Şimdi Ara

Shaman vs Druid (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi verilecek talentları yazardım ancak

en son talent düzenlemesinden sonra elementalde anlayamadığım şeyler var

ingilizce gerektiriyor [var biraz ama yinede anlayamadım ]

ama sana şu kadarını söyliyim ..

60'a kadar Elemental yada Enchament yap farketmez [şahsen ben elemental yaparım çok deli dmgler vurursun]

60'ta elementalle devam et yada elementale çevir .. çünkü BG lerde Honor + Reputation kasarken üstünde iyi itemlar yoksa Enchament ile pek bişey yapmazsın ..

ama elemental olursan [ki olunca bi talentla lighting spellerinin yardını bayaa artırıyosun] taa uzaklardan çakarsın chainlightları

bi mage gibi dağıtırsın ortalığı

Not:ya elemental ya enchament dedim .. dikkat ettiyseniz restodan hiç bahsetmedim .. çünkü itemsız bir shaman Elemental + Resto yada Enchament + Resto gitmeye mahkumdur bence

• abi kombinasyon dedigin 3 büyü ile yapılmaz bu 1 :) zaten neyi ne zaman kullanacağın kesinleşmiştir ... adam kacıyosa yada ustune dogru kosuyosa frost shock , büyü cast ediosa earth shock , zaten pvp de kullanacagın totemler belli , str , agi totemleri dikiyosun ... bunları kombinasyondan saymıyorum :P ... senin belirttigin partyde healer yoktu , o grupta shaman idare edemez healı o yusden herkes druid istemiştir ... ama grupta druid + shaman daha cok iş yapar ... sen hangisinden zevk aldıysan onunla oyna ...
  • ee peki sen say senin kobinasyonunu. seninde 3 tane bana sorarsan cat formda ilk darbeyi vur dmg aldığın zaman normal form heal sonra ayı form charge. bumudur yani.
  • shamanda nası kominasyon yok

karşıdnaki class'a göre totem atarsın bu 1

2. olarak adamı ilk görmüşsen direkt frost shock

3.olarak bi yerde karşılaştınız her zamanki gibi totemleri dizer [ki bence earthbind koyar melee dalabilen classlar için hemen] sonra uzağa gider

trinket neyim varsa açar ilk önce ben olsam 1 tane lighting bolt atarım zamanı biraz daha fazla chain lightning'e göre .. fakat gitmeside 0.5 ile 1 sn arası alıyor

bolt'un ardından direkt chain lightning onu çakar çakmaz basar earth shock'u ve olay biter [bu dediğim kombinasyon Elemental Shaman için]

zaten çoğu elemental shaman chain lightning'in arkasından hemen basıyo earth shocku ^^ ve adam yıkılıyo yere

demek ki shamandada kombinasyon varmış

• femre adam 3 büyüyü kombinasyondan saymam dio o yusden shamanda yok dio sende saydıgın büyülere bak 3 tane:D
    bende öle düşündüm darkprens bi druid olsa iyi olur die ama warrior olan ark bırakmam ben biççem dio bi arkadaş hunter die asılıo warlock olana rka bugn sordum druid ol die ama o da fayda etmedi en son rogueyu deniyem priest yada druid ol die inşallah o kabul ederse takımda iki healer yararlı oalbiliriz bende shaman olcam çek windfuryi koy str totemi bas lightining boltu adam yedigi anda büyüyü earth shocku da çakki dünyası sallansın bi iyice sora gelsin dibime tatsım maceimin tadını:D
  • oo böle 3 büyüyü saymıycaksak kombinasyon olmaz tabi

abi adam alışmış druid'e onda bin tane büyü var .. shamanda fazla büyü olmaması sebebi herkesinde bildiği gibi totemlerinin olması

abi toplam 3 büyü var zaten o zaman kombinasyon olamaz ..

ama şu da var ki shaman gibi her class'a göre ayrı bi totem belirleyen yani ayrı bi savaş taktiği belirleyen bi class ...

kombinasyon yok ama savaş taktiği var

[shamanıma elleşmeyin beni dellendirmeyin ** ]

ha bide konuyu nerelere çektik ^^

esas soru normal formdaki bi druid'i shaman alabilir miydi ?

