Şimdi Ara

Shaman vs Druid (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istekleri bitmiyo shamanın ... yakında dot fln yok bana dot ver der
  • hani 3 büyüsü vardı
  • ewet 3 tane büyüsü var ama bir sürü şeyi var , mail , shield , purge gibi (3 tane nuke büyüsü var dedim)...
  • earth shock frost shock flame shock bunların hepsi farklı şey için kullanılır ama. aynı şekilde totemlerde zaten şimdi totemleri sayarsak bitmez sığmıyo barlara zaten. şimdiye kadar bir sürü class kastım bir shamanın zaten yetmiyo barlara özellikleri.
  • bunu bilen var mı acaba ..

/target Earthb
    /target Flameto
    /target Fire N
    /target Grace o
    /target Groundi
    /target Healing S
    /target Magm
    /target Mana
    /target Poiso
    /target Seari
    /target Sentr
    /target Stone
    /target Strength o
    /target Trem
    /target Wind
    /cast Moonfire(Rank 1)

nerde totem
  • ewet bu macronun adı totem destroyer :) bende kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

istekleri bitmiyo shamanın ... yakında dot fln yok bana dot ver der

dot u da war noob :D flame büyüsü war bitane instant adını hatırlamıom şimdi.
  • Flame Shock :p
  • ama kullanan ı hatırlamıom :P onun yerine earth shock yada frost shock daha cok tercih ediliyo :) ha bide magma totemi var oda dot sayılabilir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

bunu bilen var mı acaba ..

/target Earthb
    /target Flameto
    /target Fire N
    /target Grace o
    /target Groundi
    /target Healing S
    /target Magm
    /target Mana
    /target Poiso
    /target Seari
    /target Sentr
    /target Stone
    /target Strength o
    /target Trem
    /target Wind
    /cast Moonfire(Rank 1)

nerde totem

ii güzelde normal forma girmiş druid bitmiş bir druiddir benim için :)

şu sıralar gerçi locku kasıyorum. benim için 1.Lock 2.shaman :p
  • yooo moonkin formda ikende yapabilirsin
  • druıdle hıc oynamadım ama benım ıcınde warlock bır shaman ıkı ayrıca shamanın o denılen uc buyusu de yenılır yutulur buyu degl hepsı buyuk hasarlar verebılır.ama forever lock derım
  • +700 healing toplayan bir druid düşünün :) 500 hp per 2 sec. sadece rejuv ile ... varmıdır bu charı yenebilecek babayiğit ?
  • war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war war
  • coşagelmiş cankut
  • quote:

+700 healing toplayan bir druid düşünün :) 500 hp per 2 sec. sadece rejuv ile ... varmıdır bu charı yenebilecek babayiğit ?

Ben lockla yenerim valla. onun rejusu crit gelirse benim soul firede crit gelir ne var yani :) Curse of Elementsle 405 fire spell dmg var bendede. 3,1k Soul Fire 1,5 k shadowburn.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

quote:

+700 healing toplayan bir druid düşünün :) 500 hp per 2 sec. sadece rejuv ile ... varmıdır bu charı yenebilecek babayiğit ?

Ben lockla yenerim valla. onun rejusu crit gelirse benim soul firede crit gelir ne var yani :) Curse of Elementsle 405 fire spell dmg var bendede. 3,1k Soul Fire 1,5 k shadowburn.

madem crit'i düşünüyorsun bi de şunu düşün, 2sini de resist etti, ne yapcan
  • arkadaslar sız ısın suyunun suyunu dusunuyosunuz herkesınn kendıne gore ustunluklerı var hıc bı saman ıkı class da aynı ıtem vs vs sahıp olamaz bunların ayrıntısına gırmek mantıksızlık ama bence lock yener
  • benim dedigim rejuv crtlemeden 500 verio ... :) critlerse yaklasık 1000
  • quote:

benim dedigim rejuv crtlemeden 500 verio ... :) critlerse yaklasık 1000

12 sn yede 756 heal basesi spell critlemeden nasıl 3k oluyor ben onu anlayamadım. Test serveri hariç druid oynamadım. Biraz açıklarsan bende druidler hakkında bilgi sahibi olmuş olurum.

Ama sizde Hot bizde Dot var. 400 civarı dmg spellim var ama 666 dmg baseli corruption ve 1044 dmg baseli dotları yolladığımda hiçbir adam ölmez. senin hesaba göre bunlar en az 6k dmg vermesi lazım.

Bu arada 500 ün criti 1000 locklarda olur ama druidlerde varmıdır critleri %100 yapan talent bilmiyorum.

Son olarakta instant cast speller critler %40ın altında bonus alır(tam rakamı bilmiyorum). 3,5 sn ve üzeri speller tam olarak bonus alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 27 Temmuz 2006; 14:40:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.