Eylülde dershanenin seviye sınavı var. Bu sınavların seviyesi nasıl oluyor genelde? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Eylülde dershanenin seviye sınavı var. Bu sınavların seviyesi nasıl oluyor genelde? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beni siralayamazsiniz de girme hocam sınava
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece 10.sınıf konuları var 2 hafta full tekrar çeksem hallederim herhalde yani umarım💀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11.sıniflarin sınavı hocam. Sadece 10.sınif konuları çıkıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Coğrafya dışında 10 konularim sağlam hoca hızlı tekrarlarla halledecegimi düşünüyorum coğrafyaya çalışasım yok yalnız 😀 şu an da 3d vdd den tyt çalışıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hoca dershanenin sınıf belirleme sınavı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizimkisi kolaydı ama önemli olan sıralaman. 10 tane sayısal sınıfı vardı 5.den başladım, modum yoktu diye düzgün çözmedim. o sınıfta 150 binden iyi yapan yoktu. 2 ay sonra en iyi sınıfa geçmiştim. kötü sınıfta okumak sıkıntı yaratıyor, dersi kaynatan meslek liseli tipler vardı hep. |
Yok hoca gittiğim dershanenin sınıf belirleme sınavı bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |