Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.334
Cevap
152
Favori
213.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler ama sanırım fiyat yanlış görünüyor, teknobiyotikte 666 tl şuan. Puan la 640 a geldi. Hocam aslında ilk önceliğim oyun performansı değil. Ama zaman geçtikçe güncellerim sistemi ancak 900 küsür anakart benim için fazla bir rakam maalesef. 660 lık anakart için bile bu kadar düşündüysem siz düşünün. :) önerileriniz için çok teşekkür ederim yinede. Şu anki sistemimde gtx 1050 ti mini mevcut ekstra güç girişsiz performansı bana yetiyor hatta artıyor bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

666 lira hocam link koydum konuya. Aldık bakalım neker olacak :)
    He yine iyi fiyatmis, ben ilk gordugumde 790 liraydi

Wifi'yi artik usb den halledeceksiniz sanirim. Hayieli olaun gule gule kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XSimurgX kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 1:22:52 >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Şu yorumu bu konuda kaçıncı kez görüyorum, ama aradığımda ilanı bulamıyorum. Ben mi beceremiyorum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE24E8226 -- 28 Mayıs 2020; 23:48:10 >
  • hocam 29.sayfada ilk mesaj, eatmc7 arkadasimiz satiyormus duzeltiyorum rvz03 satiyormus nedense aklimda 02 diye kalmis :)
  • Heveslenmiştim tam da Ben RVZ02 arıyordum mesajım burada dursun satmak isteyen olursa belki ulaşır. Etrafta ışıklı yanarlı dönerli kamyon dorsesi gibi kasalar görmekten bıktım, aslında ML08 diye bir modeli var kafama en yatkın olan o, fakat Türkiye'de bulamayız diye ve aslında aynı platforma sahip olmalarından dolayı RVZ02 dedim. (silverstone)
    Yurtdışından getirmenin bir yolunu bulursam alınacak olan belli. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE24E8226 -- 29 Mayıs 2020; 0:41:49 >
  • SFF / MINI ITX Severler Kulübü

Bende aldığımdan beri böyle kullanıyorum çok sırıtmıyor. Çalışmasını kontrol için bağlayıp bakmıştım bir ara o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

.

Alıntıları Göster
    Aynı kasayı kullanıyoruz ve farklı denemelerden sahip olduğum tecrübelere dayanarak sıvı soğutma kullanmanızı öneririm. Hem alan verimi hem de taze hava girişi için iyi bir alternatif. Soğutma anlamında da etkisi çok. Ayrıca egzoz fan yorumunuza katılıyorum. SG13 kullanıcısının olmazsa olmazı. İçerideki sıcak havayı tahliye etmedikçe soğutuculardan verim alınmıyor.

Arctic II 120 sıvı soğutucuyu çok sevdim. Hem boyu yapısı hem de Vrm soğutucu ve pompanın PWM kontrollü olması muhteşem. Corsair Hydro H60 kullanıyorum. Gönlüm paylaştığınız ürüne kaydı.

Düzeltme: Arctic soğutucunun boruları pompaya dikey iniyormuş. SG13 kasada, PSU'nun işlemcinin hemen üzerinde konumlanması sebebiyle boruların sorun çıkarma ihtimali çok yüksek.

İşin sonunda umarım istediğiniz gibi bir sisteme kavuşursunuz. Kolay gelsin.

Aşağıdaki linkte kasamın son haline ait mesajım mevcut;
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143636465

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 29 Mayıs 2020; 8:48:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

.
    120'lik ince Noctua fanı farklı alternatifleri de düşünerek tercih ettim. Kasada değişiklik yapılmayacaksa evet arka alana en iyi çözüm 92'lik fan yerleştirmek. Şu an radyatörde hem sıvı soğutucunun orjinal fanı hem de Noctua NF A12x25 takılı. Corsair fanı elimdeki NF A12x15 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Tabi egzoz için arka alana yine ihtiyaç doğacak. A9'un cfm ve basınç değerleri beni kesmez. En azından psikolojik olarak rahat etmem lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 29 Mayıs 2020; 12:12:51 >
  • incehesap gaming gecesinde msi b450i anakart indirime girecekmiş. ilgilenenler bakabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, moduler psu için max 30cm kablo seti bulabileceğim bir yer var mı tercihim yurtiçi olmadı yurtdışı

