Maksimum 3 slot ve 322mm uzunlukta ekran kartlarını destekliyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet173 -- 29 Ekim 2024; 14:54:9 > |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (313. sayfa)
-
-
Merhaba, detaylı yorum için teşekkürler.
Evet Fractal Nano'yu kastetmiştim. Gerçi şimdi baktığımda beyazı yok görünüyor piyasada, ama yine de tasarımını beğendiğim için siyah olanı da tercih edebilirim.
Eğer Lian Li A4 yerine Fractal Nano ile kurarsam, sıvı soğutmaya gerek var mı? Arctic Freezer 36 DUO ARGB Siyah olanı soğutma için yeterli olur mu?
Bir de kasa arkasında da 120mm kasa fanı kullanmayı düşünüyorum tabi, onu yazmamışım.
-
Rica ederim, Nano ile kullanacaksanız sıvı soğutmaya kullanmak zorunda değilsiniz. Acrtic yerine Thermalright Phantom Spirit de alınabilir, karar sizin iki soğutucu da işlemcinizi rahat soğutur. Ayrıca kasa olarak Fractal Nano'yu tercih etmezdim, neredeyse mid tower hacminde bir kasa. Gerçek ITX'i yaşamak isterseniz A4 H2O alın pişman olmazsınız. Tabi karar sizin, hangisini beğenirseniz...
-
Torrent Nano kocaman bir kasa buradaki hiç kimse o büyüklükte bir kasayı önermez ve almaz açıkçası..
-
https://www.sahibinden.com/s/itxdC9ka
z490m itx/ac wifili anakartım satılık,
https://www.sahibinden.com/s/OFIlnffr
10600k işlemcide satılık
temizler.
birde bu kasa var
https://www.sahibinden.com/s/DbujTAcu
üçü beraber 6.5 'a veririm.
-
İlginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim. Uzun zamandır yeni bir psu arayışı içindeydim ki Akakçe, Epey, Vatan Bilgisayar, Amazon, İtopya, İncehesap, İnventus gibi siteleri takibe alıp sfx güç kaynağı aramıştım uzun bir zaman lakin güçlü bir model bulamayınca Loki 1200w modeline yönelmiştim. Bu model boyut itibari ile hoş durmuyordu. 1000w bir psu ile de işimi görebileceğimi biliyordum. QP.com.tr ziyaret etmek hiç aklıma gelmemişti
Ya Loki 1000w ya da Loki 1200w derken tam da olması gerektiği gibi bir SFX PSU alabildim sayenizde. SFX-L ölçü olarak pek ısınamadığım ara bir model, bu durum aynı FHD ve UHD arasına girmeye çalışan 2K monitör gibi
Bir kaç gün önce sipariş verebildim maddi açıdan dolayı ve bu sabah montajını gerçekleştirdim. Çok teşekkür ederim @avanak_abdi
Evet, @Mesut91. SFX-L PSU modelleri, 11L ve altındaki SFF sistemler için pek mantıklı değil düşüncesindeyim. Kablo karmaşasını gidermek ve hatta sıcak havanın tahliyesi için kullanılacak fan için alan kalmıyor Desteğiniz için size de teşekkür ederim.
-
Hayırlı olsun. Sisteminiz çok güzel olmuş tadını çıkarın. Doğru bir seçim yapmışsınız SF1000 konusunda. Uzun yıllar götürecek sessiz ve kaliteli bir psu.
-
Sıvı soğutma olarak hangi modeli kullanıyorsunuz? Bende bir MSI var ama hortumları ne yaptıysam yukarıdan geçiremiyorum alttan geçirince de psunun arka tarafında kalıp potluk yapıyor. Hortumları tam nasıl geçirdiğiniz göstermeniz mümkün müdür?
-
corsair sf1000 stoğu qp bilişimde bitmiş gözüküyor başka yerde de bulamadım. tekrar gelir mi acaba? elimdeki sf600 yeni nesil gpular için yetersiz kalacak ne kadar memnun olsam da. aynı kalite ve sessizliği 1000 watt civarı verebilecek başka sff psu alternatifi var mı?
