Şimdi Ara

Shaiya TR Kapalı Beta testine başlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3B Fantazi MMORPG oyunu olan shaiya'nın Türkçe versiyonu kapalı beta sürecine girdi. Sizde test etmek istiyorsanız ama aeria games'de kayıtlı değilseniz önce buradan bir hesap alın.
    login.aeriagames.com/index.php?q=user/register

Daha sonra ise beta testcisi olmak içinde oturum açtıkdan sonra anketi doldurun. Beta testine kabul edilirseniz gerekli bilgiler e-posta adresinize gönderilecektir. tr.shaiya.aeriagames.com/signup

buda shaiya'nın resmi web sitesi
    tr.shaiya.aeriagames.com

• Warrior Epic,Runes Of Magic,Rappelz ve şimdide Shaiya.Türkçe MMORPG'ler çoğalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Warrior Epic,Runes Of Magic,Rappelz ve şimdide Shaiya.Türkçe MMORPG'ler çoğalıyo
    Hadi hayırlı olsun. Rappelzden zevkli olacağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Hadi hayırlı olsun. Rappelzden zevkli olacağı kesin

Alıntıları Göster
    Sonunda anladılar galiba Türklerin MMORpg'lerde iyi olduklarını

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lamerstyle33

Türkler gibi enayi bulmuşlar tabi anladılar her firma Türkçe'leşiyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Her oyunun Türkçesi çıkıyor bugünlerdeBence bu çok da iyi olmadı 10 yaşındaki çocuklar doluşcaktır oyuna ve büyük ihtimalle metin2 gibi bir oyun olacaktırTRsi açılsa bile ben ingilizceye devam ederim ingilizce biliyorken neden 10 yaşında çocukların olacağı serverlere geçiyimkiTabi belki olmaz duruma göre değişebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Her oyunun Türkçesi çıkıyor bugünlerdeBence bu çok da iyi olmadı 10 yaşındaki çocuklar doluşcaktır oyuna ve büyük ihtimalle metin2 gibi bir oyun olacaktırTRsi açılsa bile ben ingilizceye devam ederim ingilizce biliyorken neden 10 yaşında çocukların olacağı serverlere geçiyimkiTabi belki olmaz duruma göre değişebilir

Alıntıları Göster
    Katılıyorum gene göreceğiz dandik anketleri, shaiya sevenler 1 yazsın :D aga naber kardeş item versene lan niye vermion senin süaleniiiii tarzı mesajlar. US da kalmak daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoturday

Katılıyorum gene göreceğiz dandik anketleri, shaiya sevenler 1 yazsın :D aga naber kardeş item versene lan niye vermion senin süaleniiiii tarzı mesajlar. US da kalmak daha iyi.

Alıntıları Göster
    Zaten bu son çıkan Karahan online' da herşey turkçe olunca Menulerde zorlanıyorum. yine en iyisi EU
  • quote:

Zaten bu son çıkan Karahan online' da herşey turkçe olunca Menulerde zorlanıyorum. yine en iyisi EU

Alıntıları Göster
    türkçeleşen oyunları kara listeme alıyorum oynamicam die knighttan farkı olmicak hiçbirinin yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

türkçeleşen oyunları kara listeme alıyorum oynamicam die knighttan farkı olmicak hiçbirinin yazık...

Alıntıları Göster
    CB Ağustosun ilk haftası başlıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

CB Ağustosun ilk haftası başlıyormuş.

Alıntıları Göster
    şekil 1 a karahan online. Gm arkadaşımız oyun için bilgi vermeye giriyor aptal saptal yorumlar yazılar hatsafhada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccotine

şekil 1 a karahan online. Gm arkadaşımız oyun için bilgi vermeye giriyor aptal saptal yorumlar yazılar hatsafhada

Alıntıları Göster
    Sadece Türklerin Dolu olduğu Bir Oyunda öyle Aptal saptal Yorumların olması Doğal bence,nekadar çoluk çocuk varsa Doluşuyorlar oyuna ve Direk oyunun Kalitesi düşüyor.
  • quote:

Sadece Türklerin Dolu olduğu Bir Oyunda öyle Aptal saptal Yorumların olması Doğal bence,nekadar çoluk çocuk varsa Doluşuyorlar oyuna ve Direk oyunun Kalitesi düşüyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bence oyunlar ingilizce kalmalı runes of magic de k2network ün eline geçmiş tr yapmışlar üzüldüm...dediğiniz gibi çocuk doluyor godswars a bi bakiim dedim oyunun bossu fln çıkınca boss global msj atıyor bir türk de gitmiş boss a küfür ediyor...ama böyle olmasının da iyi yanları var mesela başka bir milletle küfürleşmiyorlar öyle olunca daha kötü oluyor adımız kirleniyor...oyunlara almıyorlar bizleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1FA7906EE

arkadaşlar bence oyunlar ingilizce kalmalı runes of magic de k2network ün eline geçmiş tr yapmışlar üzüldüm...dediğiniz gibi çocuk doluyor godswars a bi bakiim dedim oyunun bossu fln çıkınca boss global msj atıyor bir türk de gitmiş boss a küfür ediyor...ama böyle olmasının da iyi yanları var mesela başka bir milletle küfürleşmiyorlar öyle olunca daha kötü oluyor adımız kirleniyor...oyunlara almıyorlar bizleri...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _GeWeZe_

şu anda yerlerdeyim abi ya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 10 Temmuz 2009; 1:25:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

Orjinalden alıntı: _GeWeZe_

şu anda yerlerdeyim abi ya ...

