Şimdi Ara

shard+8 nedir ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olmpia da oynuyorum ve bi aydır shard8 bulamıyorum. md+8, ib+7 2xTrina 21 gb verdim ve az buldular. sizce shardın yaklaşık değeri nedir. bence verdiğim itemler gayet ii ve shard almak için yeterli ama niye kimse değişmiyor. daha ne gibi itemler vermek gerekir ?

• +7 shard verelim sana.+7 rogue shell de varilgilenirsen pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 11 Mart 2007; 6:19:31 >
  • areste +8 sharda rol istiyorlar..ya da cok item verirsen dual +8 md ve +7 shard ustune 21gb fln istiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorke

olmpia da oynuyorum ve bi aydır shard8 bulamıyorum. md+8, ib+7 2xTrina 21 gb verdim ve az buldular. sizce shardın yaklaşık değeri nedir. bence verdiğim itemler gayet ii ve shard almak için yeterli ama niye kimse değişmiyor. daha ne gibi itemler vermek gerekir ?

+8 MD 96 ap +8 shard 101 ap arada 5 ap var...
    Ben +7 Dual Shard +21GB+Kekuri+ +9 Dex belt veriyorum 4 ap var arada shard la md arasında düşün alamıyorum. Daggerlar arasında büyük uçurumlar var çünkü 1 ap fark çok şey değiştiriyor. +7 IB yi geç yakında pazara düşecek çöplük, trinalar 999m şu an max., +8 md dışında çok iş görecek item vermiyorsun ben olsambende vermem. (Fiyatları edana için söylüyorum)

• +8 Shard oRtalama 250 ytl +8 md 100 ytl civarı gerisin sen hesapla ...
  • Shard +8 im olsa bende vermezdım o ıtemlere... Takas yaparken hep uniq ıstıyolar ...Uniq almaya calıs derım sana .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

+8 Shard oRtalama 250 ytl +8 md 100 ytl civarı gerisin sen hesapla ...

+1
  • md 2 tane wer adamda versin sende al
  • ben olsam bende vermem shard ya boru dielki
  • kusura bakma ama bende vermem snn itemların ne ki hiç yaramaz artık gb deil item konusmaya basladı :)
  • Dual md+8 ver ib+7 yi kimse istemiyo zaten shard+7 dual ver böle itemler ver
  • arkadaş dual +8 md + ss reduce verdi
    adam yine kabul etmedi
  • +8 shardım olsa ne vercem o itemlere satsam dielim onların alasını alırım :)) ama almak istiosan baya bi masrafa katlancan
  • +8 shard ne midir
    1-dual +8 md +7 rogue shell set (bu bile az)
    2-rogue fp 32 dd kafalık(fazla kaçtı )
    3-ring of life
    4-dual+2 kekuri ring(oha! ama değer +8 sharda)
    +8 shard neler edio anlamışsındır umarım
  • Ben oly de zamanında ucuza almıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

+8 shard ne midir
    1-dual +8 md +7 rogue shell set (bu bile az)
    2-rogue fp 32 dd kafalık(fazla kaçtı )
    3-ring of life
    4-dual+2 kekuri ring(oha! ama değer +8 sharda)
    +8 shard neler edio anlamışsındır umarım

çok fazla kaçtı
  • Olympiada rogue fp dd yok desem.Bence 3 md +8 ve coins verirsen verirler aşağısı kurtarmaz!
  • bence naap bilionmu rebirt mirage warsa wer dual +8 wer üstüne 25 gb wer mutlak alırsın
  • Bir kere adamda 101 ap li silah warken niye 96 ap li bi silahla takas etsin ki...Anca iron necklace weya dual rol isterler die dusunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.