Bulabildiklerim dişi erkek onlarda uzatma için kullanılıyor galiba

• Youtubeda kanalı olan modart PC var istersen uzunluk renk vs kablo yapıyor. Facebook grupları da var bir bak istersen. Alanlar phantex kablodan daha kaliteli olduğunu söylüyor

• saasc S kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim
    mail attım artık özel ölçü kablo yapmıyolarmış, sadece 30cm dişi erkek kablolar var onlarda bana yaramıyor.
    cablemod sitesi SFF için custom kablolar çıkaracakmış yakında onları bekliyeceğim artık
    https://store.cablemod.com/configurator/
  • etsy’de dreambigbyray corsair için yapıyordu ama başka markalar var mı emin değilim.

• Omara kullanıcısına yanıt
    Aradığım tam da corsair,inceledim biraz çin olmasına rağmen yorumlar gayet iyi alınabilir duruyor

• hocam redditte, özellikle de sffpc kısmında alışveriş yapan çok kişi vardı. kendinden sleeve kablolu sf600 almasaydım muhakkak ben de alırdım o linkten.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 1:23:59 >
  • ÖNEMLİ:

Corsair SF serisi güç kaynaklarında ciddi bir hata tespit edildi. Bu yüzden Corsair, etkilenen ürünler için değişim programı başlattı. Sizdeki ürünün seri numarası 194448xx ve 201148xx arasındaysa en kısa sürede servise başvurmanızı öneririm.

Kaynak:
    forum.corsair.com
    SF Series Voluntary Product Replacement - The Corsair User Forums
    https://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=197081

---
    https://www.reddit.com/r/sffpc/comments/gtgrah/corsair_acknowledges_sf_series_psu_failure/
    https://www.reddit.com/r/sffpc/comments/gqf0na/part_of_the_cursed_corsair_sf_batch_1950/
    https://www.reddit.com/r/sffpc/comments/gf006n/multiple_corsair_sf_series_psu_failure_instances/

• Merhaba arkadaşlar böyle bir sistem toplamaya karar verdim.
    Soruma gelecek olursak everest cubic 252 ile ilgili tereddütlerim mevcut. Acaba Sıvı soğutma sığar mı dışarıya taşarmı bağlantı noktalarından emin değilim. Fiyatı uygun bu sistemi kurabileceğim bir kasa öneriniz var mıdır?

AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci (12nm)

MSI B450M-A Pro Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart

MSI Radeon RX 5500 XT Mech OC 8GB 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 Ekran Kartı (RADEON RX 5500 XT MECH 8G OC)

G.Skill Flare X 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GFX)

Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa

Cougar Stx-700 700W 80+ Bronze Power Supply
    Cooler Master MasterLiquid Lite 120 (Su soğutma) AM4 Destekli CPU Soğutucusu 120mm Radyatör (MLW-D12M-A20PW-R1)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Merhaba arkadaşlar böyle bir sistem toplamaya karar verdim.
    Soruma gelecek olursak everest cubic 252 ile ilgili tereddütlerim mevcut. Acaba Sıvı soğutma sığar mı dışarıya taşarmı bağlantı noktalarından emin değilim. Fiyatı uygun bu sistemi kurabileceğim bir kasa öneriniz var mıdır?

AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci (12nm)

MSI B450M-A Pro Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart

MSI Radeon RX 5500 XT Mech OC 8GB 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 Ekran Kartı (RADEON RX 5500 XT MECH 8G OC)

G.Skill Flare X 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GFX)

Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa

Cougar Stx-700 700W 80+ Bronze Power Supply
    Cooler Master MasterLiquid Lite 120 (Su soğutma) AM4 Destekli CPU Soğutucusu 120mm Radyatör (MLW-D12M-A20PW-R1)
    Kullanmak istediğiniz kasada Cooler Master MasterLiquid Lite 120 sıvı soğutucuyu kullanabilirsiniz. PSU konusunda (bütçe en büyük etken) gold yada plat ürünlere yönelebilirsiniz. Hatta ikinci el kaliteli ürün almak daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.