Alıntıları Göster
    tr sitesinde yükleme kısmında client yok..
    nerde yada ne zaman koycaklar ve eger bilen varsa kac mb oldugunu söyleyebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zui.Sudra

tr sitesinde yükleme kısmında client yok..
    nerde yada ne zaman koycaklar ve eger bilen varsa kac mb oldugunu söyleyebilir mi?

Alıntıları Göster
    şu an linki yok sanırım beta için kayıt alıyorlar...client boyutu da 1 gb civarı olur...benim tahminim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1FA7906EE

şu an linki yok sanırım beta için kayıt alıyorlar...client boyutu da 1 gb civarı olur...benim tahminim...

Alıntıları Göster
    oncelıkle belırtmelıyımkı servera türkçe dil seçeneği vermek farlı türkçeleştirip server açmak farklıdır.
    türk serverı açmak oyunun içinde türklerin istenmediğinin kanıtıdır.tabi aeiragames bunu neden yaptıgını tahmin etmek zor degil aslında.twelfsky2 de shaiyada turk ıp lerin artışı onları sonumuz ko gibi olur korkusuna düşürmüş olmalı
    ne diyelim hayırlısı olsun

tavsiyemtürk serverına katılmamanızdır sonu metin2 gibi olucaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: serazen

oncelıkle belırtmelıyımkı servera türkçe dil seçeneği vermek farlı türkçeleştirip server açmak farklıdır.
    türk serverı açmak oyunun içinde türklerin istenmediğinin kanıtıdır.tabi aeiragames bunu neden yaptıgını tahmin etmek zor degil aslında.twelfsky2 de shaiyada turk ıp lerin artışı onları sonumuz ko gibi olur korkusuna düşürmüş olmalı
    ne diyelim hayırlısı olsun

tavsiyemtürk serverına katılmamanızdır sonu metin2 gibi olucaktır

Alıntıları Göster
    Türkleri kimsenin istemediği felan yok, öyle bir durum olsaydı ilk istenmeyecek millet çinliler olurdu ki girdikleri oyunu bota boğuyorlar. Bunlar tamamen pazarlama stratejisi. Türkiye'deki internet altyapısı geliştikce(!) bu tür oyun tutkunlarınında sayısı her geçen gün artıyor, artık Türkiye'de de özel sunucular için bir kapasite oluştu. Oyunun kalitesi tartışılır tabi, biraz beleşci bir milletiz. "online oyuna paramı verilirmiş" felsefesi değişmedikcede sadece f2p oyunların türkçe sunucuları açılacaktır. Hatta online oyuna para veren insanlara salak, enayi gözü ile bakılan bir ülkede yaşıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Türkleri kimsenin istemediği felan yok, öyle bir durum olsaydı ilk istenmeyecek millet çinliler olurdu ki girdikleri oyunu bota boğuyorlar. Bunlar tamamen pazarlama stratejisi. Türkiye'deki internet altyapısı geliştikce(!) bu tür oyun tutkunlarınında sayısı her geçen gün artıyor, artık Türkiye'de de özel sunucular için bir kapasite oluştu. Oyunun kalitesi tartışılır tabi, biraz beleşci bir milletiz. "online oyuna paramı verilirmiş" felsefesi değişmedikcede sadece f2p oyunların türkçe sunucuları açılacaktır. Hatta online oyuna para veren insanlara salak, enayi gözü ile bakılan bir ülkede yaşıyoruz :)

Alıntıları Göster
    yaman01 sana katılıyorum.Ben WoW oyuncusuyum.Bana Soruyorlar "Hangi oyunu Oynuyorsun?" Diye,Bende cevap olarak "World Of Warcraft Oynuyorum" Diyorum,Adamın lafı " Salak mısın sen,neden oyuna para veriyorsun?" OLuyor.
    Oynayan Kişi Knight Online oynuyor ve Yüzlerce milyon para harcamış kişi.

Yani F2P oyunlarda Premium,Oyun içi avantaj gibi birçok seçenecek var.
    Ve gerçekten baktığınız zaman Bu Premium özellikleri P2P oyunlara verilenden fazla.

Şuan bir genelleme yaparsak Maksimumum 15 Dolar ödeyerek bir P2P oyun oynayabilirsiniz.
    Ya da B2P = Buy 2 Play Olarak 1 kere alıp sonsuza kadar oynayabilirsiniz.

P2P oyunlarda herkesin eşit olduğunu unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: baba_trol

yaman01 sana katılıyorum.Ben WoW oyuncusuyum.Bana Soruyorlar "Hangi oyunu Oynuyorsun?" Diye,Bende cevap olarak "World Of Warcraft Oynuyorum" Diyorum,Adamın lafı " Salak mısın sen,neden oyuna para veriyorsun?" OLuyor.
    Oynayan Kişi Knight Online oynuyor ve Yüzlerce milyon para harcamış kişi.

Yani F2P oyunlarda Premium,Oyun içi avantaj gibi birçok seçenecek var.
    Ve gerçekten baktığınız zaman Bu Premium özellikleri P2P oyunlara verilenden fazla.

Şuan bir genelleme yaparsak Maksimumum 15 Dolar ödeyerek bir P2P oyun oynayabilirsiniz.
    Ya da B2P = Buy 2 Play Olarak 1 kere alıp sonsuza kadar oynayabilirsiniz.

P2P oyunlarda herkesin eşit olduğunu unutmayın.

Alıntıları Göster
    Helal olsun yapsınlar bizim dangalakların yapacakları yok elin adamı yapsın ben para bayılır oynarım helali hoş olsun. Eve onlineyide keşke türkçe yapsalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.