Şimdi Ara

SG2Global - Efsanenin Yeniden Doğuşu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
19.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rahat kestiğim metnin canı şu an gıdım gıdım gidiyor ne diyebilirim ki sizlere sg de başarılar hva kılıcı az vuruyor m1 de umarım pdeki gibi str verir iyi oyun ve forumlar.
  • @extreme783 @Cazoria Herkes çok büyük tepkiler verdi ve yetkililer geri adım atmak zorunda kaldı şimdi. 20 dakika içinde şaman ve ninjalara tekrar bonus ekleyeceklermiş. Eğer yeni bakımla birlikte canavar bonusu daha da düşmüş olursa sanırım oyun sonu yapacağım ben de.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    7.5 az diyoruz, onu da kaldırıyorlar. Cidden saçma iş. 20 canavar geri gelmezse oynamıyorum, iyice hevesim kaçtı
    ilk gün oyuna bakan kişi sayısı 6 k ya yakındı şu an 4.5k online ilk gün 1.3k civarı idi akşam 800 900 aralığında gitti geldi son kaldırmayla şahsen ben arkadaşıma id şifre attım al ne istersen diye düzeltilmezse dahada girmeye gerek yok
  • Nerf'ü geri alıcaz dediler, bu bakımda damage daha da düştü. 700'e yakın vurduğum metine 350 vuramıyorum. 2 günlük geceli gündüzlü emeğim çöpe gitmiş gibi hissediyorum ve ağız dolusu küfür edesim var. Kimse kusura bakmasın. Madem çarları oyundan silecektiniz bize neden şaman ve ninja açtırdınız yahu? Savaşçıyla devam eder keyfime bakardım
  • DH düştüğü hale bak metin 2 reklamı almışlar vaybe
  • SG2Global - Efsanenin Yeniden Doğuşu
  • Hadi bakalım 4 yılın ardından bir daha başlayalım
  • Bu serverda herhangi bir pazar arama sistemi mevcut mu? Yani aradığımız eşyayı yazıp bu eşyanın bulunan pazarları göstermesi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestie

Bu serverda herhangi bir pazar arama sistemi mevcut mu? Yani aradığımız eşyayı yazıp bu eşyanın bulunan pazarları göstermesi gibi
    Çok yakında arama camı gibi bir şey eklenecek. Şu an sistem üzerinde çalışıyorlar.
  • başlanır mı? ne diyosunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Cazoria Hocam en güzelini yapmışsın. Benim şamanda 5 mob +9 antik çanda var, 13 mob kostüm setinde var, 5 mob petten, 5 mob da mutasyonlu binekten geliyor; bir de güya şamanlara doğuştan gelen mob var. Bugün tapınağa gittim ezik itemli bedenselin teki +7 kdp ile metne 1.3-1.4k patlatırken bende hayvan gibi canavar bonusu olmasına rağmen 1.1k vuruyordum. ''ama senin kritiğin var, kutsaman var'' dersen eğer adamın da evli şamanı var kendisine buff veriyor. Ne anladım ki ben bu işten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celay

@Cazoria Hocam en güzelini yapmışsın. Benim şamanda 5 mob +9 antik çanda var, 13 mob kostüm setinde var, 5 mob petten, 5 mob da mutasyonlu binekten geliyor; bir de güya şamanlara doğuştan gelen mob var. Bugün tapınağa gittim ezik itemli bedenselin teki +7 kdp ile metne 1.3-1.4k patlatırken bende hayvan gibi canavar bonusu olmasına rağmen 1.1k vuruyordum. ''ama senin kritiğin var, kutsaman var'' dersen eğer adamın da evli şamanı var kendisine buff veriyor. Ne anladım ki ben bu işten?
    Buff falan gelmedi, emin olabilirsin. Dengeleme yapayım derken statları bozdular. Lafta 2 tane ağlak oyuncunun lafına bakarak emeklerimizi hiç ettiler. Böyle oyun yönetilmez. Hiçbir mazeretleri olamaz. Önce insanları ninja veya şaman oyna diye teşvik et, sonra "ay bu çok güçlü oldu" deyip karakterleri oynanmayacak hale gelene kadar defalarca nerfle Cidden hiç akıl yok. Deli gibi para bastığım ninja itemlerini 5-10m'ye satamıyorum. Elimdeki parayı da TP'ye dönüştürdüm. Askerden geldiğim zaman yönetici kadrosu değişmiş ve akıllanmış ise tekrar bakabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazoria -- 9 Eylül 2019; 0:56:37 >

• @god tier Gelecekte ne olur bilemem ama şuan oynanabilir server. Online yeterli, ticaret akıcı seviyede. Yöneticiler de biraz daha profesyonel olsa 4/4lük server.

