Şimdi Ara

SGS 2 İMEİ YARDIMMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sensation xe satarak kardeşime sgs2 aldım.cihaz pasaportta kayıtlı.rom yüklerken efs yedeklememıs 004 oldu.şimdi box ile kendi imei atabilirlermi.klon imei gibi fakat pasaportta kayıtlı cihazın kendi imei.cevap verenlerin elleri dert görmesin.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56474902&p=1#56484430

Ayni dertten muzdarip arkadas sorunu cozmus panik yapma
  • evet o msjı gordum fakat basımda oyle bı bela varkı kardesım alasıya kadar anamı aglattı sımdı bozdu daha beter :S cıldırcam resme.cevabınız ıcınde tesekkurler bu arada:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragriq -- 12 Ocak 2012; 0:33:55 >
  • izmirde boxla cozebılecek teknık servıs bılen varmı :(
  • keşke imeinin resmini alsaydınız telefonda. böylelikle problem yarıya düşerdi. telefonculara sormanı öneririm. özellikle çankaya ve konagın içindekilere çankaya samsungada gideblrsn bilgi için.
  • Cevaplar icin saolun cankayada demirada iletisime gittim yarim saate halletiler ,samsunga gittim 600 tl istedi anakart degiscekmis peh,alsancakta servise verdim boxla olmaz cok karisik islem ver 200 300 tl .ama demirada iletisim cok cok ucuza ve hizli seklide halleti izmirde olupta cozemeyenlere tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.