Şimdi Ara

Shaktar maci evlilik yıldönümum yardım :/ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllar sonra maçı kaçırdığına mı çok üzülürsün , eşini kaçırdığına mı?
  • Düğünüm olsa gitmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhturk

quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

kaçıncı yıl hocam? 1 veya 2 yse bence izleme sonra izlersin. ama 5 6 yı geçtiyse direk git izle

4.yu kutlayacagiz hocam üstüne bir de eşim 7 aylık hamile hormonlar esir almış vaziyette tüm evi

O zaman olmaz çaktırmadan baksan bile nereye bakıyorsun diyecek.

Alınganlık fazla stres fazla.

O topa girme hocam sanal alemle iletişimi kes maçı eve dönünce banttan izle skoru bilme gerçi imkanı yok ama yapacak birşey de yok.

• Bundan sonraki hayatında huzur ve mutluluk için yıldönümüne odaklan....

Zira kadınlar 10-15-20 sene sonra bu tip günleri önüne getirme yeteneği ve hafızasına sahiptir...90 dk için hayatını zehir etme
  • quote:

quote:

kaçıncı yıl hocam? 1 veya 2 yse bence izleme sonra izlersin. ama 5 6 yı geçtiyse direk git izle

4.yu kutlayacagiz hocam üstüne bir de eşim 7 aylık hamile hormonlar esir almış vaziyette tüm evi

Abim hiç maçı filan düşünme sen boşver özetini filan izlersin

• Allahtan eşim de FB'li
  • Adı üzerinde evlilik yıl dönümü her yıl yaşanan yaşanacak bir olay ancak biz bu anı yıllardır bekliyoruz herzaman Şampiyonlar Ligi maçı oynamıyoruz. Şahsen evli olsa idim maçı tercih ederdim.
  • Hem evlilik yıl dönümü hem de eşin hamile (bi de 7 aylık) olunca maçı izlemeyi aklından bile geçirme derim.Büyük sıkıntı olur.
  • quote:

quote:

O durumlari cok iyi bilirim, ayni yoldan gectim. Sen maci bos ver sonra pisman olursun. Hani hamile olmasa yine şansın var olurdu ama hamilelik isi sıkıntı son aylar cok stresli oluyorlar. Sen bu maçı izlemezsen öteki maclar icin kredin olur zaten ilk mac, ikinci maci hepten riske atma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Stadda kutlayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.