Şimdi Ara

Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
534
Cevap
33
Favori
32.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet öyle demiştik fakat sürekli proje devam etmiyor hiçbir ilerleme olmuyor gibi yorumların hâlâ kaç defa bu durumu duyurmamıza rağmen gelmesi durumunda test güncellemesinden önce bir güncellemeyi daha araya sıkıştırmaya karar verdik. Bu durum için yamanın test aşamasına girmesini bekleyen sizin gibiler için özür dileriz. Çeviri neredeyse bitmek üzere, testleri de çevirinin başlangıcından bu yana devam ettirdiğimiz için çeviri bittikten sonraki test süreci normalden daha kısa sürebilir.
  • en kısa zamanda beklioruzz maglum evdeyiz
  • Elinize sağlık, kolay gelsin
  • tam da bugun oyunu yüklemiştim %80 ilaç gibi geldi. şu korona günlerine yetişse de doyasıya oynasak.
  • Dün elf dlcsini bitirdim kısaydı ama güzeldi tr yaması çıksa da baştan başlasam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi bakıyoruz haftaya çıkıyo
  • %80 iyi bir oran. oyunun çok ağır bir dili var.

Kolay gelsin.
  • 254843484 gözle bekliyoruz tekrardan kolay gelsin
  • Dört gözle bekliyorum hocam, kolay gelsin.
  • ŞUAN İÇİN ÇIKMASINI BEKLEDİĞİM TEK VE ÖZ YAMA :D KOLAYLIKLAR DİLERİM...
  • Acaba bir bayram sürprizi görür müyüz ?
  • Son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utab516

Son durum nedir?
    Çeviride sonlara yaklaştık.
  • herkes aylardır evde arkadaş ben anlamıyorum bir salmadınız şu yamayı
  • Umarım hazirana girer girmez test başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

herkes aylardır evde arkadaş ben anlamıyorum bir salmadınız şu yamayı
    70.000 satır, 700.000 kelime. söylemesi kolay fakat oyunun dili de fazlasıyla ağır. çevirmen ekibimiz de bir nevi çekirdek aile olduğundan bu kadar sürmesi normal.

çok büyük bir aksilik olmadığı sürece Haziran ayı içerisinde yayınlamayı planlıyoruz.
  • Elleriniz dert görmesin kardeşim. Güzel olsun da acelesi yok. Bu arada nacizhane sormak istiyorum. Yamayı büyük merakla bekliyorum ama hiçbir yerde ücretsiz mi yoksa ücretli mi olacağıyla ilgili bir bilgi göremedim. Acaba nasıl olacak nacizhane sormak istiyorum size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Elleriniz dert görmesin kardeşim. Güzel olsun da acelesi yok. Bu arada nacizhane sormak istiyorum. Yamayı büyük merakla bekliyorum ama hiçbir yerde ücretsiz mi yoksa ücretli mi olacağıyla ilgili bir bilgi göremedim. Acaba nasıl olacak nacizhane sormak istiyorum size?
    Şuan ücretli olacak gibi görünüyor ama ücretli olup-olmayacağı ile ilgili net bilgi çeviri tamamlandığında verilecek.
  • Yama Öncesi S.O.W'u İndirdik Ama Biraz S.O.Mordor'da Elimiz Asınsın :D Mağlum Yama Belki 1-2 Haftaya Cıkar Umarım Elimizin Altında Olsun Oyunlar... KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 26 Mayıs 2020; 7:1:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.