Şimdi Ara

GSS ödeme emri geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sende o zaman o mantıkla işsiz kalıcağının yüksek ihtimal olduğunu bile bile lades yapıp okuma bir zahmet dip kenar köşe yerleri.

Nitelikli okuyan kariyerleri iyi olan insanların gayet keyfi refahı yerinde 1 kişi bile tanımıyorum hali vakti yerinde olmasın.

Elelem lisede kafasından kıvılcım çıkartırken iyi üni kazanmak için sizde çıkarsaydınız tutup zincirleyenmi vardı sizleri  ay akp nin canı cehenneme dünyanın düzeni böyle işinize gelirse istersen git norveçe nitelikli okuyup okumadığına bakarlar sonra işçi olmam eleman olmam ben üst aklım okumişem,dandik okuyorsan olucan öpe öpe.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ekim 2024; 20:10:23 >
  • Devlet de gss istemesin. Devletin mafya mantığıyla haraç kesmesi normal, şahısların okuduğu bölüme göre iş istemesi anormal he?  

Suçlu devlet, cezasını bireyler ve gelecekte toplum çekecek. Devasa bir insan gücü israfı. Genç issizlik tavan.

Her halükârda kişinin taleplerini yükseltmesi güzeldir. Emniyet Teşkilatına bile Eğitim Fakültesi mezunları, okumuş adamlar girince şartlar iyileşmeye başladı. Çünkü adam hakkını istiyor

İşte böyle bahsettiğin şartlarda ileride işverenler eleman sıkıntısı çekecek, mecburen daha iyi imkanlar sunmak zorunda kalacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin Suriyelisinin sağlık harcamalarını fonlayan, şirketlerin devasa vergilerini bir kalemde silen, vatandaşına vergi üstüne vergi bindiren devlet işsiz adamdan haraç kesiyor. Bunun üstüne bu yasayı çıkarıp onaylayanları bir güzel çınlatmak vardı da Silivri şimdi harbiden soğuktur.

• GSS çıktığı ilk günden beri mantıksız ve saçma bir olay. Lakin muhalefet hiç üzerine gitmiyor. Değiştirilmesi konusunda ne bir girişim oldu, insanlar ödedikleriyle kaldı zamanında. 25 yaşından büyük sigortalı çalışamayanlardan devletin para istemeyi bırak, iş alanı oluşturamaması ayıp. Üstüne bir de faiz bindiriyorlar ki akıl tutulması resmen. Herhangi bir hizmet vermeden, haraç keser gibi tek suçun TC vatandaşı işsiz olman. Kafayı yememek elde değil. Bir an evvel bu saçmalığın ortadan kalkması gerek.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Adam oraya yazmış uzun zamandır çalışamıyorum ödeyemem diye
    Şu saçmalığı savunmayı bir bırakın artık
    Dünyanın hiçbir yerinde işsiz adamdan borç tahsil etme diye birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum yasal değil. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir haraç sistemi yok. Üniversite zamanı bana çıktı. Öğrenci olduğumu kanıtlayıp sildirdim. Mezun olduğum gibi gene çıkardılar iş bulana kadar faiz işledi sildirdim. Şimdi gene işte ayrıldım, sigortadan düştüğüm gibi gss çıktı. Zaten benden çalışırken maaş+sigortadan kesinti yapıyorsun daha ne istiyorsun?

• eminmisin hemde gayet var ab halkının hepsi sigortalıdır malına mülküne bakıp alınır.

yasa ab den alındı zaten menşei ab.

ha bizdeki saçmalığı ananın babanın mal varlığına daha ölmeden ortak koşma ona birşey demem.

bizde birde iş seçen beğenmeyen masa başı iş hayaliyle hayatını boş boş geçiren tipler için bilerek yapılıyor yasadan çok memnunlar istihdama katkısından dolayı kalkma olasılığı %0.5 dahilinde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ekim 2024; 23:31:22 >

• Şu "ödüycen" diyen tiple dalaşmayın. Bir halt bilmeyen bu tip ne zaman bu eyt konusu açılsa bu daimi eleman damlayıp konuyu sulandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 25 Ekim 2024; 0:15:2 >
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt

ben ödesin gibi birşey demedim saptırma durumu yoksa gerçek anlamda fakirse hakkını arasın.

devlet para kaçırıp iş yapanların peşinde zaten özellikle banka hesabı dolgun olanlar, bu arkadaşlarada biraz psikolojik etki olarak yolluyorlar boş boş oturma git iş bul diyorlar bak sana borcu faizi bindiriyorum git bir an önce sigortalı iş bul diyor.