Alır , Alır ve yineee Alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre -- 16 Temmuz 2006; 20:04:06 >

• açılışı kediyle yapmayabilirsin ... starfire , bash , feral charge , insect swarm , moonfire , wrath , entangling roots , shred , ravage yada pounce ile yapabilirsin ... sonra canın azalınca heal atman zaten kacınılmaz sonra 3 forma girme şansın var kedi , ayı , moonkin )bunlar classına gore değişir ...
    quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

ee peki sen say senin kobinasyonunu. seninde 3 tane bana sorarsan cat formda ilk darbeyi vur dmg aldığın zaman normal form heal sonra ayı form charge. bumudur yani.

kombinasyon demek yapabilecek bircok seceneginin olması demek sende var olan 3 tane dmg veren buyu var totemleri koymakta zor olmasa gerek (str yada agi totemden başka kullanıldıgını hatırlamıyorum zaten )
    var olan 4 buyuyle yapılacak kombinasyon cok azdır ... yok demiyorummm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 16 Temmuz 2006; 20:17:54 >
  • ha bide normal formdaki druid druid değildir ... yani hicbir druid salak gibi caster formda dolaşmaz ... bir druid rogueden 100 dmg alıosa bear oldugunda dmg 50 lere inio(dire bearda dahada azalıo) ... yani yarı yarıya fark edio neredeyse ... moonkin formda aynı şekilde... yani shamanın axesine karşı en iyi çözüm dire bear yada moonkin form olmak ... moonkin olup root atarsak shamanın dünyası kararır windfury mindfury atamaz tabi trinket kullanıp kurtulursa tekrar atarız ^^ shamanı almada en cok şansa sahip olan moonkin form (druid formları içinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 16 Temmuz 2006; 20:22:44 >
  • totemleri koymak zor olmasa gerek ?!??

öğrenince zor değil ama duruma göre değişir ...

Str yada Agi totemden başka kullanıldığını hatırlamıyorum diyosan shaman hakkında pek bişey bilmiyosun ^^

casterlara karşı searing totem koycan ki adam deli olsun büyü atarken

groundining totem koycan çünkü ..... bunu cidden bilmiyorum o totem ne işe yarar

trematorla fear yemezsin

*ve bu arada aklıma şu geldi shamanda aslında pek kombinasyona girmez ama ikide bir purge yapcan .. zaten sende karşı tarafın ne yaptığını gösteren bi addon varsa işin kolaylaşır .... ne gibi mesela "hikomiku gains seal of command"*

totemlere devam etcem .. dmg vermen gerekcekse magma totem çakcan bunun dışında en önemlilerinden earthbing totem ve stoneskin totem ...

aklıma gelmedi başka yani totemleri koymak zor değildir ama totemlerde agi + str totemden ibaret değildir

• quote:

Orjinalden alıntı: femre

yani şu da açık ve netki ...

başka şeylere dönüşemeyen druid pek can yakamaz .. zaten o classın özelliği bu

normal formda Balance Druid can yakar ama ben bi shaman olarak söylüyorum normal formdaki druidi shaman havada karada suda orda burda şurda bg'de her bir yerde alır

zaten belirtmişiz dediğin şeyi burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre -- 16 Temmuz 2006; 20:27:00 >
  • alla alla anlatamadım ^^ axe ile dmg vermek icin ataackpoint lasım attackpointi ne verio ??? (str) yada windfury ile critik vurmak lazım critical şansını ne arttırıyor ????? (agility) anlatmak istedigim buydu ... magma totem fln ne işe yarar biliyoruz ... ama bizdede totem destroyer die addons var onu kullanarak koydugun totemleri anında instant bi büyüyle yok ediyoruz :P (macro) kendiliginden totemi seciyo ve patlattıgımızda tekrar shamana geri donuyor ....
  • abi anlatamadım deme senin dediğin enc shaman

|nası addon o öyle o zaman bi addon bul senin için pvp yapsın |

bende şunu anlatamadım koymuşsun Strenght totem'i str için , koymuşsun Grace Air totemi agi için ..

