Şimdi Ara

sezonfirsati.com tarafından dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sezonfirsati.com adresinden adidas marka ayakkabı siparişi verdim.274 tl ödedim. Ancak adamlar çakma bir nike ayakkabı yollamışlar. İade etmek için uğraştım açmıyorlar ulaşamıyorunda. Parası hiç umrumda değil bu gibi şerefsizler milleti dolandırıp milleti kandıramasın istiyorum. Hakem heyeti veya savcılık ne yapmam lazım ? Bunlardan şikayetçi olmak istiyorum. Var mı tecrübesi olan bunlarla uğraşıcam

• Adam gibi gidip almak farken internetten neden aldın helede bilinmedik bi isim
  • Adidasın sitesinde 469 liraydi diger birkac sitede de numarası yoktu. Begendigim birseydi almak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki hocam en doğal hakkın bu senin.

Hakem heyetine baş vurman en etkili çözüm olacaktır muhtemelen.

Her yerde de yaz şikayetini ve web sitesini, insanlar bilsin görsün. Lakin elektronik fişini de göster. Ne bilelim senin sırf markayı karalamak istemediğini?
  • Dıger kısılerı de aynı şekilde dolandırmıs. Dikkat edelim arkadaşlar, forumdakı dıger arkadaşlar da zarar gormesın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 6 Ekim 2017; 8:53:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam elektronik fiş derken ? Herhangibir fatura fiş cikmadı sadece kargo poşeti ustunde fiyat yaziyor o kadar yeterli mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.