Şimdi Ara

GSS ödeme emri geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşsiz kalsam aylik 600 lira odeyecegim çüş. Milyar dolarlik sirketlerinde vergilerini silsinler… Allah şu sistemi biz vatandaşlara hayirli hale getirsin tez vakit amin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt

evet hepsi devlet sigortası altında zaten yasa ab den ithal.

ha bizdeki saçmalığı koca adama anandan babanda al öde demeleri o kabulum saçmalık, kişi para varlığı olmalı.

obama care de halen devam ediyor diye biliyorum.

arkadaş açık açık yüzüme söyledi bu yasa olmasa daha çok boş boş yatarlar dedi onlar istihdama olumlu katkısından memnun en azından içinde biraz çalışma kırıntısı olan gidip çalışıyor borç yazdığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ekim 2024; 18:41:27 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

İşsiz sayısı düşüyor mu sen ona cevap versene. Daha da anlaşılır olsun hadi: ODTÜ , Boğaziçi mezunu kasiyer bulaşıkçı taksici olduğunda %30 işsizlik oranı %3e mi düşecek ( Amerika'daki gibi ) ? Düşmüyorsa devamlı aynı şeyleri yazmana gerek yok o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca sen kendinden niye örnek veriyorsun ki! yeteneğin ve bilgin ile bir yere gelemediğin/ gelemeyeceğin için yandaş olduğunu bütün forum düşünüyor. ODTÜ Boğaziçinin iyi bölümünü bitirdim fakat reyon görevlisi oldum desen hadi neyse ( ki oda yanlış)

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

hehe bir amcaoğlum itü diğeri yeditepe tam burslu aylık 200.000 tl + ya w.c hademeliği yapıyorlar GSS ödeme emri geldi hiç sorma bu forumun şu yönünü seviyorum cidden a derim z yazarlar GSS ödeme emri geldi  sosyolojik psikolojik sorunları olanlar dışında ülkede nitelikli insanlara iş sorunu yok canım hadi güle güle.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Evde çalışmayan çocuk fazlaysa olabilir. Kişi başı asgari ücretin 1/3 ünden az olması gerekiyor . Evde 5 kişi yaşıyorsa muhtemelen 34 bin liranın altında gelir ( yada gider ) olması gerekiyor pirim ödememek için

İktidar kontenjanındandır o . Sen dandik okul bitirdiğin için sana vermiyorlar tabii ki.

Böylece iyi torpilli kişilerin maaşını da senden öğrenmiş olduk kamuda akp'li müdür maaşı bile o kadar değil. Torpilliler arasında bile liyakatli bir maaş dengesi yok demek ki

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

hehe kendinizi kandırın siz akp chp lö lö lö diye,hayattaki başarısızlıklarınıza kulp arıyorsunuz.

bitiriyorsunuz dip puan pas pas yerleri sonra köle olmam eleman olmam emir almam, yatış masa başı memur tipi iş isterim oldu gözlerim doldu.

bulursunuz çıkmaz ayın son çarşambasında öyle işi, mehdi chp niz gelince her pas pas üni mezununu mıhtarların yanına memur yapacakmış artık kısmetGSS ödeme emri geldi 

böyle yatış takım elbise kıravat manken model tipi iş istiyorsanız adam gibi eğitim kariyeri yapıcaksınız tırışkasından değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ekim 2024; 20:54:2 >

Türkiye'de 85 milyon insan var 65 milyonda yetişkin insan var ama çalışan sayısı sadece 25 milyon . Dünyada veya Avrupa'da böyle bir oran var mı sen ona bak

Ülkede torpilliler veya rüşvetle bir yere gelenler dışında hakkını alabilen kimse yok ..25 milyon kişi sosyal yardım alıyor çalışan kadar sosyal yardım alan var .Devlet hırsızlık yapmasın diye yardım yapıyor ama gel gör ki sokaklar texasa dönmüş durumda her gün haberlerde anasını öldüren babasını kesen dedesini bıçaklayan haberleri görüyoruz sayenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 26 Ekim 2024; 21:34:21 >

Piyasada iş yok ki. Çok ağır işler var. Onlarda da zaten sürekli giriş - çıkış oluyor. İstanbul dışındaki illerin hepsi esnaf işi. 12 saat asgarî ücret. Ayak işi

• Gelir testi yaptırmaya gittim. Annemle yaşıyorum annem emekli ve ev kira değil diye çıkmadı. O zaman dedim atayım ben bu kimliği Suriye vatandaşı olayım oradaki … memur sadece gülümsüyor.

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

ab abd kaç istersen masa başı full yatış sexy türkler gelmiş diyip full yatırıyorlar şu sıralar çok şahidim yatışa, onu lisedeyken düşünecektiniz yatış iş isterim diye adam gibi okuyacaktınız.

o kadarda şartlar ağır değil bizim burada mega center var büyük avm var gençler işten çıksa bile 2 hafta bile işsiz kalmıyor.

dolu depo lojistik kargo elemanı satış elemanı aranıyor açık çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ekim 2024; 12:22:25 >
  • Sen ödeyemezsen babandan yada annenden alacaklar. artık kimin evinde yaşıyorsan. Evine haciz gelecek.

Tüm ailenin gelirine bakıldı çünkü.

Bu arada Allah korusun yarın bir gün savaş çıkarsa devlet gel asker ol şurada şehitte ol diyecek.

AMA GEL GELELİM YARIN HASTA OLURSAN DEVLET HASTANESİNE GİRİP MUAYENE OLAMAYACAKSIN !!! ÇÜNKÜ SEN İŞSİZSİN ÇÜNKÜ SEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞISIN, ÇÜNKÜ ANAN BABAN YILLARCA ÜLKE İÇİN ÇALIŞMIŞ, AİLE ERKEKLERİ ASKERLİK YAPMIŞ.

ÇÜNKÜ SEN ARTIK KENDİ ÜLKENDE 2.SINIF BİLE DEĞİL 3.SINIF SIN

ÇÜNKÜ SENDEN BENDEN DAHA DEĞERLİ SURİYELİ, AFGAN BİLMEM NE KADAR ORTA DOĞU PİSLİĞİ VARSA ONLAR YARARLANACAKLAR HASTANELERDEN HEMDE BELEŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 27 Ekim 2024; 18:29:24 >
  • GSS ödeme emri geldi
  • Versace kv kullanıcısına yanıt

Hocam ev kira değil diye çıkmayan nedir? Konu GSS de bu yüzden sordum.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

GSS'den muaf tutulmak için Gelir Testi yaptırılıyor hocam. Belli şartlar oluşunca gss primi yansıtılmıyor, oluşmadığı için arkadaş onu demek istemiş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.