Şimdi Ara

Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
534
Cevap
33
Favori
32.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    böyle güzel ve köklü bir dile hakaret edebilecek kadar şuurunu yitirdiğine göre acil tedavi olman gerekiyor. Türkçe gereksiz bir dil ise sadece gerekli gördüğün dili konuş ve o ülkede yaşa
  • Sana felsefe dersi veremem burada. Ben sadece tek dünya kültürünü savunan bir dünyalı vatandaşım. Türkçeye kesinlikle hakaret etmedim ben sadece dış kavramlarda gereksiz olduğunu söylemek istedim ki bu oyunların genelinde ortada gözükmekte zaten. Demek istediğim dilinizi bu kadar seviyorsanız onu bu denli savunmak ve korumak yerine biraz daha global bir açıklığa kavuşturmak o dili yaşatır. Böyle bir dünyada İngilizce dışında hiç bir dilin geleceği yok ne yazık ki dostum.
  • Srcaglar kullanıcısına yanıt
    Açıkcası size katılıyorum fakat insanların dil öğrenmesi gerektiği hususunda çünkü bizim dilimiz gereksiz değil. Gereksiz olan pazar durumudur. Eğer bir oyun pazarda Türkler tarafından tercih edilir ve korsan olmadan alınırsa bir sonraki oyunda Türkçe dil desteği getiriyorlar. Ki mantıklı olan da budur çünkü bir kaç oyuncu için dil ekleyemezler. Bunların hepsi masraf. Bizler o insanları altına girmediği masrafların altına giriyor vaktimizi harcıyoruz. Kimse kimseyi bir şeye hukuken zorlamıyor. Tercih meselesi yani mesele dilin değeri değil para :-)
  • Kolay gelsin arkadaşlar, son durum nedir?
  • Tam beklediğim yama hocam elinize sağlık
  • followers kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrmesports -- 2 Temmuz 2020; 17:54:41 >
  • Son durum nedir admin kolay gelsin ins en kısa zamanda çıkarmanız dileğiyle
  • Arkadaşlar Rx 550 ekran kartım var, işten güçten fırsat buldukça oyun oynayabiliyorum.

Bu oyunu 720p'de dahi olsa açabilir mi bu ekran kartı?

Upgrade yapmaya gerek var mı?
  • followers kullanıcısına yanıt
    MiciTVyoutube
    Middle-Earth Shadow of War on Radeon Rx 550 (low-high settings)
    https://www.youtube.com/watch?v=dAsxQ6ig_WA

bu videoya göre açar.
  • Çeviri yüzdesi %50 olarak güncellenmiştir.
  • Kolay gelsin hocam çeviri hızlanması için gerekirse çevirmen arkadaşları yönlendirebiliriz size bilginiz olsun ins kısa bir zamanda çıkar takipdeyiz
  • 4 ayda %50'lik oran pek iyi değil. Sanırım çevirmen bulma sıkıntısı yaşıyorsunuz. Umarım kaliteden ödün vermeden kısa sürede tamamlarsınız. Kolay gelsin.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız. Çevirmen konusunda sıkıntılarımız var. Birkaç kişi olarak çeviriyi ve oyun içi hataları birlikte yürütüyoruz. Ama kaliteden ödün verilmeyeceğine emin olabilirsiniz. Alakanız için teşekkür ederim.
  • ByBuCa kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın. Açıkçası çevirmen sayımız azaldığı için de yüzde güncellemeleri biraz uzun sürebiliyor. Aynı anda hem test edip hem düzeltme işlerini yapıp hem de kalanı yapmaya çalışıyoruz. Konudaki discord sunucumuzdan bana veya Muhammed'e ulaşabilirsiniz, alım konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

4 ayda %50'lik oran pek iyi değil. Sanırım çevirmen bulma sıkıntısı yaşıyorsunuz. Umarım kaliteden ödün vermeden kısa sürede tamamlarsınız. Kolay gelsin.
    Toplamda 683.837 kelime olduğunu ve şuanda 340.000 den fazla kelimeyi 4 ayda çevirmeleri bence güzel. Bir de edebi bir dil olduğu için zorluğu çok fazla bunu da ekleyince bence baya iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir güncelleme yapılmadığı için en az %60 olmuştur diye tahmin ediyordum. Benim açımdan sorun yok, Evrenine yakışır bir çeviri olduğu sürece ben her türlü beklerim.

@MuhammedBağdatlı,

Büyük bir iş yapıyorsunuz, kolaylıklak diliyorum tekrardan.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyoruz. İnanın ki sürekli kelimeleri bile değiştirip duruyoruz. Oyunun dil yapısı biraz farklı ve kodlar ile satır göstermeler yapılarak yapılmış. Bu da birçok yerde aynı kelime veya kelimelerin kullanılması demek en uygun olanları seçmek için emek sarf ediyoruz. İçiniz rahat olsun <3
  • Sonunda yüzde güncellemesi gelmiş arkadaşlara sabır ve kolaylıklar diliyorum.
  • ooo %50 olmuş. hadi hayırlısı geriye kaldı yarısı. bekliyoruz.
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    tmdır hocam gereken kişilerle görüşücem onlarda saten bu konunun farkında olup sizle iletime geçecektir iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.