Şimdi Ara

SG2Global - Efsanenin Yeniden Doğuşu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
19.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günler öncesinde test sunucusu açılmıştı, o zaman şamanla ninjanın damagelerine bakıp değişiklik yapabilirlerdi. Sv açıldıktan sonra bunu değiştirmeleri pek hoş olmadı. bir arkadaşım ninja açıp atını falan zırhladı uğraştı o kadar ama pişman oldu. Ayrıca server hileci kaynıyor, chatten yazıyorum ama gmler görüyor mu bilmiyorum.
  • gmler ilgisiz. 1. köy inanılmaz kasvetli başım ağrıyor resmen oynarken. nerde eski 1. köy enter the east müziği yok. var da farklı bir şey çalıyor.
  • Evet doğru. Bu ninja ve şaman olayı ise aşırı güçlü olduklarını hakkında bir çok geri bildirim aldık ve öyleydi de gerçekten o yüzden ufak bir nerf yedi. @Celay

Evet elimizden geldiğince düzeltmeye çalışacağız. @reDsbLacKSK

Girişte saldırı yedik gayet doğal ancak kısa sürede geri püskürttük ayrıca GF sunucuyu açmamızı beklemiş ve hal böyle olunca bazı yayıncılar 1 günlük yasak aldı. 500 EP şu an oyunda 20M ve 1 aylık kostüm setinizi dizebilirsiniz. Fiyatlar çok çok makul. Hilecileri mümkün oldugunca ve gördükce yasaklıyoruz. Online'da ufaktan düşük olabilir fakat en azından sahte sayaçlar göstermiyoruz başka sunucular gibi ayrıca oyundan çok güzel ticaret dönmektedir. Patcher'da şu an problem yok. Bu arada bu kadar hater olduğunuzu ve sunucuyu kötülemeye çalıştığınızı belli etmeyin çünkü bu hiçbir işe yaramıyor gerçekten yaşınızdan şüphe ediyorum. @Pihaçu

GF, Twitch'de P sunucu yayını yapanlara ilk gün saldırı yaptı durum bundan ibarettir ayrıca neden korkuyorsunuz anlamadım? Sunucunun vergileri ödeniyor ve herhangi bir problem yok rahat olun. @Kateujanod

Hileciler için elimizden geldiğince çalışıyoruz.@akris

Şaman ve ninjalar halen iyi bu arada sadece ufak bir nerf geldi o kadar. @Cazoria

Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ilk 1 hafta biraz sıkıntılı olur fakat emin olun her şey düzene oturunca çok daha iyi olacak. @Tarja Turunen

• Chaveez kullanıcısına yanıt
    Test serverı, adı üstünde oyunu test etmek için var. Bu nerf test serverında yapılmalıydı. Herkese "ninja ve şamanlara %20 canavar pasifi ekledik, böylece oyun başında gelişmeleri kolaylaştı!" diye lanse edip ninja ve şaman açtırdınız çünkü. Oyun açıldıktan sonra karakterleri nerflemek çok mantıksız bir hareket. Ninja ve şamanın oyun başında ne kadar güçsüz olduğunu hepimiz biliyoruz farm konusunda. Ufak diyorsunuz da, %12,5 canavar değerinden bahsediyoruz burada. Ben de ninja oynayanlardan biriyim. Ekstra canavar bonusunu farkedebildiğimi söyleyemem. Atımı zırhladım, görevlerimi yaptım, çarımı dizdim ama ninja oynadığıma pişmanım. Kısacası benim açımdan çok yanlış bir politika izlediniz. En başta 2. serverın lisanslı olduğunu söylemeniz gibi. Metinlerin sayısının ise hala yetersiz olduğunu düşünüyorum, özellikle akşam saatlerinde direk quit atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Test serverı, adı üstünde oyunu test etmek için var. Bu nerf test serverında yapılmalıydı. Herkese "ninja ve şamanlara %20 canavar pasifi ekledik, böylece oyun başında gelişmeleri kolaylaştı!" diye lanse edip ninja ve şaman açtırdınız çünkü. Oyun açıldıktan sonra karakterleri nerflemek çok mantıksız bir hareket. Ninja ve şamanın oyun başında ne kadar güçsüz olduğunu hepimiz biliyoruz farm konusunda. Ufak diyorsunuz da, %12,5 canavar değerinden bahsediyoruz burada. Ben de ninja oynayanlardan biriyim. Ekstra canavar bonusunu farkedebildiğimi söyleyemem. Atımı zırhladım, görevlerimi yaptım, çarımı dizdim ama ninja oynadığıma pişmanım. Kısacası benim açımdan çok yanlış bir politika izlediniz. En başta 2. serverın lisanslı olduğunu söylemeniz gibi. Metinlerin sayısının ise hala yetersiz olduğunu düşünüyorum, özellikle akşam saatlerinde direk quit atıyorum.
    Anlıyorum sizi bir yandan haklısınız fakat sonuç olarak buna ben de karar veremiyorum, son söz üst birimin oluyor. Ve insanlar savaşcı ve suranın onların yanında çok işlevsiz olduguna dair bir çok bildirim alınca hal böyle oldu. Onun dışında her mapte 4ch'yi toplarsak 80 metin mevcut ve spawn süreleri gayet iyi durumda biraz aramanın problem oldugunu düşünmüyorum. Dün akşam oyundaydım ve adımımı attıgım yer metindi 2. köy için öyle söyleyeyim. Birde biz 2. sunucunun lisanslı oldugunu söylemedik, her zaman 1. sunucu için bunu izah ettik bilginiz olsun isterim