gss gelir testi yaptırırsada memur aynı şeyi suratına söylüyecek zaten yıllanmış şarap vari keyiften aylaklıktan işsizse hatta iş bile önerebilir açık varsa yönlendiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ekim 2024; 1:1:9 >
    Gerçi adamlarda işsizlik diye bir problemde yok
    Aldıkları paranın bir değeri var alım gücü var refah var
    İnsanlar çalışıyor dolayısıyla sigortaları da var
    Bizde iş beğenmeyenden kasıt adam 16 sene dirsek çürütüyor sonra gidiyor sözlü de eleniyor özel sektörde çalışmak zorunda kalıyor
    Madem öyle kaldırılsın sözlü mülakat sadece yazılı olsun
    Sözlü de adamın hakkı yeniyor referansı olan kazanıyor
    Adam ondan sonra neden gitsin özel sektörde günde 10 saat 12 saat çalışsın
    Avrupada amerikada işçilerin hakkı gözetiliyor bizde ki gibi kölelik sistemi yok
    Bizde atmışlar işçileri patronun kucağına eti senin kemiği benim
    Ondan sonra işçi hakkını aradığında kapı orda deniliyor çünkü alternatifi çok fazla patronların

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırık çanak uyducunun yine gençlere yüklendiği başka bir başlık.
    50 yaşını geçmiş bir ayağı çukurda herif git gelir testi yaptır diyor . Ahmak dede adamın üzerine hiçbir şey olmasa bile babasının malına ortak koşuluyor o teste.
    Bu tip iki numunelik adam var forumda
    Birisi bu şahıs ,birde telefon diyince nevri dönen orta asya steplerinden ahkam kesen ,kendisine , kızına iPhone döşeyen,vergisiz telefon kullanan bir diğer kırık çanak uyducu.

Yallah turkey+foruma ne işin var burada

Yaşlılık bunalımına giren donanım haber 'e sarıyor.
    Vermişler eline internet çoluk çocuğa sallıyorlar. Çıksa karşısına üç saniye dayanamaz. Beş metre koş desen nefesi arkadan solur,ama burada salla babam salla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Ekim 2024; 11:54:8 >
  • milyonlarca homeless var canım abd de ab de aynı hastalıkta olanları dolu.

amale köle işçi eleman olamam ben özel seçilmiş bir insanım ceoyum patronum masa başı memurum köle olmam aileleri evden şut lasa mis gibi homeless ler,Türkiyede evladı evden şutlama kültürü yok keşke gelse akılları başına gelsin hayat neye denir anlasınlar batılıların o yönünü seviyorum çalışmıyorsan köpek yavrusu gibi kapının önüne konuyon.

@richeard dediklerimi saptırmada nobel alırsın canım sen ayrıca 40 ım daha ne 50 si ben chp,akp üstü yazıyorum işinize gelirse hayatın gerçeklerini kabul etmede ciddi problemleriniz var ab ye kaçsanız dandik eğitiminizle 2.80 yatıracaklar sizi aynen gidin görün yatışı durduğunuz kabahat bu cehennem ülkede gidin cennete sexy handsome jöhn türkler gelsin masa başına koyalım ceo yapalım şunları diye sıraya girmişler  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ekim 2024; 14:4:56 >

• İcra kağıdı geldi eve şaka gibiü

• Yandaş AKP’li itin uğursuzun milyar dolarlık vergilerini silen AKP zavallı vatandaşın ümüğüne sarılıyor ulan tarih unutmayacak, çocuklarımız torunlarımız affetmeyecek bunları. Vahdettinden daha beter hatırlanacaklar

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Geçen hastanede gördüm. Yanımdaki bir vatandaşın sigortası yok diye muayene olamamıştı. Hemen arkamızdaki suriyeli muayane oldu. Onlar nasıl oluyor diye sekretere sorduğumda ise onların sgk kayıtları var devlet ödüyor demişti. İnanılmaz gerçekten

• ne kadar gelmiş borç?

• murtazagil kullanıcısına yanıt

4500

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

çok değil aslında.. ama olmayınca etkiler..

Türkiye'deki üniversite mezunları da taksici bulaşıkçı kasiyer reyon görevlisi olunca işsizlik Amerika seviyesine düşecek mi peki ?

Öğretmen adayı kasiyer olduğunda bu sefer AÖF mezunu işsiz kalacak veya başka üniversite mezunu yada mühendis adayı reyon görevlisi olunca lise mezunları işsiz kalacak...Senin yıllardır söylediğin sözlerin işsizlik oranında etki etmiyor

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

alnının teriyle çalışmıyorlarmı? ayıp değilki, dolu taksici yada satış temsilcisi tandığım üni mezunları var,bende çalıştım vatan bilgisayarda ne oldu incilerimmi döküldü?

okuyasan dip dandik kenar köşe, ab abd de bitirdiği bölüm dışında başka iş yapan milyonlar var çoğu yapmıyor zaten.

bizde bir dik burun,kibir,kendini bir cacık sanma ,üst akıl sanma olayı var tabi herif gider dandik aöf ü bile bitirse masa başı iş arıyor bizim ülkede,memurland devlet paraziti olmanın tembelliğin ana vatanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ekim 2024; 22:7:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.