Şimdi Ara

SG2Global - Efsanenin Yeniden Doğuşu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
19.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. Bir arkadaşım da bundan bahsettiği için bir sorayım dedim.
  • başlanır mı diyen arkadaşlara hitaben online sayısı daha 4 gün geçti ilk günün neredeyse yarısı şamana gelen nerfle aynı azaldı 1 hafta dahada gider sonrası evente gelen bir tayfa olursa olu o kadar oynanmaz bekledim bekledim şaman aynı yöneticiler 2 3 kişinin lafıyla iş yapınca oyuncudan dolayı ben kan kaybı olur diyordum yarısına yakına gitmesi bildiğin kol koparır cinsten. Ha zaten herkes 2 3 hesapla oynadığından sayı gittikçede düşecek. testler keşke test serverında yapılsaydı. @cazoria seninle aynı taktiği uygulayıp tp çevirdim dursun bakalım sg3 de görüşmek üzere :) sg2 1 hafta olmadan bu hale düşmemeliydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

Herhangi bir sorun yok fakat sizin için bu akşam test sunucumuzda test edip bir kontrol sağlarım.
    Serverı burda tanıtıp gm lerden yardım alıyor musun.Yayın açan arkadaş sendin sanırım
  • Herhangi bir yardım almıyorum zaten burada yetkiliyim. Sadece EP desteği aldım o kadar ki zaten emin olun oynamaya bile doğru dürüst vakit kalmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6denny9

Serverı burda tanıtıp gm lerden yardım alıyor musun.Yayın açan arkadaş sendin sanırım

Alıntıları Göster
    Gmlerden yardım almıyor bizzat gm zaten. Gm cyez bu kişi. Sadece ep değil euro da alıyor. Yoksa zaten tutmamış başarısız olmuş bir serverı bu kadar delicesine övüp durmaz.

@Kateujanod
    Malesef öyle, adından bahsettin madem söyliyeyim. Yang satışı ve benzeri usulsüzlüklerden atıldığı serverlardan biriside rubinummuş. Tarih tekerrürden ibarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pihaçu -- 9 Eylül 2019; 22:57:47 >

• Şu forumdaki tartışmayı bilmiyorum, çokta ilgilenmiyorum. Yeni başlamak isteyen yada başlayacak arkadaşlara tarafsız olarak söyleyebilirimki oyunun kendine has mekanikleri ve oynayış tarzı var. Bir miktar bug ve görevlerde yazım hataları mevcut, gelmesi gereken güncellemeler var ancak bunlar oynanışı derinden etkileyecek şeyler değil ve gördüğüm kadarıyla yönetim çözmeye istekli. Yeni başlayan oyunculara nacizane bildiğim kadarıyla, eski bir sg oyuncusu olarak bilgi yardımı yapabilirim. Oyun içerisinden Elanil nickiyle bana ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Şu forumdaki tartışmayı bilmiyorum, çokta ilgilenmiyorum. Yeni başlamak isteyen yada başlayacak arkadaşlara tarafsız olarak söyleyebilirimki oyunun kendine has mekanikleri ve oynayış tarzı var. Bir miktar bug ve görevlerde yazım hataları mevcut, gelmesi gereken güncellemeler var ancak bunlar oynanışı derinden etkileyecek şeyler değil ve gördüğüm kadarıyla yönetim çözmeye istekli. Yeni başlayan oyunculara nacizane bildiğim kadarıyla, eski bir sg oyuncusu olarak bilgi yardımı yapabilirim. Oyun içerisinden Elanil nickiyle bana ulaşabilirsiniz.
    Merhaba, başarılar dilerim.

Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim yakında güzel bir güncelleme gelecek. Bunun yanında bazı eksiklikler giderilip, yenilikler eklenecek. En basitinden K envanteri diye hitap edilen ek envanter yakında oyuna eklenecek. Bu tür yenilikleri öğrenmek için forumu takip edebilirsiniz.

