Cristophe Shabani Nonda #20 Daha o reklamlarda izlediğimiz kum sahalarda sadece direkleri olan fileleri olmayan kalelerde maç yapan afrikalı çocuklardandı...Çok gol attığı için çok dayak yedi,yedikçe atmayıda öğrendi,dayak atmayı öğrenirken gol atmayıda öğrendi...Ve Young Afrikans'ta profosyonel futbol hayatına başladı,burda 8 maçta 4 gol attı ve Vaal Professionals'a transfer oldu daha sonra,FC Zürich'in Afrika alt yapılar sorumlusu Buczhoccuk Taisvar, büyük golcüyü keşfetti ve takımına transfer etti.Burda nerdeyse çıktığı her maçta gol attı Gol kralı oldu.Daha sonra Fransada Rennes takımına transfer oldu.Burdada gol kralı oldu 62'de 31 gol attı..Daha sonra Fransa transfer ücreti rekorunu kırarak Rennes'den Monaco'ya 20 milyon € ya transfer oldu.Burda bir sakatlık yaşadı.Daha sonra Roma,Blackburn Rovers derken kendini Galatasaray'da buldu,çabuk alıştı geldiği ilk yıl çok gol attı,fakat ondan sonraki yıllarda birden oynatılmamaya başladı ve performansı gitgide düştü..Frank Rijkaard'ın gelmesiyle forma şansı bulmaya başlayan Nonda gelecekten ümitli..
Diğer klüpler kapatıldığı için açtım bunu yeni kapatılmaz heralde bu adminler dikkatli olursa.
Hay sizede nondanızada.Kaç tane daha açacaksınız fan club ?
Allah allah istemezsen girmezsin arkadaşım,sanane bizim Nonda'mızdan.Nonda Galatasaray'ın resmi futbolcusudur ve gözümde Türkiye'deki en iyi forvettir.Tam teşekküllü hallerinden bahsediyorum. Diğerleri kapandı bizde bunu açtık.
iice kabak tadı verdiniz sizin yüzünüzden nondadan nefret ediyorum
hadi adam bir dünya harikası topçu fln olsa neyse kalasın teki.
Ozzie futboldan az anlayan biri,senin futboldan hiç anlamadığını gözü kapalı söyleyebilir.Nonda Türkiye'deki en iyi forvettir form halinde.
senin şu uğraştığın nonda saçmalığını gören her insan da senin ne kadar boş olduğunu söyleyebilir
Eski nondayı bilen her insanda,bu tip konulara boş diyen insanların ne kadar boş insanlar olduğunu söyleyebilir.Ben senden uzağa işerim.