• İlk olarak şaman ve ninjadaki nerfler insanı oyundan soğutur cinsten o zaman kalan azıcık buffuda alın hiç uğraşmayalım. Gerçi pardon ufak bir nerf gelmişti demi! İğnelemek bir tarafa level ortalaması 30 35 olan bir oyunda oyun başı karakter güçlü diye nerflemek kadar saçma bir şey yok. Ben şamanımı açtım epimi çektim arkadaşlarımı topladım oynuyoruz ama bu durumu okumakta üzdü. 75 level olunca fark çok açılıp şaman ve ninjalarla farm atılamayınca özellikler tekrar verilmezse zaten oynayanlardan gelecek kan kaybı malum. En azından benim bildiğim bir düzine kişi var. Klasik her server gibi herkes savaşçı sura açmalı bk bulunmamalı piyasada ki dalgalanmalar belirsiz olmalı. Oyun içi 10 dan fazla kişi itemciden m satarken para ile çar satarken şamanlar çok vuruyor vay efendim diye uğraşmanızda üzücü. Depo her kapandığında oyundan atıyor desteğe yazan kişi sayısı 8 sadece benim bildiğim 2 gündür ellenmedi bile. Adım başı metin nerede hiç bir bilgim yok bu arada ha bir metini her zaman 3 4 kişi kesipte metinden kalan potları kastediyorsanız var. 4 ch de 80 metin için mapte 20 metin olması gerek. Xeksenonun yayında bir türk oyun yetkilisi metin tekrar düşme süresini 450 900 saniye demişti (7.5 15 dakika) yani basitçe 1 mapte sadece ben olsam bana bile yetmiyor metin binlerce oyuncuya sahip global bir servera nasıl yetsin pek bir fikrim yok tıpkı adım başı metni nasıl gördüğünüz gibi. metin sayısı az olabilir ama metin atma süreside çok fazla... Her türlü negatif şeyi demek istemiyorum fakat oyun yönetimi şaman ve ninjalara karşı çok acımasız ve bende şaman oynayarak savaşçı hava kılıcı güzel damage veriyor diyemem surada keskinlik yanına dehşet masterlayıp kızıla bile girilir diyemem yada kuelde sınırsız farm değil mi demeliyim tabii ki gördüğümü beni ilgilendireni diyeceğim. bir hafta kadar tatilim var sonrası zaten iş güç umarım söylediğiniz şeyleri yaparsınız size söylenenleri değil en fazla nolur ki ilk servera dönemsi fazla uzun sürmez sonrasıda malum ilk serverlar birleştir ve sg ninde sonu... umarım sadece başlangıç aşaması değil aynı zamanda oyunun orta ve ileri aşamalarıda düşünülerek adım atılır. Çünkü daha 48 level sura karakteri 23 ort silahla 35 ort şu ço kgüzlü şamandan %30 40 daha hızlı metin kırabiliyor. ben oyunda kastığım parayı sattığım ep lerin parasıyla şaman zırh silahı aldım boşa gitti harcadığım zamana üzülüyorum. çok fazla şey yazmak istiyorum fakat... iyi forumlar iyi oyun sonunu muhtemelen en son olarak oyundan yazıp çıkışa basmadan önce yazacağım.

