Şimdi Ara

Sezon Başlangıcı Taktiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sezon başlayınca hemen ilk 10 ranked maçı atıyormusunuz troll falan az olur,herkes ciddiye alır diye yoksa 3 5 gün bekleyip twitch den pro oyuncuları izleyip öyle mi atıyorsunuz sizin taktiğiniz nedir ? ben arkadaşımla s4 başladıgı gün bütün maçları atmıştım 10 da 8 ben yapmıştım arkadaşta 10 da 9 yapmıştı çok temiz oyunlardı diye hatırlıyorum o zamanlar ligim düşük olmasına ragmen çok kaliteli trollsuz maçlar olmuştu.

• Sezon başlar başlamaz değil de o günün gecesinde atıyorum.
  • Geçen sezon 1 ay sonra atmıştım. İstediği lige yerleşmeyen herkes trolldu. 3/3 yapmıştım ilk maçlarda, daha sonra 7/1 yaptım o troll herifler yüzünden bana soracak olursan ya erken at ya da bir sure bekle birkaç ay kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte çok az troll,feeder olduğu için farketmiyor
  • umarım troll konudur
  • west ve nordic east te benimde belki toplam 2 senelik tecrübem vardır nordic biraz daha tr ye benziyor ama westtede oyunu ciddiye almayla ilgili sıkıntı var troll ve feeder yok ama biz türkler için yaptıgımız şey hayat meselesidir ama o kardeşler biraz rahat oluyor sıkıntısını çektim açıkçası west te :)
  • Direk at ya.10 da 10 yapsanda 10 da 7 yapsanda plat1 atiyor.Kasma o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremliler -- 31 Ekim 2015; 14:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s6nın sonunda atçam
  • Beklemek daha mantıklı o kadar değişim olucak sonuçta. 1 hafta sonra atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başladığın lig ne farkeder ki? Oyunu biliyorsan Bronz 5 ten de olsa çıkarsın Diamonda.
  • ne fark eder derken ? sen bronz 5 başlayıp diamond olana kadar scriptler eloboostlar doluyor o diamond a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.