Şimdi Ara

SFV uzantili dosyayi neyle acabilirim (RESIMLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SFV uzantili dosyayi neyle acabilirim (RESIMLI)

• sfv dosyası bir kontrol dosyasıdır.Ben böyle biliyorum.İndirdiğin dosyaların sağlam olup olmadığını kontrol eder.
    Galiba e-mule ile indirdin.
    onu açmana gerek yok.Birçok ufak program onu açıyo ama sadece kontrol için google da aratırsan bulursun.Bişey olmuyo yani...

Selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 14 Kasım 2006; 23:37:19 >
  • emuleden indirdim bu oyunu, rari acinca bu dosyalar cikti. filext.comdan baktim zaten ama orda bisey bulamadim.

orda 40 tane 14mblik dosya var onlari acmak icinde bir kontrol dosyasi lazim .sfv olanda bu acacak dosyadir heralde (.cue gibi) ama neyle acacagim onu soruyorum ben??
  • hocam açamassın onu banada oldu öyle silmek sorunda kaldım.Aslında razor güvenilir dir ama silmekten başka şansın yok haberin olsun.
    Eğer açmayı başarırsan yazda bizim de haberimiz olsun ama imkansız.Çünkü o sfv dosyası diğer dosyaların sağlamlığını kontrol ediyo.Açan bişey değil yani cue,iso v.b dosyalar gibi değil.
    Bilmem anlatabildim mi?
  • Arkadaşların belirttiği gibi sfv sağlamlığı kontrol eden bir dosya.

Bu program ile check edebilirsin.Kontrol sağlam çıkarsa en küçük no'lu uzantıyı taşıyan dosyayı tıkla ve winrar ile birlikte açmayı dene.

• quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

Arkadaşların belirttiği gibi sfv sağlamlığı kontrol eden bir dosya.
    http://www.softpedia.com/get/Compression-tools/SFV-Checker.shtml

Bu program ile check edebilirsin.Kontrol sağlam çıkarsa en küçük no'lu uzantıyı taşıyan dosyayı tıkla ve winrar ile birlikte açmayı dene.

saol arkadasim direkt 01 nolu dosyayi winrarla actim .bin ve .cue uzantili 2 dosya acti artik cdye yakabilirim

• onla hiç uğraşma.ordaki rarlardan birine gir tut onu masaüstüne çek. masaüstüne direk setup şeklinde çıkacaktır.bi klasöre çekte dağınıklık olmasın masaüstünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.