Şimdi Ara

Shaman Yardım PLZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 yıllık wow oyuncusuyum fakat hiç shaman oynamışlığım yok bi oynıyım dedim ama hangi talentler ve itemler kullancağımı bilmiyorum amacım dungeonlarda hem healer hem dps olabilmek yardım ederseniz sevinirim.

• eger LvLing yaparken hem healign hem dps istiorsan elem ol hem dps yaparsın hem heal atarsın ama ben sana LvLing d e enhancemnt oneririm 30 da WF weapon 40 da Dw ile olayı koparırsın ... Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNS_TR

eger LvLing yaparken hem healign hem dps istiorsan elem ol hem dps yaparsın hem heal atarsın ama ben sana LvLing d e enhancemnt oneririm 30 da WF weapon 40 da Dw ile olayı koparırsın ... Kolay gelsin

Levelingte ele shaman daha iyi değil midir? Sonuçta casterdır ve melee chardan her zaman öndedir.
  • Toorji elem belki ilerde daha ii olabilir ama benim tawsiyem eleme 60 tan soan gecmesi cunku 60 a akda r cok fazla elem itemi yok wa mana problemi falan cekebilir :D ben bu arada 3 char kastım we en rahat kasılanı enhance shaman dı cok rahat oluo seri kıyım yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNS_TR

Toorji elem belki ilerde daha ii olabilir ama benim tawsiyem eleme 60 tan soan gecmesi cunku 60 a akda r cok fazla elem itemi yok wa mana problemi falan cekebilir :D ben bu arada 3 char kastım we en rahat kasılanı enhance shaman dı cok rahat oluo seri kıyım yaparsın

40levele kadar zaten elem misin enha mısın belli değil. O zamana kadar da mana işleri toparlanmış oluyor.
  • Ele shaman'ın ilk levellarda biraz mana problemi olduğu doğru. Ancak avantajı, eğer dungeon toolu kullanıyorsanız, rahat rahat healer olarak da girebilmeniz. Ben healer olarak girsem de hem elemental hem healer takılıyorum. Gayet de zevkli. Solo questing yaparken de çok zevkli oynaması, earthbind, frost shock, chain lightning olayı çok keyifli.

Enhancement denemedim ama elemental shaman olarak leveling hiç sıkıntı değil.

Ele shaman gear olarak mage/locktan farksız, bol bol intellect gideceksin o kadar.
  • tek sıkıntı insan clothlara needleyemiyor, başka bir cloth giyen needleyince, vicdan azabı çekiyorsun yoksa

quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Ele shaman'ın ilk levellarda biraz mana problemi olduğu doğru. Ancak avantajı, eğer dungeon toolu kullanıyorsanız, rahat rahat healer olarak da girebilmeniz. Ben healer olarak girsem de hem elemental hem healer takılıyorum. Gayet de zevkli. Solo questing yaparken de çok zevkli oynaması, earthbind, frost shock, chain lightning olayı çok keyifli.

Enhancement denemedim ama elemental shaman olarak leveling hiç sıkıntı değil.

Ele shaman gear olarak mage/locktan farksız, bol bol intellect gideceksin o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.