Şimdi Ara

Shaqiri 'Bana Galatasaray'ı sormayın'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayern Münih'e imza atan Shaqiri, şok iddialarda bulundu.

Kosovalı futbolcu, "Galatasaray, Basel'e beni almak istediğini söylemiş. Ama Galatasaray'dan hiç kimse benimle bu konu hakkında konuşmadı. İstek gelmedi. Benim düşüncem Galatasaray beni almak için fazla uğraşmadı. Lüften bu konuyla ilgili başka soru sormayın. Bayern Münih gidi büyük bir kulüple anlaştım ve çok mutluyum" dedi.

milliyet

• @ Macabre +100000000
  • Transferde ilk önce klüple her konuda anlaşılır, en son futbolcu ile görüşülür. Basel ile para konusunda anlaşamayınca doğal olarak kendisi ile herhangi bir görüşme olmaması gerekir.

Kendisi iyi futbol oynuyor ama transferin nasıl olduğunu daha anlayamamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19881974.asp

o da beterin beteri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Galatasaraylı arkadaşların üzülmesine gerek yok. Hiçbir isim kukubün önüne geçemez. Maddi ve manevi değerler de kişilerde bazen kuluplerin önüne geçebilir.

Adam bir şekilde kendi tercihini yaptı ve yoluna gitti. Misal Alper Potuk da Fenerbahçe Eskişehirle anlaşmasına rağmen maddi sebeplerden kulüple anlaşamadı. Futbolda olur böyle şeyler.

Bu olayda bence Galatasaray'ın büyüklüğünden birşey kaybettirmez. Kulüp gözüyle bakarsak Shaqiri kendi tercihi deyip yola devam etmeli.
  • demişsede haklıdır yeterince uğraşılmadı göstermelikti herşey...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.