Şimdi Ara

SEZON 11 PvP Setleri Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nextgen mmorpglerin gözünü seviyim. Yok abi artık kaldırmıyo grafikler. Bu motorla anca bu kadar yaratıcılık oluyo demekki.
    Ah bi wow 2 falan çıksa..

SEZON 11 PvP Setleri Geldi
  • Bu setler ruthleslarin yerinimi alıcak? yani cp ile bunlarmı alıanacak artık ve nezaman girecek oyuna ?
  • 4.3 patchiyle gelir. CP le alıncak evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Nextgen mmorpglerin gözünü seviyim. Yok abi artık kaldırmıyo grafikler. Bu motorla anca bu kadar yaratıcılık oluyo demekki.
    Ah bi wow 2 falan çıksa..

SEZON 11 PvP Setleri Geldi

Hangi oyun bu?

Swtordan umitliyiz ama o da grafik anlaminda cok iyi olmayacak sanirim
  • Tera online diye bir oyun . Farklı bir mmorpg olacak. Grafik olarak çok üstün diyebiliriz. Çok beklenti var. Çıksın deniyecem. Avrupa lansmanı tam yapılmadı henüz.
  • quote:

4.3 patchiyle gelir. CP le alıncak evet.

ruthlsi daha yeni cektm of genemi degişiyor
  • Daha çok var tadını çıkar. Zaten sezon değişiminde honor,conquest puanları sıfırlanıyo diye biliyorum.
  • Ortalama bir tarih varmı 1 ay 3 ay gibi tahimin hocam
  • Ekim sonunu bulur gibi me geliyor.
  • quote:

Ekim sonunu bulur gibi me geliyor.

PTR çıktı mı ki daha?
    En erken yılbaşına bence.
  • Daha full set yapmamış birçok oyuncu var, ben önceki sezon karakterime 2 talenti full vicius yaptıktan sonra yeni sezon gelmişti.. Gene öyle olur dersek yılbaşından önce zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Ekim sonunu bulur gibi me geliyor.

PTR çıktı mı ki daha?
    En erken yılbaşına bence.

Evet ptr çıktı.Eklemeler bile geldi.
  • Yukarıda ki oyunun grafik motoru çok güzel de fakat birşeyi atlıyoruz arkadaşlar. Soft bir grafiğe sahipler. WoW oynayanların çoğunluğu sadece o pastel grafiklere hasta olduğundan oynuyor. Blizzard'ın yapamayacağı birşey değil fakat farkının bu olmasını istiyor. Yalnızca tasarım olarak iğrenç işler ortaya koyuyorlar bana kalırsa grafik yönünden tek eksiği bu gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 30 Eylül 2011; 12:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Yukarıda ki oyunun grafik motoru çok güzel de fakat birşeyi atlıyoruz arkadaşlar. Soft bir grafiğe sahipler. WoW oynayanların çoğunluğu sadece o pastel grafiklere hasta olduğundan oynuyor. Blizzard'ın yapamayacağı birşey değil fakat farkının bu olmasını istiyor. Yalnızca tasarım olarak iğrenç işler ortaya koyuyorlar bana kalırsa grafik yönünden tek eksiği bu gibi gözüküyor.

Pastel grafik ayrı birşey , grafiklerin iyi olması ayrı birşey.Bu ikisini karıştırmayalım.Blizzard'ın üşengeçliği...İstese çokda rahat değiştirir grafikleri.Biz Tera , Aion vs gibi birşey beklemiyoruz ki.Mesela son gelen Garrosh'un yeni hali gibi bir orc açamıyorsam ben ne yapayım böyle oyunu.Karşımda duruyor.Adam orc ulan diyorsun.Biz oyuncağıyla oynuyoruz resmen.Yeni gelen ırklarda grafik bakımından eskilere nazaran çok çok üstün.Goblinler , worgenlar , blood elfler ve draneiler eski ırklarla karşılaştırıldığında gayet göze güzel geliyor.Veya en son gelen mountlara baktığımızda da görebiliriz bunu.Herşey Blizzin elinde ancak oda artık oyunu tamamen boşlamış durumda uğraşmak istemiyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Yukarıda ki oyunun grafik motoru çok güzel de fakat birşeyi atlıyoruz arkadaşlar. Soft bir grafiğe sahipler. WoW oynayanların çoğunluğu sadece o pastel grafiklere hasta olduğundan oynuyor. Blizzard'ın yapamayacağı birşey değil fakat farkının bu olmasını istiyor. Yalnızca tasarım olarak iğrenç işler ortaya koyuyorlar bana kalırsa grafik yönünden tek eksiği bu gibi gözüküyor.

