Şimdi Ara

Shaktar maci evlilik yıldönümum yardım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum Çok önemli bir maçımız var ve ben koyu bir Fenerbahçe taraftariyim ve maç günü evlilik yıldönümümuz esimle.Akşam 7.30 gibi rezervasyon yaptırdım bir restaurant'a maçı izleyebilme hayali kuruyorum lakin eşime maçtan bahsedersem günü zehretme ihtimalim var :/ tek devre de olsa maçımızı seyretmek için bir yol bulmama yardımcı olun Not: Eşimi seviyorum tabi ki ama uzun zamandır bu maçı bekliyorum

• kaçıncı yıl hocam? 1 veya 2 yse bence izleme sonra izlersin. ama 5 6 yı geçtiyse direk git izle
  • Hocam boşverin maçı eşinizle bu anın tadını çıkarın maçın aynısından haftaya da olacak ama bu Olay ta seneye kadar hangisini beklemek işinize gelirse onu yağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

kaçıncı yıl hocam? 1 veya 2 yse bence izleme sonra izlersin. ama 5 6 yı geçtiyse direk git izle

4.yu kutlayacagiz hocam üstüne bir de eşim 7 aylık hamile hormonlar esir almış vaziyette tüm evi
  • Hocam sizin iş zor bence. Lig tv olan bir restorana rezervasyon yaptırsaydiniz keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Hocam sizin iş zor bence. Lig tv olan bir restorana rezervasyon yaptırsaydiniz keşke.

Ya evde dsmart kuzu kuzu duracak gideceğimiz yerde tv bile yok aşk şarkıları falan
  • Bence izlemeyin hocam.Sonra izleyin ama eve gidince hemen izleyin ve kapatin telefonu falan.Birisi size skor falan bildiremesin.Heyecani kacar yoksa.
  • Akşam yemeğini kendiniz hazırlasaydınız hem evde olurdunuz hemde beklenmedik bişey yaoardınız aslında. Yemeğe gidin hocam bence yengemiz üzülmesin zaten hamileymis.

Allah analı babalı büyütsün bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Akşam yemeğini kendiniz hazırlasaydınız hem evde olurdunuz hemde beklenmedik bişey yaoardınız aslında. Yemeğe gidin hocam bence yengemiz üzülmesin zaten hamileymis.

hocam ara ara twitterdan mackolikten falan takip edin,çok da bakmayın telefona bi süre koyun 15 dk gibi o sürelerde bakın sadece dikkat çekmesin yani o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Akşam yemeğini kendiniz hazırlasaydınız hem evde olurdunuz hemde beklenmedik bişey yaoardınız aslında. Yemeğe gidin hocam bence yengemiz üzülmesin zaten hamileymis.

Unutmuş gibi yapıp stada götürecektiniz hocam devre arasında falan verecektiniz hediyeyi, zaten etraftan gelen alkışlar falan yeter de artardı Bir de kamera çekerse değmeyin keyfinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Unutmuş gibi yapıp stada götürecektiniz hocam devre arasında falan verecektiniz hediyeyi, zaten etraftan gelen alkışlar falan yeter de artardı Bir de kamera çekerse değmeyin keyfinize

Hamilelik detayını sonradan farkettim :(

Allah analı babalı büyütsün
  • quote:

quote:

Hamilelik detayını sonradan farkettim :(

Allah analı babalı büyütsün

Alıntıları Göster
    bu tür hiçbir şey evlendiğin kadından değerli değildir. bir maçın lafını yapıp üzeceğine gram değmez. güzel bir gün yaşatmaya bak kadına. daha iki ay olmadı severek ayrıldık sevgilimle. üzdüğüm her an aklıma geldikçe lanet ediyorum şu an hassasım bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

bu tür hiçbir şey evlendiğin kadından değerli değildir. bir maçın lafını yapıp üzeceğine gram değmez. güzel bir gün yaşatmaya bak kadına. daha iki ay olmadı severek ayrıldık sevgilimle. üzdüğüm her an aklıma geldikçe lanet ediyorum şu an hassasım bu konuda.

Geçmiş olsun hocam.
    Bende o yüzden Galatasaray'ın maçlarını bazen izleyemiyorum üzmemek adına. Ne kadar Galatasaray için kanımız sarı kırmızı herşeyimiz desekte ömrünü geçireceğin veya geçirmek istediğin kadın önce geliyor.
  • Telefona sopcast kur .Surekli çişim geldi diyip tuvalete git 15 er dakikadan en az 60 dk izlersin maci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

Telefona sopcast kur .Surekli çişim geldi diyip tuvalete git 15 er dakikadan en az 60 dk izlersin maci.
    Kombineniz varsa bana devredin hayıra geçin öyle güzel bir günde. Bizim gibi garibanlarda maça gitsin be abii :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_erg

Kombineniz varsa bana devredin hayıra geçin öyle güzel bir günde. Bizim gibi garibanlarda maça gitsin be abii :D

Alıntıları Göster
    Hocam gerekirse bosanin maci izleyin, hahaha saka tabi yaw.

Hayatimda bi kere gercek asik oldum romen bi kadinlaydim birlikte yasadim evlilikten cok farki yoktu basima benzer seyler geldi surekli haftasonu tatil bisey yapak diyo olmaz besiktasin maci var dedim kavga ettik bi kac kere oyle sonra oda kendini besiktasla kiyaslamayi birakti, formami giyip maci izlerdim gulerdi halime :D

O degil bundan bi once yine romen bi kiz futbolla alakasi yok 3 ay kadar cikmistik tesadufen karsilastik bukreste Naber nasilsindan sonra Besiktas napiyo diye sordu kiz.

Tamam cok odun erkek bi tarafim yok ama Besiktasida tum kizlarin kafasina cakmisim

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Hocam gerekirse bosanin maci izleyin, hahaha saka tabi yaw.

Hayatimda bi kere gercek asik oldum romen bi kadinlaydim birlikte yasadim evlilikten cok farki yoktu basima benzer seyler geldi surekli haftasonu tatil bisey yapak diyo olmaz besiktasin maci var dedim kavga ettik bi kac kere oyle sonra oda kendini besiktasla kiyaslamayi birakti, formami giyip maci izlerdim gulerdi halime :D

O degil bundan bi once yine romen bi kiz futbolla alakasi yok 3 ay kadar cikmistik tesadufen karsilastik bukreste Naber nasilsindan sonra Besiktas napiyo diye sordu kiz.

Tamam cok odun erkek bi tarafim yok ama Besiktasida tum kizlarin kafasina cakmisim

Alıntıları Göster
    hocam boşverin yıldönümünü her sene yıldönüm oluyor. hem sadece eşinizin değil sizinde yıldönümünüz eşiniz size maç izlemeyi hediye etsin (eşim bu yazıyı görse mıçtım )

• Ailene vakit ayır bence maçlar bitmez her sene devam eder ama can ansızın gider bir daha gelmez , onun için boş ver maçı eşini sevindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Ailene vakit ayır bence maçlar bitmez her sene devam eder ama can ansızın gider bir daha gelmez , onun için boş ver maçı eşini sevindir

• Hocam boşver maçı. Bunun bir de eve dönünce gecesi olacak, sen karına vakit ayır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.