• mutlaka tüm global serverlerdeki serverfiles tabanlı gibi türkçeleştirme olmalı görevler ışınlayıcı npc isimleri gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 12 Eylül 2019; 22:59:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

mutlaka tüm global serverlerdeki serverfiles tabanlı gibi türkçeleştirme olmalı görevler ışınlayıcı npc isimleri gibi
    Görev çevirileri hazır fakat henüz entegre edilmedi.
  • Evet çalışmalarımız meyve vermeye başladı. Sesimizi duyurmayı başardık. Bazı arkadaşlar belki söylediklerimize inanmadı ama biz gereken yerlere gerekli bildirimleri yaptık. Adım adım gidiyoruz:

Önce gazi

SG2Global - Efsanenin Yeniden Doğuşu

Şimdide alecto yani @SequentiaL atıldı Allahın izniyle

Geriye tekbir usulsüz kişi kaldı. Onunda suyu ısınıyor fazla vakti kalmadı. Konuyu açan Cyez nickli kişi sıra sende bunu bil. Her koldan geliyoruz. Atılanlarlada irtibattayız çok kıymetli bilgiler aldık. Eskisi gibi dost değil bu 3 gm. Birbirini gammazlıyor 3üde İnşallah SGyi bunlardan kurtaracağız. Daha sonra herkes ferahça oynayabilecek.

Aldığım bilgilerden bir taneside gmlerin bu serverda ayda 300 euro maaş aldığı bakın şaka yapmıyorum. Bizzat başvuran arkadaşlar oldu türk yabancı. Eski çalışan kişilerlede irtibat kurdum. Benim vaktim yok fazla süre istiyorlar her gün. Ancak süresi sabrı olan kardeşler başvursun. 300 euro çok temiz para 1900 lira yapıyor şuan. Şuanki cyez ingilizce bilmiyor translate kullanıyor. Sizde yaparsınız biraz baskıyla atılacak zaten hemen yerine yerleşin hem para hemde ep. Çarınızıda sağlam sağlam dizersiniz. Oyunuda bilmiyor zaten bu kişi eskiden sg oynamamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pihaçu -- 14 Eylül 2019; 18:15:11 >

• Pihaçu P kullanıcısına yanıt
    Alecto kendi rızasıyla ayrıldı herhangi bir atılma söz konusu değil. Ayrıca hem takım içinde bulunan durumlar hem de para bahsi sizi ilgilendirmeyen konulardır.

• Hiçbir Türk genci 300 euro'yu kendi rızasıyla bırakıp gitmez Ayrıca atılan GM'lerin bütün her şeyi itiraf etmesi ise önceki sayfada açıkladığım durum.Paraları yatmaya devam etse her türlü haksızlığa göz yumup keyiflerine bakarlar.GM'sinden COMA'sına oyuncusundan yang satıcısına Toxic bir topluluk malesef.
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yanlış bir düşüncede olduğunuzu belirtmek isterim. Herkesin eli ayağı tutuyor, kim buradaki 300 euroya muhtaç ki bu da bir söylem orası ayrı bir konu. Hangi hata veya neyin itirafı bahsettiginiz durum? Türkiye'deki sunucular ile karıştırmak zaten başlı başına bir yanlış. Sizin şu cümleniz "Paraları yatmaya devam etse her türlü haksızlığa göz yumup keyiflerine bakarlar" Nasıl bir haksızlık, neyden bahsediyoruz arkadaşlar? Oynamak istemiyorsunuz konuya gelip gerçekten baltalamaya gerek yok fakat 3. şahıslardan duyduğunuz sahte bilgilerle buraya gelip karalamak hoş değil. Her zaman söylerim eğer somut bir kanıt, fotoğraf varsa kimin elinde buraya paylaşın bahsettiginiz haksizliklarla alakali, eğer ki yok ise burada atıp tutmaya gerek yok. Gazi'nin takımdan atılıp bir şeyleri deşifre ettigini düsünmesi acınası bir durum maalesef. Alecto kendi rızasıyla ayrıldı ve kendisi çok iyi bir çalışandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 14 Eylül 2019; 17:35:1 >