Pastel grafik ayrı birşey , grafiklerin iyi olması ayrı birşey.Bu ikisini karıştırmayalım.Blizzard'ın üşengeçliği...İstese çokda rahat değiştirir grafikleri.Biz Tera , Aion vs gibi birşey beklemiyoruz ki.Mesela son gelen Garrosh'un yeni hali gibi bir orc açamıyorsam ben ne yapayım böyle oyunu.Karşımda duruyor.Adam orc ulan diyorsun.Biz oyuncağıyla oynuyoruz resmen.Yeni gelen ırklarda grafik bakımından eskilere nazaran çok çok üstün.Goblinler , worgenlar , blood elfler ve draneiler eski ırklarla karşılaştırıldığında gayet göze güzel geliyor.Veya en son gelen mountlara baktığımızda da görebiliriz bunu.Herşey Blizzin elinde ancak oda artık oyunu tamamen boşlamış durumda uğraşmak istemiyorlar...

Aynen katılıyorum. Blizz uğraşmıyor fazla. İstese çok daha sağlam yapar. Orjinallik iddaası zaten artık geride kaldı. 7 sene önce oyun ilan ettin o zaman fazla rakip yoktu ve eşsiz bir iş yapıp başarılı oldun artık güne ayak uydurmak gerek.Aynı pilavı ısıtıp ısıtıp insanların önüne koyma işte. Niçin bazı oyunlar kendinden çok bahsettiriyor mesela allods ilk çıktığında oradaki undead e benzeyen ırkı görüp hayran kalmıştım keşke wowda undeadler böyle olsa demiştim. Halbuki o oyun ve onun gibileri wow başta olmak üzere başarılı oyunların iyi özellikleri birleştirilip çıkarılan oyunlar. WoW zaten belli alanlardaki orjinalliğini yeterince korudu ve ispatladı bunu. Neden artık çağa ayak uydurup benzer kalitede işler yapmıyorlar. Madem 2 expansion daha çıkacak, niçin insanlara daha fazla item,npc ve mapten fazlasını vermesinler. Diablo3 çıkabilir,çıksın.Sonuçta wow kadar kapsamlı bir oyun asla olamaz diablo3. Tamam bizde hayranıyız ilk oyundan beri takip ettik ama o ayrı bu ayrı. WoW blizzin altın yumurtlayan tavuğu oldu. Belki wowdan önce yaptığı tüm işlerin gelirinden fazlasını wow üzerinden kazandı ve halada kazanıyor. O yüzden wow oyuncularını da biraz daha fazla düşünüp,hakkını vermeliler diye düşünüyorum.

• Eskiden sro oynayan biri olarak wow icin sunu soyleyebilirim grafigi gectim adama vurunca vurdugun anlasilmiyo bazen ozluyorum silkroadi ama neyini ozluyorum sadece o vurma efektleri, sesleri cunku vurdugunda kilicin adamin zirhina carpip ona zarar verdigin anlasiliyodu hissediyodun. wow da arkamdan rogue cikiyo helede ms yuksekse aramizda 4-5 metre olmasina ragmen kosarken beni bicakliyo yani bicagi havaya salliyo ama canim gidiyo e alistik artik normal geliyo tabi. blizzde wowu niye gelistirsin daha iste altyapisi eski motoru eski en mantiklisi yeni bir oyun yapmasi yada wow 2 diye bir oyun cikarmasi olur.
  • Blizzard artık oyuncu ve oyun kalitesini bir yana bırakıp sanırım tamamiyle pazarlama stratejisi içerisine girmiş bulunuyor. Yaptığı oyunla zaten senaryonun içine ettiler değiştirip duruyorlar artık yalnızca satış amaçlı kar amaçlı birşey yapmaya çalışıyorlar.

bir malın fiyatı arttıkça arz miktarı artar,fiyatı düştükçe arz miktarı da düşer blizzard gittikçe WoW konusunda düşüşe geçip açığı Diablo 3 ile kapatmaya çalışıyor gibime geliyor.

Birde WoW dan sonra Titan diye bir yeni oyun çıkacağını duydum ne kadar doğru bilemem.
  • quote:

Blizzard artık oyuncu ve oyun kalitesini bir yana bırakıp sanırım tamamiyle pazarlama stratejisi içerisine girmiş bulunuyor. Yaptığı oyunla zaten senaryonun içine ettiler değiştirip duruyorlar artık yalnızca satış amaçlı kar amaçlı birşey yapmaya çalışıyorlar.

bir malın fiyatı arttıkça arz miktarı artar,fiyatı düştükçe arz miktarı da düşer blizzard gittikçe WoW konusunda düşüşe geçip açığı Diablo 3 ile kapatmaya çalışıyor gibime geliyor.

Birde WoW dan sonra Titan diye bir yeni oyun çıkacağını duydum ne kadar doğru bilemem.

Titan projenin ismi. Oyunun ismi ne olacak veya tam olarak neyle alakalı olacak bilemiyoruz.

• Bunlar PvE seti yahu. Nasıl okuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Bunlar PvE seti yahu. Nasıl okuyorsunuz?

Sen nasıl okuyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.