• Chaveez kullanıcısına yanıt
    Biz de sizlere sorunlarımızla alakalı geri bildirim veriyoruz. Umarım üst birimlere iletirsiniz.
    Lisans konusuna gelecek olursak benim bu konuyla bir problemim yok. Forumda bir yönetici 2. server'ın lisansı yoktur açıklamasını yapmadan önce 1. veya 2. server ayrımı olmadan lisansımız var diye diye söyleniyordu. En azından partnerlerin yayınlarında denk geldiğim kadarıyla bu şekilde konuşuldu. Her neyse, bu benim için çok önemli değil dediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme783

İlk olarak şaman ve ninjadaki nerfler insanı oyundan soğutur cinsten o zaman kalan azıcık buffuda alın hiç uğraşmayalım. Gerçi pardon ufak bir nerf gelmişti demi! İğnelemek bir tarafa level ortalaması 30 35 olan bir oyunda oyun başı karakter güçlü diye nerflemek kadar saçma bir şey yok. Ben şamanımı açtım epimi çektim arkadaşlarımı topladım oynuyoruz ama bu durumu okumakta üzdü. 75 level olunca fark çok açılıp şaman ve ninjalarla farm atılamayınca özellikler tekrar verilmezse zaten oynayanlardan gelecek kan kaybı malum. En azından benim bildiğim bir düzine kişi var. Klasik her server gibi herkes savaşçı sura açmalı bk bulunmamalı piyasada ki dalgalanmalar belirsiz olmalı. Oyun içi 10 dan fazla kişi itemciden m satarken para ile çar satarken şamanlar çok vuruyor vay efendim diye uğraşmanızda üzücü. Depo her kapandığında oyundan atıyor desteğe yazan kişi sayısı 8 sadece benim bildiğim 2 gündür ellenmedi bile. Adım başı metin nerede hiç bir bilgim yok bu arada ha bir metini her zaman 3 4 kişi kesipte metinden kalan potları kastediyorsanız var. 4 ch de 80 metin için mapte 20 metin olması gerek. Xeksenonun yayında bir türk oyun yetkilisi metin tekrar düşme süresini 450 900 saniye demişti (7.5 15 dakika) yani basitçe 1 mapte sadece ben olsam bana bile yetmiyor metin binlerce oyuncuya sahip global bir servera nasıl yetsin pek bir fikrim yok tıpkı adım başı metni nasıl gördüğünüz gibi. metin sayısı az olabilir ama metin atma süreside çok fazla... Her türlü negatif şeyi demek istemiyorum fakat oyun yönetimi şaman ve ninjalara karşı çok acımasız ve bende şaman oynayarak savaşçı hava kılıcı güzel damage veriyor diyemem surada keskinlik yanına dehşet masterlayıp kızıla bile girilir diyemem yada kuelde sınırsız farm değil mi demeliyim tabii ki gördüğümü beni ilgilendireni diyeceğim. bir hafta kadar tatilim var sonrası zaten iş güç umarım söylediğiniz şeyleri yaparsınız size söylenenleri değil en fazla nolur ki ilk servera dönemsi fazla uzun sürmez sonrasıda malum ilk serverlar birleştir ve sg ninde sonu... umarım sadece başlangıç aşaması değil aynı zamanda oyunun orta ve ileri aşamalarıda düşünülerek adım atılır. Çünkü daha 48 level sura karakteri 23 ort silahla 35 ort şu ço kgüzlü şamandan %30 40 daha hızlı metin kırabiliyor. ben oyunda kastığım parayı sattığım ep lerin parasıyla şaman zırh silahı aldım boşa gitti harcadığım zamana üzülüyorum. çok fazla şey yazmak istiyorum fakat... iyi forumlar iyi oyun sonunu muhtemelen en son olarak oyundan yazıp çıkışa basmadan önce yazacağım.
    O bahsettiğin yetkili konuyu açan kişi zaten. Cyez. Onuda geçtim twitch resmi yayınlarına bot attılar 200-250 kişi. Hatta dün bu konuyu açan kişi kendiside yayın açtı ve kendi yayınına 200-250 kişilik bot attı.
    Kısaca bizi pek salladıkları yok ekmeğinin peşindeler. Oyun hile kaynıyor, kaç tane arkadaşım satıp çıktı bile yakalayamadılar. Bende satıp çıkıcam. 1m 1 lira falan ediyor şuan. Güzel para ep satmakda güzel itemciden.
    Millete dedilerki şaman açın ninja açın bu svde her char farm yapar. E noldu bi nerflediniz hiçbir şey yapamıyoruz. Deseydiniz baştan savaşçı sura açardık. Madur ettiniz.
    Yazmıyım yazmıyım diyorum ama gerçekten duruma sinirlenmemek elde değil. Yaşımda küçük değil, yaşıma laf etmiş konuyu açan arkadaş. Biz emekli olduk metin2den aslında ama naparsın arada aklımız çeliniyor.
    Online 1kyı bile görmedi daha 2. günde. Büyük bir başarısızlık. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum oynayanlara başarılar.