gerisini niye boş bırakıyosun ... fire totem de koy öyle hallet olayı ... ben enchament shaman'ım mesela mage le savaşıyorum str + agi falan koydun ama searingde koy ki adamın cast zamanı uzasın

ben senin demek istediğini anladım .. sen shamanın Axe vs ile yapabileceği şeyleri [dmg] artırmak için sadece agi + str gerekiyo diyosun

bende şunu demek istiyorum geriye kalanlarda boş değil ..

bu arada kafam cidden şu addon'a takıldı .. nası bişey o öyle ayıp ayıp

ve son olarak sen "bizde addonla shaman totemlerini yok ediyoruz" demiştin ....

sen ally misin ?? [ben seni horde sanardım da]

• Shaman mı kötüymüş hahaha, işte alın size iki tane shaman videosu

işte elemental shaman: http://video.google.com/videoplay?docid=6338117131298175079&q=pvp+shaman

birde enhancement ve restoration gitmiş bir shaman: http://video.google.com/videoplay?docid=2115677767280208248&q=pvp+shaman

Hadi bakalım şimdide shamana kötü deyinde görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurbag -- 17 Temmuz 2006; 0:17:56 >

• totemleri yok etmek için caster forma girceksin caster forma girince shaman armut toplamayacak herhal! seni 1- 2 vuruşta bitirir. şimdi diceksin moonkin formda yaparım aromorum bol olur. O zaman 30 talent moonkin forma harcamışsın demektir buda feral yada restoda eksik talentin olduğu anlamına gelir...
  • haydaaaaa ben shamana kotumu dedim bu nerden cıktı ????? abi addon şöle bişi anlatayım addonda sayılmaz macro diyelim ^^ bak macroyu yaparken mesela yere ne koydun agility totem macros ayarlıyosun ve ''/target agilitytotem '' gibi bişi yazıyosun sonra macrosa bi ekleme daha yapıosun o macroyu kullandıgın anda senın attıgın totemi targetleyip moonfire atıo ... iş macroda yatıo :P demek istedigim şu shamanı alabilecek yani en yüksek ihtimali olan talent balance talentidir ... ki + dmg in varsa shamanı paralarsın ...(iibi +dmg)
  • sen şu anda 30 puan balanceyemi verdin ?
  • Dalga geçiyorum bea tabi ki kötü demedin
  • yok abi sadece 30 talent verirsen shamana karsı etkili olursun diorum tabi pvp dede ... ark lar beraber kasıoruz şu anda biras balance biras feral ve resto ağırlıklı şu an ...
    quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

sen şu anda 30 puan balanceyemi verdin ?
  • ama benim bildiğim pek druid yok öyle moonkin gezinen :) iğrenc tipi oluyo zaten o formun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 18 Temmuz 2006; 16:18:22 >
  • Şu yazı herşeyi açıklıyor:

quote:

"once upon a time there was once a kid who went to the blizzard god..

he said,
    "i want 2 be an ubar tank?!11", and blizzard gave him shield and mail
    he said,
    "lolo i wunt 2 be a maege 2", and blizzard gave him instant nukes
    he said,
    "i want to heal", and blizzard gave him heals
    he said,
    "but wtf? druids getz formz so ken i tu plxz?", and blizzard gave him wolf form
    he said,
    "omglolol, my heals r not teh instantz", and blizzard gave him nature's swift
    he said,
    "omg but warriorz r teh hit so hard wit teh weaponz?", and blizzard gave him windfury
    he said,
    "but tetz no fairz, teh enemyz r having pewerful bufforz?", and blizzard gave him an instant low mana
    cast purge
    he said,
    "k but i still kent kite 4ever lyk teh omg?", and blizzard made the frostshock effect last longer than
    the cooldown

so the kid went on killing lowbies, shouting "wtflolol pwnd n00bz0rs" and using /spit.
    after 7 hours of corpse camping, something terrible happened! a bunch of level 60 alliance guys managed
    to kill the shaman!

the kid went to the blizzard god and said,

"omgwtf, i r teh diedz bt i dunt wunt 2 do teh corpze runzors? i die lyk wtf i shundnt rofl!"", and blizzard
    gave him a self rez with no sickness

and so the shaman class was born."

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.