Şimdi Ara

SEZON 11 PvP Setleri Geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: born2bemad

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Bunlar PvE seti yahu. Nasıl okuyorsunuz?

Sen nasıl okuyorsun?

Hmm; benim hatam; özür dilerim. Yanlış başlığa bakmışım mmo'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Bunlar PvE seti yahu. Nasıl okuyorsunuz?

Sen nasıl okuyorsun?

Ufak tatlı bir tebessüm ile güldüm. Bazen böyle yanlışlıkşlar güzel hatırlanır.
  • 4.3 çıksın lockuma t6 yı çakacağım ne biz üzüleceğiz ne onlar tasarım yapacaklar
  • Paladin dalgıç gibi.
  • Abi shamana entari yapma işini bıraksınlar artık ya.En azından enc. shamana daha savaşçı kimliğini yansıtacak şeyler yapsalar ne güzel olur.Kaplan,kurt vb. hayvanların kürkünden yapılma zırhları olsa ne güzel olur mesela.Elinede 2 fist weapon aldımı tadından yenmez.bkz.dota bloodseeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 17 Kasım 2011; 22:23:58 >
  • Tamam beyler beğenmiyosanız oynamassınız blizzard size zorla 2 ayda bir 50 lira verdirtmiyo.Madem beğenmiyosun başlamak istiyenlerinde önünü kesme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Dk , Druid , Paladin , Priest ve Rogue citten güzel olmuş.Kötü demişler ama ben paladin setini citten çok beğendim

Rogue ve özellikle paladin çok hoşuma gitti benim de.
  • Pala bence bugüne kadar gelmiş geçmiş en düzgün pala pvp seti olmuş.. Humanı biraz şişman göstermiş ama belflere çok yakışacaktır.. Diğer setleri pek begenmedim.. şu mat donuk kahverengi agırlıklı cata rengi yerine biraz daha ateşli, buzlu parlak renkler görmek isterdim..
  • birde eklemeden geçemeyeceğim..bot, kemerleri sete uygun tasarlıyorlar ama bazen istediğiniz parça classınıza uygun desene sahip olmuyor.. mesela ben frost dk olarak crit veren parçaları almadıgımdan şu an 2 parça warrior itemi ile dolşıyorum.. blizz üşengeçliği bırakıp bu işe de el atmalı.. Bir class vendora gittiginde tüm görecegi kıyafetler setine uygun olmalı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.