Yaklasik 1 aylik tatilim var sizce nereleri gezmeli butcem 20k konaklamayi 1er gece kyklerde yapmayi planliyorum. Suanda planim Istanbul, eskisehir, ankara, konya sonrasinda guneye mi gitmeli yoksa ibreyi karadenize mi cekmeliyim ? |
Seyehatsever programiyla anadolu turu
-
-
Ayrica kucuk capli dh bulusmalari da yapilabilir
Up -
Hocam 5 günlük değil miydi kykda kalma süresi? -
İc anadoluya girme. Teşekkürler.
-
her il için 5 gün
-
Aynı il içinde en fazla 5 gün kalınabiliyor
-
Baya iyiymiş o zaman. ben yaz boyu tek seferlik hak sanıyordum kim kullanacak ki diyordum
-
Ankara'ya girdiğinde biran benden dostum PM atman yeterli. -
Alkol almiyorum hocam ama bulusabiliriz
-
Sorun yok dostum o halde Aspava'ya götüreceğim demektir bu. -
muğlaya gel -
Gecen sene birkac sehir gezdim, boyle gezen cok var aslinda ama benim arkadas cevremin geneli asosyel oldugundan pek yanasmiyorlar yaz boyu lol oynuyor adam vizyon yok vizyon.
-
quote:
Orijinalden alıntı: damakcatlatan
muğlaya gelBu yaz anadolu, karadeniz dusunuyorum gelecek yil olabilir
-
Valla hocam iyi fırsat gerçekten. Ben duymuştum bunu ama araştırmamıştım. Sadece 5 günlük sanıyordum bide. Değerlendirilir?
Kafa dengi arkadaşlar da varsa tadından yenmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasyonel glikoz -- 18 Temmuz 2023; 20:20:5 > -
Hocam bu ucretsiz kyk olayi bu seneye mahsus mu yoksa diger senelerde de olacak mi acaba bilgin var mi ? Onumuzdeki sene ben de bi 40 45 gunluk tur planliyorum konaklama maliyetini ortadan kaldirabilirsem
-
Geçen sene de vardı, seneye de olur herhalde. -
Antalya’ya gelme.Olağanüstü sıcaklar var ne denize gidebilirsin ne gezebilirsin -
Gelecek yili bilmiyorum ama gecen sene basladi bu ve fena degil adeta otel gibi kullan gez masraflar: yeme icme, ulasim ve muze ucretleri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X