum hep 3k civarı bize düşmüyor ozaman.
  • Yok arkadaş hiçbir set düşmüyor kaç tane oyun attım Allah bilir hiçbir drop yok
  • Beyler gecen gun juggernaut full set cikti mac sonu ama cephaneye baktigimda yoktu set,bi aciklamasi var mi bunun ?

• tek aciklamasi, artik hicbir sekilde level treasure yok. Bana en son bir rare set dusmustu 1 ay kadar once oyunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.