Bildirim
SEZON 11 PvP Setleri Geldi
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ağzım açık kaldı uzun süre sonra beğendiğim kıyafetler oldu. Özellikle Paladin harikulade olmuş! -
Abi yapma gözünü seveyim bir Paladin olarak bu paladin seti ne böyle dedim ya. İyice oyuncağa çevirmişler ya. Rog ve DK hoş diğerleri bomboşş..... Nerede Light Bringer tarzı setler bu grafik tasarımcısı kimse acilen değişmesi gerekiyor böyle setmi olur abi ya hayal kırıklığına uğradım resmen. -
Katılıyorum paladin seti rezalet bence de. Bir omuzuna balık yüzgeci, bir omuzuna tüyler, kafasında rogue,caster hoodu gibi bir kafalık. Göğsünde yine poseidus vari nagaları,vashjir i andıran bir silüet. Ellerde ayaklarda kuru kafalar. Paladinle örtüşmeyen bir sürü püsürük. Rezillik. Ahdım var. O tasarımcı bir elime geçse... -
O tasarımcının ağzını burnunu kırarım ben. Gay kıyafetleri yakışırmı hiç bir Şovalyeye pislik adam.
BE miyiz biz insanız insan. -
Paladin ağır metalci olmuş -
Paladine ne bulmuşlarsa koymuşlar. -
Yemin ederim kafama takıldı ya üzerine bi inşaatlarda kullanılan demir eklemeyi unutmuşlar bu kadar bktan bir setmi olur ya. -
Dk , Druid , Paladin , Priest ve Rogue citten güzel olmuş.Kötü demişler ama ben paladin setini citten çok beğendim -
Kafalığa bak ya maşrapa ya benziyo kafadan tut kaldır hesabı bune blizzard ya şaka falan mı yapıyor acaba. -
hep benzer modeller var artık oyunda. eskiden oturup tek tek yeni model yaparlardı-çizerlerdi. artık bunun programını yapmışlar tek elden aynı tip elbiseler. uzaktan bakınca hepsi birbirine benziyor. eskiden baktınmı classı direk tanıtdın. şimdi üşeniyorlar. sagına soluna bisiyler ekleyip renklendiriyorlar. 1 saatten hepsini hazırlamışlardır.... -
Eski setleri Trans. sistemiyle değiştirebiliyorsak iyi olur. Setlere yorum yok zaten bence hepsi birbirinden kötü baştan savma. -
shaman setleri çok iyi ya bu ara warlockmu shamanmı ayırt edemiyelim diye yapıyolar heralde -
Paladin seti bence çok hoş olmuş, biraz Tyrael havası verirken kırık/çarpıtılmış kısımlarlada fallen paladin olayına gönderme yapmışlar sanırım. Rogue seti heralde bu xp nin tek işe yarar seti olmuş, şimdiye kadarkiler içinde en azından. Diğerleri şöyle böyle.. Özellikle dikkatimi çeken hunter setinin ICC rogue tier setinden copy/paste yapılmış olması oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fistan
Paladin seti bence çok hoş olmuş, biraz Tyrael havası verirken kırık/çarpıtılmış kısımlarlada fallen paladin olayına gönderme yapmışlar sanırım. Rogue seti heralde bu xp nin tek işe yarar seti olmuş, şimdiye kadarkiler içinde en azından. Diğerleri şöyle böyle.. Özellikle dikkatimi çeken hunter setinin ICC rogue tier setinden copy/paste yapılmış olması oldu.
Paladin seti konusunda katılıyorum gayet iyi olmuş.Ve hakkaten hunter setini yeni fark ettim çok benziyor... -
Allahtan pvp setlerine de trans atabiliyoruz.DKma anında wrathfulları çekicem.
bu setler arasında rogue, mage ve paladini beğendim ben. -
Sıktı artık bu gear konuları harbiden.
(Kızabilirsiniz "niye yorum atıyon o zaman lan hiç!" diye.) -
bi paladin kullanıcısı olarak ben bu seti hayatta giymem giyipte sokaklarda gezemem resmen insan utanıyo -
Paladin'in göğüsündeki firgür çok hoş warlock berabet diğer setler güzel.yeni yetmelerin tasarlamaya çabaladığı sırada sanırım baş tasarımcılar ofis önünden geçiyordu -durun şunlara bir bakalım dercesine olaya el atmışlar iki çizik sokuşturmuşlar araya -
Bence sorun bunları paintte hazırlıyor olmaları. Tasarımcı değilim ama bi photoshop falan kullansalar bu kadar kötü gözükmez bence
Ayrıca su cloth'lardaki plate'lerde bile olmayan büyüklükteki omuzluk sevdalarından bi vazgeçemediler. Uzaktan bakınca paladinmi, mage'mi belli olmuyo...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 30 Eylül 2011; 9:17:50 >
Benzer içerikler
- wow private servers
- 3 harfli nickler
- wow türkçe yama
- wow kaç bölüm
- wintrader ne demek
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X