rize macina gidecegim merak ediyorum. seyrantepe metrosunda bir donem calisma vardi, metro suan calisiyor mu? yoksa otobuslerle mi aktarma yapiliyor?
çalışma devam ediyor , bu sezonu unutun dedi İBB... aktarmaya gerek kalmıyor , sanayi metrosunda indikten sonra 15 dk yürüme mesafesi var stada
sebebi hala bulunamamış kazanın. o yüzden bir çalışma da yapılamıyor.
Metro kapali. Seyrantepeden ucretsiz otobus seferi var. Tikis tikis gitmek istemiyorsaniz, yuruyun derim. 15 dakikalik mesafe
quote:
Orijinalden alıntı: _conscript_
Metro kapali. Seyrantepeden ucretsiz otobus seferi var. Tikis tikis gitmek istemiyorsaniz, yuruyun derim. 15 dakikalik mesafe
Bi ara şubat ortası açacağız demişlerdi yalan oldu sanırım. TT Arena'ya giden tüm yolları kapatıyorlar tebrik ediyorum hepsini :)
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Bi ara şubat ortası açacağız demişlerdi yalan oldu sanırım. TT Arena'ya giden tüm yolları kapatıyorlar tebrik ediyorum hepsini :)
Alıntıları Göster
teşekkürler arkadaşlar, yürüyeceğiz demek ki yapacak bir şey yok
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Alıntıları Göster
Bir işide doğru düzgün yapamadıkları için çile çekiyoruz
Önce meşale sokak sonra Seyrantepe otoparktayız
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAsGalat
Önce meşale sokak sonra Seyrantepe otoparktayız
desenize AA'nın yalakalığı boşa gitti
Belediye herhangi bir afette toplanma alanı olarak belirledi stadyumu, ama ulaşım yok. Bu ne yaman çelişki.
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
Belediye herhangi bir afette toplanma alanı olarak belirledi stadyumu, ama ulaşım yok. Bu ne yaman çelişki.
Maça giderken neysede dönüşde hiç çekilmiyo yürüyerek o yol,hele birde sonuç kötüyse hepten eziyet oluyor.Resmen rezalet metronun durumu..
quote:
Orijinalden alıntı: akonay
Maça giderken neysede dönüşde hiç çekilmiyo yürüyerek o yol,hele birde sonuç kötüyse hepten eziyet oluyor.Resmen rezalet metronun durumu..
Alıntıları Göster
Arkadaşlar merhaba. İzmirliyim, önümüzdeki hafta Bursaspor maçını izlemek istiyorum. İstanbul'da Bağlarbaşı'nda olacağım. Buradan stada ulaşımı nasıl yaparım, yardımcı olur musunuz? Gidiş-dönüş yol gösterirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi
Arkadaşlar merhaba. İzmirliyim, önümüzdeki hafta Bursaspor maçını izlemek istiyorum. İstanbul'da Bağlarbaşı'nda olacağım. Buradan stada ulaşımı nasıl yaparım, yardımcı olur musunuz? Gidiş-dönüş yol gösterirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Alıntıları Göster
Hala açılmadı hergün insanlar rezil oluyor. Belediye ise 5 aydır enkaz kaldırdığını iddaa ediyor. Tebrikler İBB , allahtan Kadir Abimiz var o olmasaydı ne yapardık.
quote:
Orijinalden alıntı: hebelehubele
Hala açılmadı hergün insanlar rezil oluyor. Belediye ise 5 aydır enkaz kaldırdığını iddaa ediyor. Tebrikler İBB , allahtan Kadir Abimiz var o olmasaydı ne yapardık.
Alıntıları Göster
o kadar yıkayıp yağladılar sadece camiayı rezil ettiğiyle kaldılar hibe para arazi alanlar, kaçak yapı yapanlarda gelip yok vergi borcunuz silinecek yok örtülü ödenekten para gelecek diye atıp tuttular, adamlar daha metroyu açmıyor
sanayi de inip otobüse binebilirsiniz ücretsiz ancak geç gitmeyin erken giderseniz yarısı boş oluyor otobüsün rahat rahat gidersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Daniel Faraday
sanayi de inip otobüse binebilirsiniz ücretsiz ancak geç gitmeyin erken giderseniz yarısı boş oluyor otobüsün rahat rahat gidersiniz
Yürümeye eziyet çekmeye gerek yok.Minibüsler var metroya kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: gio88
Yürümeye eziyet çekmeye gerek yok.Minibüsler var metroya kadar.
yalnız o zaman erken gitmek gerekiyor, erken gidilmezse otobüsler tıklım tıklım olabiliyor.
Maçtan önce bi şekilde yürünüyor stada. Önemli olan yorgun şekilde maçtan çıkınca yürümemek
Orada minibüsler bomboş geliyor.5 dakikada metroya atıyor seni.Dönerken büyük kolaylık.
quote:
Maçtan önce bi şekilde yürünüyor stada. Önemli olan yorgun şekilde maçtan çıkınca yürümemek
Orada minibüsler bomboş geliyor.5 dakikada metroya atıyor seni.Dönerken büyük kolaylık.
ben olaya sadece gidiş olarak baktım
dediğiniz gibi dönerken kolaylık olur, doğru diyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: lilocahit
quote:
ben olaya sadece gidiş olarak baktım
dediğiniz gibi dönerken kolaylık olur, doğru diyorsunuz.