@Cazoria

Hocam aynen dediğin gibi lisans var lisans var dediler her yerde. Lisansınızın süresi bitti diyenlere hayır kardeşim lisansımız var dediler. Sonra CoMa Shadow gelen tepkilere dayanamayıp R yaptı. Bunlarda R yapıyor işte. Her yerdende banlıyor gameforge. Tam açmalarını beklemiş bunların galiba veya denk geldi. Yakında svyi de kapatırlarsa şaşırmam. Hem p server açıcaksın hem lisanslıyım diye gezineceksin. Oyarlar valla adamı. Mahkeme mahkeme süründürürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pihaçu -- 6 Eylül 2019; 20:2:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pihaçu

O bahsettiğin yetkili konuyu açan kişi zaten. Cyez. Onuda geçtim twitch resmi yayınlarına bot attılar 200-250 kişi. Hatta dün bu konuyu açan kişi kendiside yayın açtı ve kendi yayınına 200-250 kişilik bot attı.
    Kısaca bizi pek salladıkları yok ekmeğinin peşindeler. Oyun hile kaynıyor, kaç tane arkadaşım satıp çıktı bile yakalayamadılar. Bende satıp çıkıcam. 1m 1 lira falan ediyor şuan. Güzel para ep satmakda güzel itemciden.
    Millete dedilerki şaman açın ninja açın bu svde her char farm yapar. E noldu bi nerflediniz hiçbir şey yapamıyoruz. Deseydiniz baştan savaşçı sura açardık. Madur ettiniz.
    Yazmıyım yazmıyım diyorum ama gerçekten duruma sinirlenmemek elde değil. Yaşımda küçük değil, yaşıma laf etmiş konuyu açan arkadaş. Biz emekli olduk metin2den aslında ama naparsın arada aklımız çeliniyor.
    Online 1kyı bile görmedi daha 2. günde. Büyük bir başarısızlık. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum oynayanlara başarılar.

@Cazoria

Hocam aynen dediğin gibi lisans var lisans var dediler her yerde. Lisansınızın süresi bitti diyenlere hayır kardeşim lisansımız var dediler. Sonra CoMa Shadow gelen tepkilere dayanamayıp R yaptı. Bunlarda R yapıyor işte. Her yerdende banlıyor gameforge. Tam açmalarını beklemiş bunların galiba veya denk geldi. Yakında svyi de kapatırlarsa şaşırmam. Hem p server açıcaksın hem lisanslıyım diye gezineceksin. Oyarlar valla adamı. Mahkeme mahkeme süründürürler.

