Şimdi Ara

sgk nın son kanunu hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sgk bir kanun çıkardı ve çalışmayan herkes gidip sosyal yardımlaşma derneginden form alıp mal gelir bildirimi yaptıracak ve her ay zorunlu ssk primini kendisi ödeyecek.. gelirlere ve mal varlıklarına göre min 30 tl olmak üzere 90 120 tl vs gibi artan bir değer ve bunu yaptırmayanlara gelir düzeyi önemsenmeksizin 220 tl ceza gelecek diyorlar. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

ben çalışmıyorum gidip form aldım formda yazan da şöyle bir madde var mal bildirimi ve gelir bildirimimi yapmanız için vakfınıza başvuruyorum vs tarzı birşey sanki zorunlu degilde biz gidip istiyormuşuz gibi :s kafam karıştı bu konuda.. bilgisi olanlar aydınlatabilirler mi?

• arkadaşlar harbiden bu ne böyle ya!!

yaş 18 daha yeni haberim oldu.ailemle kalıyorum .sınava hazırlanıyorum. ne yapıccm şimdi ben .ne şaçmalık lan bu !!!1
  • bende haftaya perşembe falan giteyi düşünüyorum . neyin nesidir bi öğreniyim.. bu ayın sonuda son başvurma günüymüş galiba
  • evet ocak sonuna kadar form doldurup vermek gerekiyormus sanırım. yani anlamıyorum geçim sıkıntısı ceken geliri olmayan insanlar 3-4 kişi olsa en düşükten bile olsa 120 tl ona para mı yatıracakalr hiç yoktan :s nasıl saçma bir kanundur bu böyle :s ben yaptırmayı düşünmüyorum. bunlarla ugrasılacagına iş imkanı saglasınlar.. üni mezunuyum askerden geldim iş arıyorum 7 aydır..
  • Şimdilik zorunlu gibi görünüyor ama buna bir çok kişi başvurmayacaktır. Başvuranların da bir çoğu ödemeyecektir. Acele davranmayın büyük ihtimalle süre uzatılacak herşey belli olduktan sonra başvurun.
  • aynen öyle bende öyle düşünüyorum.. süre uzatılacaktır. bu yüzden hemen basvurmak istemiyorum.. acayip saçma bir kanun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.