-
Merhaba, 2022 yılının 11. ayından itibaren Corsair Hydro Serisi H100x modelini ARCTIC P12 PWM PST 120 mm fanlar ile birlikte kullanıyorum. Aşağıdaki fotoğraf ile durumu açıklamaya çalışacağım.
Üstteki fotoğrafta görüldüğü üzere, hortumu biraz geri çekerek anakart yüzeyinde dağınıklığı giderdim, Yani, hortumu radyatörden çıktığı noktaya doğru kastırarak çektim, herhangi bir donanıma zarar vermeyecek şekilde ayarladıktan sonra anakart tarafında güç kaynağı noktasında ve CPU güç girişi kablosu üzerinden kablo bağları (klips) yardımı ile güzel görünecek şekilde sabitledim. Aşağıda buna dair bir fotoğraf mevcut.
Güç kaynağının sol üst vidasına yakın olan noktadaki kablo bağı biraz içeri kaymış, pek görünmüyor, üzerine sol tık yapınca yeni sekmede orijinal boyut açılacaktır. Detaylı gözlemleyiniz. Diğeri ise işlemci güç girişi noktasında işaretlediğim yerdeki kablo bağı ile sabitlediğim yerdir. Bu klipsler sayesinde hortum öne yani anakart tarafında yığılmaya sebep olmuyor ve haliyle potluk oluşmuyor.
-
Selam hocam. Bende SF1000 mevcut satılık.
Bu arada ben de anlık olarak A4H2O kullanıyorum. Tüpleri alttan geçirmek çok daha kolay ve işlevsel oldu. Radyatörde 2 adet P28 takılı. Çok daha rahat sıcak havayı vakumluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut91 -- 11 Kasım 2024; 0:13:17 >
-
Selamlar. Özel mesajda sorun yaşıyorum. Taksitli almak işime gelecek açıkçası. -
Bulabilirseniz taksitle kaçırmayın. Kolay gelsin şimdiden👍🏻
-
Lian Li Dan A3 hakkındaki görüşleriniz nelerdir.
Çok itx sayılmaz (26 Lt) ama görünümü ve fiyatı gayet iyi.
Olumlu olumsuz düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar ?
-
Benim de radarimda ancak nasil 26 litre anlamakta zorlaniyorum. Ap201 var bende ondan uzunmuş. Sanırım daha alçak ki demekki litre az ama bir hile olabilir.
On panel delikli değil. Delikli saclar ap201 e göre cok daha ince ve bukulebiliyor elle kolayca.
-
Soyle hocam
-
Harikasınız vallahi:)))
-
Dan a3 e diger eleştirim de hava sogutma ile kullanılacaksa eğer güç kaynağı ile hava soğutma faninin birbirine rekabet halinde takılıyor olmasi. Psu fani kasanin önüne dönmüyor çünkü önü deliksiz yapılmış. Benim ap201 de psu serin havayı direkt önden aliyor. Belki de bu sayede d15s noctua ile sifir ses kullanıyorum ryzen 7600 u :) -
Hava akisini ters yapip halledeceksiniz hocam, arka fan egzoz degil intake olacak, islemci sogutucusundaki fanlar sola degil saga bakacak.
Bu benim eski kasa, bu konfigurasyonda tas gibi aylarca saglam overclocklu calisti
-
Arkadaşlar bozulan msi z690-ı itx anakartıma değişim çıktı. Stoklarda z690 ve z790 itx anakart olmadığı için bana asus b650e-ı itx anakart teklif etti inventus.
inventusASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI AMD B650, AM5, DDR5 6400MHz(OC), 2xM.2, USB3.2, WIFI 6E+BT, 2.5Gbit LAN, Mini ITX Anakart - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13492
Sizce ne yapmalıyım bu anakartı satıp 2. El z690 yada z790 itx anakart mı almalıyım yoksa işlemcim 13700k yı satıp amd yeni seri 9800x3d işlemci alıp anakartı kullanmalıyım fikrinizi alayım dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 14 Kasım 2024; 8:43:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X