Şimdi Ara

Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
33
Favori
32.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, steam indirimlerinden oyunu almak istiyorum ama Middle-earth™: Shadow of War™ ve Middle-earth™: Shadow of Mordor™ var ikisinide oynamadım SOW daha sonra çıkmış ama SOM daha pahalı hangisini almamı önerirsiniz?
  • aerius123 kullanıcısına yanıt
    1. oyundaki şeyleri 2. oyunun başlangıcında kısaca anlatıyor ama yine de hikayesini daha iyi anlamak için Mordor'u alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrmesports

1. oyundaki şeyleri 2. oyunun başlangıcında kısaca anlatıyor ama yine de hikayesini daha iyi anlamak için Mordor'u alabilirsiniz.
    Teşekkürler öyle yapacağım bende, hem ilk oyunun Türkçe yaması varmış sanırım, onu bitirene kadar 2.nin Türkçeside bitmiş olur belki.
  • aerius123 kullanıcısına yanıt
    Aynen olabilir.
  • durum nedir? oyuna başlamak için sizi bekliyorum :) kolay gelsin iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerbaba396

durum nedir? oyuna başlamak için sizi bekliyorum :) kolay gelsin iyi çalışmalar.
    herkes bekliyor ama önce sabır gerek bir insana hadi hadi hadi diye baskı yaparsan bu Mobbing e girer usta yani bezdirmeyin insanları
  • tanerbaba396 kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor. Hızlıca bir şeyler yapmaya çabalıyoruz. Elimizdeki çevirmen sayısı azaldığı için biraz yavaşladı açıkçası ama devam ediyor. Endişeniz olmasın.
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    heyecanla bekliyoruz.emeğinize sağlık.
  • Yama çıktığı zaman umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. Kolay gelsin ♥
  • Çalışma ne durumda arkadaşlar, çok teşekkür ederim emekleriniz için.
  • Zor bir yama. Orta Dünya temalı çoğu oyun gibi dili ağır. Kaliteli birşeylerin çıkması için tecrübe ve zaman lazım. Büyük emek. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğe sağlık kolay gelsin
  • son durum nedir
  • Son durum nedir ilk cıkdıgından beri yamayı bekliyorum hiç oynamadım çok sabırsızlandım artık reis
  • Beyler aşırı uzun sürmedi mi bu iş? Zaten %34 ile falan almıştınız yamayı diğer ekipten. Dlc ler kalsın da ana oyunun çevirisini yayınlayın bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extrmesports yıllardır bu işlerin içinde diye biliyorum merak etmeyin yama devam ediyordur.
  • Diğer ekipten %34'te falan almadık. Aldığımız yüzde %7-9 arasıydı. Ayrıca o yüzdelik kısmında baya bir kısmını yeniden çevirdik. Bütün ara sahneler, oyun içi ve öğreticiler sırıfdan yapıldı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrmesports -- 7 Ocak 2020; 21:17:18 >
  • bekliyoruz
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    Kimin emeği geçiyorsa elleri dert görmesin. Merakla bekliyorum kardeşim bu yamanızı. Kolay gelsin
  • kolay gelsin. bekleyeceğiz. iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.