Şimdi Ara

Sezgin Tanrıkulu' nün AKINCI hakkındaki ilk yorumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
7.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Secim zamani oy muabbetine Devletin kanalina aponun abisini siz cikarmadiniz mi ?
    Pkk lileri sinirdan davul zurnayla siz karsiladiniz mi ?
    Fetoyla yillarca sevisen siz degilmiydiniz?
    Cinali gecen secimde hpd secime girmiyor ise oylarina talibim demedimi?
    Ulan allah yaz bizim canimizi alsin yada sizin nasil bir tursunuz siz ya? Bide utanmadan sikilmadan millete fetocu pkk li dis mihrak falan filan kendi sifatlarinizi yapistiriyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

ben ortada savunması yapılacak bir şey görmüyorum.malum kişi düşüncesini belirtmiş, beğenirsin veya beğenmezsin.bu adam sonuçta milli savunma bakanı değil.düşüncelerinin ülke yönetiminde bir etkisi yok.ülke yönetiminde etkili olup, bu açıklamadan çok daha skandal açıklamalar yapanları da gördük.hatta onlara oy veren %52'yi de.eğer sezgin tanrıkulu veya onun gibilere hesap sorulacaksa önce iktidarın hesap vermesi gerekir.

şunu unutanlar gelip burada vatanseverlik, milliyetçilik oynamasın.

Alıntıları Göster
    Yanlışı yanlışla savunamazsın, önce bunu öğrenmek lazım.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Chp nin %5 i böyleyken, demişsin bak sana 1 örnek gösterdik sende yapılan olumlu bir işe karşı çıkan 14 tane AKP li milletvekili göster. Boşa sallamak yerine göster. İşin gücün yalan dolan (70/5=14) bak senin için 80 de demedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyni olan birisi bunu söylemez. İşin içinde iş var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emperor Karl Franz kullanıcısına yanıt
    Ben sezgini savunmuyorum.sadece o tweetin düşünce özgürlüğü olduğunu söylüyorum.yani o tweete bakarak insan suçlanmaz.ortada bir itham olsa tamam diyeceğim ama yok.diğer tweetleri veya kendi görüşü de beni ilgilendirmez.zaten beni temsil etmiyor.
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Evet düşünce özgürlüğü içerisinde fakat bu herifin içten içe neler düşündüğünü hepimiz biliyoruz. Pkk ocak tüpü kullanıp uçabilen bir cisim yapsa mezapotamya teknolojisi uzaya çıkıyor diye tweet atar bu herif...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

Chp nin %5 i böyleyken, demişsin bak sana 1 örnek gösterdik sende yapılan olumlu bir işe karşı çıkan 14 tane AKP li milletvekili göster. Boşa sallamak yerine göster. İşin gücün yalan dolan (70/5=14) bak senin için 80 de demedim.
    herhangi bir akpli yaz sonuna pkk ypg hdp feto ekle gorurusun. hatta degil 14 tane gostermek, 14 tane boyle olmayan goremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 25 Mayıs 2020; 16:23:41 >

• Birisi yazmış CHP ye yakışmayan 3-4 isimden biri diye. Hangi 3-4 isim? İl ilçe başkanlarının kimler olduğunu hangi zihniyette olduğundan haberiniz var mı?

Sezgin Tanrıkulu ve benzer zihniyettekiler partide azınlık olsaydı çoktan partiden uzaklaştırılırdı. Bunlar partideki egemen güç boşuna kandırmayın kendinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciobaba

Kimlerin gideceğini göreceğiz :D
    1000 yıl daha bu coğrafyadayız paşam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KievKarambolü

Boş teneke çok tıngırdar. Yine Nuri Demirağ ve Vecihi Hürkuş gibi yapmaya çalışıyorlar.
    Sezgin Tanrıkulu CHP nin dışa yansımadır. Kılıçdaroğlunun böyle vekiller il ilçe başkanları hakkında tek bir yorumu oldu mu? Olmadı.

Eğer ellerinde güç olsaydı dediğiniz şeyi yapmakta bir an bile tereddüt etmezlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosoldreams -- 25 Mayıs 2020; 16:40:17 >
  • Ekşi sözlük denilen yerdeki yorumlara bakarsanız Selçuk bey için demediklerini bırakmamışlar.

Neymiş TUSAŞ Anka’nın belgeseli de çekilsinmiş. Güya damat için belgesel çekildiye getirmeye çalışıyorlar.

Halbuki ekşici hiçbir haltı beğenmeme timi araştırsa TUSAŞ Anka için TRT’de “Zümrüdü Anka İHA” adında belgesel bir kaç yıl önce çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosoldreams -- 25 Mayıs 2020; 16:41:11 >
  • Apo'nun avukatı.

Böyle bir şahıs CHP'nin milletvekili. Bu ve bunun gibi insanlar yüzünden bu CHPKK'ya oy atmayı kestim uzun yıllar önce.

Bunu da şikayet edin militanlar.
  • ciobaba kullanıcısına yanıt
    rojavada abd köpekliğiyle özerklik alarak mı göndereceksiniz bizi
  • aerosoldreams kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden bu kadar düşük zekaya katlanamıyorum düşünme diye bir olay sizlerde gelişmemiş çok yazık normalde karşımızda olsa kekeleyecek tipler burada bize pkklı muamelesi yapıyor :D pkklı piçleri de gerici yobazları da bu memleketten kazıyacağız bunlardan biri değilsen 1000yıl daha kal paşam :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyemeyiz kanka,cidden bu ülkeyi çok sevenler var

pkklılar tarafından asimile olmuş deniliyor onlara hatta
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Göster hocam şu olumlu işe şu AKP milletvekili karşı çıktı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

chp yakismayan 3-4 isimden biri.

tabi yine birileri gelip chpye bunlar varken oy verilmez diyecek

ancak sorun su ki chpnin %5i boyleyken akpnin %70-80i bu sekilde.
    %5 mi? %5i böyle değil diyecektiniz sanırsam. Tek tek sorsan özünde CHP içerisindeki %80 %90 çoğunluk yapılan iş iyi olduğu için nefret ediyor. Bırak onları nerde abi bu büyük başkan İmamoğlu? Adama Selçuk bayraktar 20 kere çık açıklama yap dedi hala ses seda yok.

CHP içinde illaki vatansever vardır, yoktur diyen kimse ayıp ediyordur ama sayısı az var olanı da uçuruyorlar zaten. Mesela neden bu sezgin, veli ağbaba, kaftancıoğlu, murat Ongun gibiler göz önünde de Gürsel Erol geri planda mesela? Varmı cevabını verecek. Adamı ihraç talebiyle atıyorlardı en son. Bu adam ülkesini gerçekten sevdiğine inandığım birisi örneğin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CHP BİR AN ÖNCE BU ŞAHIS İLE YOLLARINI AYIRMALI...

PARTİYE FAYDADAN ÇOK ZARAR VERİYOR...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.