@Cazoria Hayırlı tezkereler hocam. Bir daha dönmeye karar verirsen sarı bayrakta loncamıza beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Hocam sadece senin hesabın değil bu serverda tarihe gömüldü.
    2 gün önce beni discorddan banladılar. Neymiş kitleleri galeyana getiriyormuşum. Tek yaptığım güncelleme ve online hakkındaki şikayetlerimdi. Yazıklar olsun.
    Benle birlikte birkaç kişiyi daha banladılar sanırım. Özelden bana yazanlar oldu. Konuyu açan kişi(gm cyez) bizim emeğimize 3 kuruş falan yazmış ama öğrendimki kendiside oynadığı tüm serverlarda yang satmış. Hemde bunu gmken yapmış. Bir sürü takımdanda atılmış bu tip sebeplerden. Zaten ingilizce bilmediği dedikoduları dolaşıyordu discordda. Ondanda eminim. Çünkü discordda bir şey diyoruz. Şunu iletir misin, yardım eder misin? Adam hayır siz kendiniz yazın falan diyor. Ya madem ben kendim ingilizce yazıcam SEN orda ne iş yapıyorsun acaba? Yetkileri falanda çok kısıtlı söyliyim beni discorddan kendi banlayamadı en son gitmiş alman gme hakkımda atıp tutmuş öyle banlatabildi.
    @SequentiaL
    Bu kişide gm alecto imiş aldığım bilgiye göre. Farm yap ep al diyor. Ne kadar zeki bir arkadaşımızsın bu her serverda böyle değilmi zaten. Ama nesen marketinde hem efsun nesnesi kutsama küresi eldivenler hemde canavarlı pet binek bi ton şey var. Nesne marketi bu kadar p2w olan bir server daha varmı acaba? Uyduruk türk serverları hariç. Birçok server TL ile ödeme getirmişken sizde euroyla. Euro 6.5 lira haberiniz varmı acaba? Sizin maaşlar euroyladır tabi işinize geliyor. Hesaplarınıza epde yatırıyorlar bol bol adam daha ilk günden 2 charına full kostümler binekler dizmişti. Bense ninjaları çöp ettiğinizden beri gölge metni kesemez oldum. Yazıklar olsun hepinize. Neyse online 600e düştü. Rezilliğinizi insanlar görüp oynamıyor bu oyunu. Siz durun daha 1-2 haftaya daha da ölecek o server. Görücem ben sizi.

• Konu güncel, tüm yenilikleri ve güncellemeleri forum ile discord adresimizden görebilirsiniz.

Not: Ciddi ciddi propaganda yapan discorddan sürekli yetkililere salladığı ve sunucuyu kötülediği için dc'den banlanan pihaçu kod adı: kaya'yı iftiralarından dolayı kınıyorum, gerçekten yaşını bir kez daha göstermiş bulundun ve artık bu tür kişilere cevap vermeyeceğim.
  • Pihaçu P kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten onca olaydan sonra halen Gm, görevli pohpohlamasıyla sv başlayan varsa vay haline.Kaç kere gördük bu senaryoyu.Gmler paraları yatmamaya başlayınca yang satmaya başlarlar.Sonra takımdan atılınca her platformda sunucuya söverler.Sadece burası için değil Rubi, wom vb. her sunucu için konuşuyorum.Ne yazık ki Metin2 topluluğu böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 9 Eylül 2019; 16:22:5 >
    Eyvallah hocam
  • Ortalama zarar direnişinde bir sorun var mı? Pvmde hiçbir etkisini göremedim, aldığım zarar aynı.
    Herhangi bir sorun yok fakat sizin için bu akşam test sunucumuzda test edip bir kontrol sağlarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.