Alıntıları Göster
    ya şu yazdıklarına o kadar katılıyorum ki...
    şaman açtım şaman nerflendi haydeeeeee e biz eşşek miyiz ya? diye sorarlar hacı
    ya server daha iyi olabilirdi ama çok saçma salak oalylar var örneğin 2 envanter sekmesine sahibiz ama oyunda bin tane eski metin2ye ait olmayan item var oyunun verdiği itemlarla 1 envanter direkt doluyor oyun filan oynayamıyorsun adam gibi
    hiçbirşey neredeyse üst üste stacklenmiyor
    uğraşılmaz beyler saçma sapan server yapmışlar böyle bi garip enteresan

• Pihaçu P kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yanlı yorum yapıyorsun, söylediklerin doğru değil 2 gündür oynuyoruz. Online 1k civarlarında ama nedense pazarlar WoM2 Luna'nın açılıştaki haliyle neredeyse eşit. İnsan şuraya gelip post atmadan önce keşke düşünüp mümkün olduğunca objektif davranabilse. EP fiyatı çok yüksek 5 euro bile 35-40 tl gibi miktarlar ediyor ama 1 saatlik metin farmıyla 500 EP satın alabiliyorsun. Bence sunucu güzel dönem başlayana kadar oynanabilir.
  • extreme783 E kullanıcısına yanıt
    Pihaçu P kullanıcısına yanıt
    Cazoria kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi şamanlar ve ninjalar şu an gayet iyi durumda halen savaşcı ve suradan başlangıç için üstün düzeydeler. Depo durumundan haberdarız eğer ki depoyu açtıgınızda yürüyüş yapmazsanız oyundan atmaz denendi ve test edildi. Metinler arttırılabilir veya spawn süresi daha da azaltabilir neden bu kadar problem ettiniz anlayamadım? Ayrıca bu tür sorunlar gelecek güncellemeler ile çözülebilecek şeylerdir. Burada sürekli insanlar neden polemik yaratmaya çalışıyor anlamış değilim doğrusu ancak teşekkürler. @extreme783

Emin olun burada kendimi bu durumlardan dolayı gerçekten pek iyi hissetmiyorum ben sonuç olarak türk yetkilisiyim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Allah'ın her günü sadece bu platformda değil sizi kastetmiyorum hem kendi discord sunucumuzda hem de diğer platformlarda propagandacılarla uğraşmak beni gerçekten yordu. Biz her zaman eleştiriye iyi/kötü açık olduğumuzu söylüyoruz. Tekrardan söylüyorum lisans konusunu her zaman 1. sunucu için biz söyledik bu konu hakkında da daha fazla diğer arkadaşlarada cevap vermeyi düşünmüyorum. Ayrıca genel olarak duyurmam gerekirse sunucunun öldüğü yok sabit 1k online'ı var ve gayet güzel ticaret dönmektedir. Size de geri bildirimleriniz için teşekkür ederim.@Cazoria

Öncelikle biz diğer p sunucular gibi twitch yayınlarımıza asla ve katiyen bir bot atmadık. Bunu sizin acemiliğinize ve tecrübesizliğinize verdiğimi söylemek istiyorum çünkü bot muhabbeti sadece yayıncıdan gelen bir şey değil. Bunu dışarıdan yetkisiz biriside kolayca bir yayına bot atabiliyor. Ayriyetten ben her zaman yayın açabilirim sonuç olarak ben de bir oyuncuyum ve görevimin saatleri dışında ben de eğlenmek için oynuyorum çünkü herkes gibi ben de bu sunucuyu bekledim. Onun dışında dünkü yayınımda yine propaganda amaçlı birkaç kişi gelip yayın 20 25 gerçek izleyiciyken birden bire 150 200 kişiye fırladı dediğim gibi tekrar söylüyorum ya yaşınız küçük o yüzden bu şekilde saçma sapan iftiralar atıp burada bizi karalamaya çalışıyorsunuz ya da kasıtlı yapıyorsunuz bunun başka bir açıklaması yok. Ha eğer sunucuyu beğenmiyorsanız konuya da yorum yazmak zorunda değilsiniz. Biz bize gelen tüm raporları ve geri bildirimleri inceleyip gerekeni yapıyoruz. Bu hem hilelere karşı olsun hem de oyun içi durumlarda. Ayrıca oyun dışı satıştan bahsedip ne kadar aciz olduğunuzu ve oyundaki üç kurus yang parasına muhtaç olan arkadaşlarınızı anlattığınız için teşekkürler. Dediğim gibi eğer bu sunucu bir başarısızlık ise burada daha fazla yorum yapmayı bırakın.@Pihaçu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 6 Eylül 2019; 20:22:45 >