• @Pihaçu Hocam elinde bu arkadaşların kasetleri mi var bu nasıl özgüven böyle Şaka bir yana konuyu somut delillerle renklendirebilirsiniz aksi taktirde bir yere varılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Hiçbir Türk genci 300 euro'yu kendi rızasıyla bırakıp gitmez Ayrıca atılan GM'lerin bütün her şeyi itiraf etmesi ise önceki sayfada açıkladığım durum.Paraları yatmaya devam etse her türlü haksızlığa göz yumup keyiflerine bakarlar.GM'sinden COMA'sına oyuncusundan yang satıcısına Toxic bir topluluk malesef.
    Kendim ayrıldım çünkü zor bir çalışma ortamı var ve gerçekten sabır işi. Chaveez'in de dediği gibi çok şükür hepimizin eli ayağı tutuyor, mesleğimiz var. Ayrıca okulum da bir yandan devam ettiği için böyle olması gerekiyordu. Boşuna tartışmaya gerek yok. Çalıştığım süre zarfında elimden geleni yaptım, herkese dürüst ve sevecen olmaya çalıştım. Yanlış bir şey yaptıysam affola. Ekip arkadaşlarıma Allah kolaylık versin, sevgilerle...

• SequentiaL kullanıcısına yanıt
    Wom2'de yang satıp ban yediğini bilmesek belki inanırdık.Benim amacım karalamaktan ziyade yeni başlayacak oyuncuları uyarmak.Çünkü biz de zamanında çok gaza gelip böyle serverlerde vakit çürüttük.Millet parasıyla rezil olmasın diye yazıyorum buraya.
  • Merhaba,

sizlere bugüne kadar yapılmış olan ve bu gece yapılacak olan güncellemerin türkçelerini paylaşmak istiyorum. Artık mümkün mertebe tüm bakım ve patch notlarının çevirilerini yapıp burada paylaşacağım.

5 Eylül 2019

• Metin spawn oranları %50 daha hızlı hale geidi.
    • Yeşil ve kırmızı arttırma ve değiştirmeler yüksek seviyeli metinler için düzenlendi.
    • 65 Seviye ve üstü metinlerden artık Altıgen elde edebileceksiniz.

• 85 Seviye ve üstü metinlerden artık envanter genişletme elde edebileceksiniz.
    • Azrail kaskları artık ticarete açık.

6 Eylül 2019

• Ninja ve şamanların ek bonusları geçici olarak kaldırıldı. Ancak testlerden sonra düzenleyip tekrar ekledik.
    • Ork Zindanı yeniden aktif.
    • Artık at görevi 11. seviyeden itibaren %100 başarı oranıyla geçecektir.

13 Eylül 2019

• Oyun içerisinde yansıtılan eşyalar önceden kendi dillerinde farklı görünüyordu. Şu an tüm eşyalar yansıtıldığında oyuncunun kullandığı dil üzerinden görüntülenmektedir.
    • Ork Zindanı'ndaki Kahraman Hayalet'in yanlış yüzdeyi göstermesi düzeltildi.

15 Eylül 2019

• Ekstra envanter artık aktif! U tuşuna basarak kitaplarınızı, taşlarınızı, sandıklarınızı ve artı basmalarınızı orada rahatlıkla saklayabileceksiniz. (Bir problemden dolayı sonraki güncellemede eklenecek.)

• Becerilerin süresi %50 artırıldı.
    • Bazı petlerin açıklamada bonus bilgisi yoktu, düzenlendi.
    • İspanyolca client için kitapların adı değiştirildi.
    • Ayışığı M, L ve Gizemli Kutu içerisine Kutsama Küresi eklendi.
    • Gizemli Kutunun içeriği geliştirildi.
    • Orta ve yüksek patronların sandıklarına Kaplan Kemiği/Ejderha Kemiği küpeleri eklendi.
    • Lonca sohbet rengi artık kırmızı olarak gözükecek.
    • Seviye atladıktan sonra seviyenizin yenilenmesi için artık harita değiştirmeye veya ch atmanıza gerek kalmayacak.
    • Desteklenmeyen çözünürlüklerde ortaya çıkabilecek NO_APPROPRIATE_DEVICE hatası düzeltildi.
    • Efsun değiştirme ve arttırmalar artık üst üste konulabiliyor.
    • Açıklamalardaki küçük hatalar düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 15 Ekim 2019; 1:49:27 >

• Chaveez kullanıcısına yanıt
    Ticaret camıyla ilgili belli bir tarih var mı?
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Henüz yok maalesef.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.