Şimdi Ara

Shaktar maci evlilik yıldönümum yardım :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam boşverin yemeği seneye de var sonra da var bir kereliğine ufak kaçamak yapın bir şey olmaz , bu maç bir daha gelmez hocam ilk maçımız bakalım nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dunyada aileden daha degerli hicbir sey yoktur. yemisim maclari. dunyadaki tum takimlari toplasan, esinin tirnagi bile etmez.

• Hocam Fenerbahçe son maçına çıkmıyor :) Biliyorsunuz eşler bu tarz konuları kolay kolay unutmazlar, hele böyle özel bir günde olan her şeyi hatırlar ve hatırlatırlar :)

O yüzden maçı izlemezseniz çok şey kaybetmezsiniz, fakat izlerseniz keyfiniz kaçabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhturk

Arkadaşlar malum Çok önemli bir maçımız var ve ben koyu bir Fenerbahçe taraftariyim ve maç günü evlilik yıldönümümuz esimle.Akşam 7.30 gibi rezervasyon yaptırdım bir restaurant'a maçı izleyebilme hayali kuruyorum lakin eşime maçtan bahsedersem günü zehretme ihtimalim var :/ tek devre de olsa maçımızı seyretmek için bir yol bulmama yardımcı olun Not: Eşimi seviyorum tabi ki ama uzun zamandır bu maçı bekliyorum

Bu maçı boşver çünkü bu daha yolun başı. Şampiyonlar ligine girmek için 4 maç var.

Sizin evlilik yıldönümüne denk gelecek maç veya şöyle diyelim karşılılaştıracağınız maç ancak Şampiyonlar Ligi finali olmalı. Tekrarı benzeri bizim Türk takımlarında pek yaşanmayacak maç.

• bence eşine gerçek aşkının FB olduğunu söyle. Bunu kaldıramazsa da boşan. TEK AŞK FENERBAHÇE
  • 1 gün için 364 gün başın ağrımasın skoru takip edersin maçı sonra netten izlersin.
  • maçı izlemezsen kilibigin önde gidenisin hocam bu kadar net olay.

• Maçı tercih edersen,1 yıl Kezban tribinden kurtulamazsın!
  • Rövanşı izlersin birşey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi gerekirse TV'den falan kaydet sonra izle, ama yemeği bunun için iptal yada rezil etme... Valla yıllarca kafana kakar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle düşünün

Maçın tekrarını izlersin. Aynı keyifi alırsın.

Ama karı dırdırının 1 sene boyunca tekrarı keyif vermez.
  • Eşim benden daha fanatik Fenerli olduğundan çok şanslıyım bizim evde tüm programlar fikstüre göre yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Şöyle düşünün

Maçın tekrarını izlersin. Aynı keyifi alırsın.

Ama karı dırdırının 1 sene boyunca tekrarı keyif vermez.

Herkes hanımköylü mü kardeşim
  • Yarın kutla kardeşim, illa günü gününe mi kutlayacaksın. Kapitalist düzene uyma, giy formanı git maça.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AXU kullanıcısına yanıt
    Evlenince görürüz hangi köylü olduğunu
  • Şans kardeşim, yenilme ihtimalimiz %60 eşini üzme, kadın zaten haftalardır bu günü bekliyordur. Skor takip edersin artık, özet izlersin.
  • Hamile diyorsun bir de. Üzme eşini bence hocam. Bayağı kredi toplarsın hem gözünde ileride lazım olur
  • Sakın fenerin maçı var gibi bir şeyin lafını açmayın

• gokhturk G kullanıcısına yanıt
    Bugün eşimin doğum günü
    bunların maç ayarladigi güne benn!

• Hocam hatunlar bu konuda biraz hassas, zaten eşiniz de hamile bence hiç gerek yok. Özetini izlersiniz olur biter ne kaybedersiniz ki? Arkadaşların da tavsiye ettiği gibi telefondan ufak tefek kontrol edersiniz olur biter.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.