• @Chaveez Hocam şu at görevlerini düzenleme şansınız var mıdır? 11.seviyeden sonraki görevlerden bahsediyorum. Bugün atı 14 lvl yapabilmek için tam 7 kere görev yaptım, hepsine arka arkaya başarısız dedi. başarı ihtimalinin bence kalkması lazım oyuncuları çok sıkıyor. Bunu üst takıma iletebilir misin?
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    11. Seviyeden sonra olan görevler %100 basarili olacak bu gece gelen bakimla beraber bilginiz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 levelden sonra atı nasıl geliştireceğiz? 48 levelim
  • seyise gideceksin at üstünde nasıl saldırabilirim yazısına tıklayacaksın. Sonra kesmen gereken yaratığı attan hiç inmeden keseceksin. Hiç bekleme süresi vesaire yok, arka arkaya patır patır seviye atlatabilirsin atına. @Cazoria

Çöl haydutu, buz golemi görevi gelince çok sıkıntı oluyordu başarı ihtimali, teşekkürler. Bir de orc mazeye girişler bu bakımla birlikte açılırsa çok güzel olur. @Chaveez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 6 Eylül 2019; 21:36:24 >
  • @Chaveez ismini bilmediğim için sayın @Chaveez olarak yazacağım bunları neden sorun ettiniz nereden çıkardınız polemik yaptınız yazmışsınız bunlar kolay sorunlar demişsiniz de keşke birde el atsaydınız sorun etmeyin diyorsunuz da metin yok ks var anca, yok yani güzelce bir metne gireyim diyorum bazen 4 ch geziyoruz metin için. oyun başı güçlü demişsiniz oyun başı dediğiniz olayda efsun(yeşil) ve bk ki bk her yerde onun dışında ne var allah aşkına ilk serverını oynamış biri olarak diyorum event dışında yada full keyfi 2. köy hesabı dizen 1 2 kişi dışında ne olayı var oyun başının. oyun dışı hiç ticaretim olmadı ama yukarıda 1 2 kuruş için yazmışsınız benim giden parama da siz muhtaç değilsinzi eminim ki ama yazık oldu yok yani eksikler sorunlar bunlar bunları söyleyince polemik olarak algılanıyorsa özür dilerim ama işin doğrusu bu en temizi sanırım 140 m yi ve kalan epleri dağıtıp çıkmak...
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım demek istediği at 11 level olunca yazı gelmiyor banada gelmedi oradan biliyorum muhtemelen 50 ya da 55 de gelir
  • Arkadaşlar güncelleme notlarını sizinle paylaşmak istiyorum.

Ork zindanı artık tekrardan aktif.
    At görevi artık 11. seviyeden sonra %100 geçmektedir.
    Ninja ve şamanların ekstra canavar bonusu şu an silindi. Tekrar test edilip önümüzdeki günlerde geri eklenecek.
  • Şaka mı bu kardeşim? Şaman ve ninjalardan canavar bonusu kaldırılmış. Kusura bakmayın ama 2 kuruşluk oyun zevkimin içine an itibariyla sıçıldı. Geçici süreliğine kaldırıldı denilmiş ama bilmiyorum ne olacak. Böyle olduğunu bilseydim savaşçımı bırakıp ninjaya dönmezdim. +4 +5 kdp ve zırhlı atımla tek başıma rahat rahat farm atıyor olurdum. 80 damageli bıçağımla 2 gündür çektiğim eziyete değmedi.
  • extreme783 E kullanıcısına yanıt
    benim çarım 41 lvl, mesele lvl olsaydı bana da gelmezdi sanıyorum. acaba envanterde madalyon mu olması gerekiyor denemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.