Şimdi Ara

Sezonluk Dizi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu aralar bende dizilere sardım yalnız sorum şu ben bu dizileri sezon sezon nereden indirebilirim ? Böyle bir site veya sistem var mı ? Çünkü her bölümü tek tek indirmek çok zor oluyor da. Yardmlarınızı bekliyorum

• Dizimagtan izliyorum ben.Genelde okuduğum kadarıyla diğer ark.larda öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Dizimagtan izliyorum ben.Genelde okuduğum kadarıyla diğer ark.larda öyle.

Başlığı ve mesajı okuyup okumadığını bilmiyorum ama,Ben izlemek değil indirmek istiyorum dizimagtan IDM yardımıyla teker teker indirmeyi denedim çok zor oluyor.Başka bir yöntem arıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölümcek Adam

quote:

Başlığı ve mesajı okuyup okumadığını bilmiyorum ama,Ben izlemek değil indirmek istiyorum dizimagtan IDM yardımıyla teker teker indirmeyi denedim çok zor oluyor.Başka bir yöntem arıyorum hocam

Hocam indirmeyi denemediğim için daha önce orayı önerdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ölümcek Adam

quote:

Hocam indirmeyi denemediğim için daha önce orayı önerdim

Hocam ben de Dizimagtan south park ve family guy'un bazı böümlerini izlemiştim ama biraz da arşiv yapmak için şimdi indirmek istiyorum dizimagtan dediğim gibi IDM yardımıyla indirdim ancak çok uzun süreceğe benziyor ben misal Breaking Bad dizisinin 1.sezon-2.sezon gibi topluca indirebileceğim bir site yada program arıyorum.

• Youtube'da oluyor South ve Family ama maalesef alt yazı yok.Bu arada sezonu toptan olarak indiriceğin yer olucağını pek sanmıyorum.Bölüm bölüm indirirsin ancak.Oda zaten 10-20 bölüm arası yabancı diziler.Netten bak çeşitli sitelere.Bazıları 720p koyuyor.Oralardan dene,hızlı inerse indirirsin.
  • Dizi indirmek için en ideal kaynak torrentler ama torrent sitelerinde her diziyi bulamayabilirsin veya bulsan bile hızlı indiremessin. Benim şuana kadar gördüğüm en iyi dizi torrent sitesi freshon.tv . Aradığım her diziyi bulmuştum bu sitede üyeliğim banlanıncaya kadar. Dizi konusunda arşivi en geniş torrent sitesi diyebilirim. Eski dizilerin bile 720p sürümlerini bulabilirsin. Tek sorun üye olmak için davetiye lazım o da çok zor bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Dizi indirmek için en ideal kaynak torrentler ama torrent sitelerinde her diziyi bulamayabilirsin veya bulsan bile hızlı indiremessin. Benim şuana kadar gördüğüm en iyi dizi torrent sitesi freshon.tv . Aradığım her diziyi bulmuştum bu sitede üyeliğim banlanıncaya kadar. Dizi konusunda arşivi en geniş torrent sitesi diyebilirim. Eski dizilerin bile 720p sürümlerini bulabilirsin. Tek sorun üye olmak için davetiye lazım o da çok zor bulunuyor.

Üye alımı arada açılıyor mu, ratio sistemi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Reese -- 13 Haziran 2013; 15:33:45 >
  • Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Dizi indirmek için en ideal kaynak torrentler ama torrent sitelerinde her diziyi bulamayabilirsin veya bulsan bile hızlı indiremessin. Benim şuana kadar gördüğüm en iyi dizi torrent sitesi freshon.tv . Aradığım her diziyi bulmuştum bu sitede üyeliğim banlanıncaya kadar. Dizi konusunda arşivi en geniş torrent sitesi diyebilirim. Eski dizilerin bile 720p sürümlerini bulabilirsin. Tek sorun üye olmak için davetiye lazım o da çok zor bulunuyor.

Üye alımı arada açılıyor mu, ratio sistemi var mı?

Ben neredeyse hergün bakarım hiç rastgelmedim açıldığına. Sadece davetiye ile üyelik alıyorlar galiba. Ratio sistemi var banlanmama sebep olmuştu. Site dizi konusunda en iyi torrent sitesi. Hız olarak da mükemmel bağlantınız ne kadar destekliyorsa o kadar hız alırsınız ama ratio sorunu var işte. Bir de üyelik bulmak neredeyse imkansız.

• kat.ph

Bir süre idare eder seni.
  • kat.ph'dan indiriyorum ben genellikle. Sezon olarak bulunuyor, öyle tek tek indirmene de gerek kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.