Merhabalar Arkadaşlar 2014Şubat Celbinde Kısa Dönem Askerlik seçip sevk öncesi hazırlık işlemlerimi tamamladım ama sormak istediğimi sorular olcak
1)Üniversite Mezunu Arkadaşlar Erken başvuru yapıp sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptırmasa yoklama kaçağı mı bakaya mı olur yoksa otamatik olarak bir sonraki celp de sınıflandırılır mı?
2)Sevk Öncesi Hazırlık İşlemlerini yapanlar sonuçlar açıklanmadan tekrardan tecil ettirme hakları var mı bir forumda sonuçlar belli olduktan sonra tecil edilebileceği yazılmış pek doğru olduğunu sanmıyorum
3)Sevk Öncesi Hazırlık İşlemlerini yapanlar sonradan e devlet üzerinden değişiklik yapma hakları var mı ve e devlet üzerinden yedek subay sevk öncesi hazırlık hala kapalı bu celp dönemi sevke tabi değilsiniz demekte acaba ne zaman açılıcak zaman geçti geçiyor bilgisi olanlar yazarsa sevinirim herkese şimdiden kolay gelsin. ...
Cevap bekliyorum acil,yazan olursa sevinirim,,,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1- bakaya durumuna düşüyor. otomatik sınıflandırma sanmıyorum. 2- sülüs alana kadar tecil edilebileceğini söylemişti bir arkadaş bunu bende sormuştum.ilk aşamada bir dönem, mazerete göre daha fazla tecil şansı var ancak bunu askerlik şubeleri dahi bilmiyorlar farklı şubeler farklı cevaplar veriyormuş. 3- e-devletle bizim bir işimiz yok.değişiklik yapma hakkımız hiç yok.sadece 24 ocakta sonuçları oradan öğreneceğiz.
Aynı dertten bende muzdaribim... Ne oldu acaba senin iş ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme