Şimdi Ara

SFRKD Ne Oldu Arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bildiğiniz üzere Bowers&Wilkins, Jbl, Harman Kardon, Rotel, Classe ve daha pek çok markanın Türkiye Distribütörü SFRKD idi. Ancak son zamanlarda internet siteleri kapalı ve bu markaların distribütörlüklerinin akıbeti ile ilgili pek bilgim yok. Bilen varsa beni de aydınlatabilir mi?

Teşekkürler.

• Bilgisi olan yok mu?
  • Buzdağı kullanıcısına yanıt
    http://www.aztekteknoloji.com/

Buradan çıkacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

http://www.aztekteknoloji.com/

Buradan çıkacaklar...

Cevabınız için teşekkür ederim. Bütün markalar bu firmaya mı geçti?
    Harman Audio(Harman Kardon JBL Infinity Revel Mark Levinson vb.) burada olacak sanıyorum. B&W ise yeni bir girişimciye satıldı onun akıbeti ne olur bilmiyorum ama gene buradan çıkacaktır.
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Üstadım, cevap için teşekkürler. B&W'nun el değiştirdiğinden haberim yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzdağı -- 21 Haziran 2016; 10:51:04 >
    Teknoloji konusunda çok para kazanmış bazı yeni yetme çinliler gelecekte inşaat sektörü ile ortaklaşa ev otomasyonu işinde çok para olacağını düşünüyorlar. Yani şu an kullandığımız araçlardaki entertainment sistemleri gibi... Keza on sene önce arabaları alır almaz söktürüp kendi ses sistemlerimizi inşa ediyorduk ...Şimdilerde kimse dokunmuyor ses sistemi aracın geri kalanıyla o kadar entegre oluyor ki kimse cesaret edemiyor değiştirmeye.
    Şimdi düşünün bir ev alıyorsunuz tüm odalarında birbirinden farklı ses alabileceğiniz sound sistemleri gömülü ... Salonunda tavana gömülü hoparlörlerden atmos sinema...duvarında boydan boya elastik OLED panel. İstediğiniz her an elinizdeki telefon ile kumanda edebileceğiniz bir yapı... Aynı zamanda kameralar AC perdeler aydınlatma ve bunun gibi birçok özellik. İşte bu sebeple B&W vw DYNAUDIO yakında el değiştirdi.
    B&W yu satın alan adam Gideon Yu Yahoo, Youtube ve Facebook ta CFO luk yapmış 49ers takımının sahibi olmuş birisi....
    DYNAUDIO yu satın alan GOERTEK ise şu an kullanılan tüm akıllı telefon tablet gibi küçük cihazların mikrofon ve hoparlör sistemlerini üretiyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ev fikrini yıllar önce Windows "Connected Home" konseptiyle duyurmuştu. Geleceğin bu olacağını kabul edebiliriz. B&W konusunda ise B&W ve Dynaudio'nun eski kalitelerinin kalmayacağını tahmin etmek zor değil. Bu satıştan sonra Rotel artık yalnız bir marka diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzdağı -- 21 Haziran 2016; 14:05:54 >
    Rotel ve Classe de aynı kişiye satılmış oldu dolayısıyla... Bahsettiğin konu ile ilgili birçok yazışma okudum forumlarda iyi birşey duymak istersen B&W alan kişi sıkı bir audiophile ayrıca her iki satınalmada da firmalara kesin olarak müdahale edilmeyeceği kimsenin görevinin değişmeyeceği bilgisi verildi... Ayrıca GOERTEK daha acayip bir adımla Danimarka da Dynaudio nun yanında ARGE ofisi açtı. Ve halihazıda DSP konusunda uzman mühendisler arıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Rotel ve Classe de aynı kişiye satılmış oldu dolayısıyla... Bahsettiğin konu ile ilgili birçok yazışma okudum forumlarda iyi birşey duymak istersen B&W alan kişi sıkı bir audiophile ayrıca her iki satınalmada da firmalara kesin olarak müdahale edilmeyeceği kimsenin görevinin değişmeyeceği bilgisi verildi... Ayrıca GOERTEK daha acayip bir adımla Danimarka da Dynaudio nun yanında ARGE ofisi açtı. Ve halihazıda DSP konusunda uzman mühendisler arıyor

O zaman sanırım daha iyi olmuş

• çinliler bu sektörde fena gelecek dedim size.kar marjı çok yüksek çünkü.bide çindeki ucuz işçilik işin içine girdimi adamlar için rüya gibi birşey hifi olayı.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Yıllar önce Cayin ve Xindak ürünlerini dinleyip beğenmiştim. Çinli olduklarını öğrenince de "Çinliler, zaman içinde hi-fi sektöründe de liderliğe oynarsa şaşırmam" demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzdağı

Haklısınız. Yıllar önce Cayin ve Xindak ürünlerini dinleyip beğenmiştim. Çinli olduklarını öğrenince de "Çinliler, zaman içinde hi-fi sektöründe de liderliğe oynarsa şaşırmam" demiştim.

Oraya hic gittiniz mi hic bilmem ama onlardan degil bir kac yıla bir kac bin yıl geçse gene Bi halt olmaz

Ancak koyun olurlar onlar

Koy çobanları ABD li Avrupalı onlar modellesin AR-GE yapsın bu koyunlar ancak çoğaltır lar onu

iphone gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim satışını yaptığımı bilgisayar kontrollü matbaa kalıbı üreten makina (CTP) şu an dünyada en çok satan marka.fuji, kodak,agfa,heidelberg,screen gibi bu konuda senelerdir uzman olan ve her zaman başa oynayan firmaları geride bıraktı.sektöre önce taklit ürün yaparak girdiler şimdi kendi patentleri var kullandıkları teknolojilerde.
    lenovo ile bilgisayar sektörünün lideri oldular volvo gibi markaları satın alıp otomobilde kafaya oynuyorlar.bence çinlileri yabana atmayın.hiçbir konuda.hifi de bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 24 Haziran 2016; 17:15:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.