Şimdi Ara

ShareX - Gelişmiş ekran görüntüsü alma ve paylaşma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ShareX isimli açık kaynak kodlu projenin geliştiricisiyim.
    Kısaca programın amacı tek tuş ile ekran görüntüsü alıp paylaşabilmek (Imgur, Dropbox vs.) ayrıca yazı veya dosyada yüklemek mümkün.

Web sayfası: http://getsharex.com
    Proje sayfası: https://github.com/ShareX/ShareX

Ekran görüntüsü:

Son sürümde türkçe desteği eklendi.

Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaex -- 6 Aralık 2015; 22:16:48 >

• Böyle harika bir programı, mükemmel sadece paralı sürümlerde olan özelliklerle donattığın için ve de ücretsiz bir şekilde bizlere sunduğun için seni canı gönülden kutlarım

Herkes kullanmalı, birçok paralı ekran görüntüsü alma programlarından çok daha kaliteli özellikler var, ben DownloadCrew de görüp o şekilde bu programla tanıştım, herkese öneririm.
  • Program cok guzel yeni keşfettim.
    yuklediğimiz dosyalara daha sonra ulaşmak istersek nerden bulacağız
    Ben aradım ama bulamadım..
  • Ekran görüntülerini direk paylaşabilmesi güzel, görüntünün sağına soluna yada ortasına vs. istediğimiz bir görüntüyü ekleyebiliyor muyuz? Tüm ss lere otomatik logo eklemek gibi bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Program cok guzel yeni keşfettim.
    yuklediğimiz dosyalara daha sonra ulaşmak istersek nerden bulacağız
    Ben aradım ama bulamadım..

Burdan bulabilirsin:

• quote:

Orijinalden alıntı: S

Ekran görüntülerini direk paylaşabilmesi güzel, görüntünün sağına soluna yada ortasına vs. istediğimiz bir görüntüyü ekleyebiliyor muyuz? Tüm ss lere otomatik logo eklemek gibi bir şey?

Şu şekilde kendi logonuzu otomatik her resime ekliyebilirsiniz:

• Şimdi benim değişik bir sorm olacak hocam :)

ShareX programını kullanan ve oldukça memnun bir kullanıcıyım.
    Bir sorum vardı yanıtlarsanız sevinirim. Şuan ShareX 8.3 sürümünü kullanıyorum. Imageshack'i zamanında aktif etmiştim. Bilirsiniz ki imageshack ücretsiz bir sistemdi. Daha sonra birkaç yıl önce ücretli yaptılar siteyi. Ancak eski dosyalara ulaşılıyor ve yeni yüklemeye izin vermiyor. Ancak ben önceki ShareX etkinleştirmem nedeni ile halen imageshack e upload edebiliyorum program aracılığı ile. imgur un yasaklandığı bugünlerde de hayat kurtarıyor bu olay :)

Soruma geçecek olursam. Sırf bu etkinleştirme gitmesin diye ne programı güncelliyorum (etkinleştirme gidecek diye), ne de bilgisayarıma format atabiliyorum :) Bu programı olduğu gibi yedekleme şansım var mıdır? Tüm ayarları ile birlikte. Format attıktan sonra bu yedeğini aldığım program sürümünü kurmak istiyorum.

Uzun bir mesaj oldu ama kendimi ancak bu şekilde ifade edebildim. Umarım anlamışsınızdır derdimi. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

Şimdi benim değişik bir sorm olacak hocam :)

ShareX programını kullanan ve oldukça memnun bir kullanıcıyım.
    Bir sorum vardı yanıtlarsanız sevinirim. Şuan ShareX 8.3 sürümünü kullanıyorum. Imageshack'i zamanında aktif etmiştim. Bilirsiniz ki imageshack ücretsiz bir sistemdi. Daha sonra birkaç yıl önce ücretli yaptılar siteyi. Ancak eski dosyalara ulaşılıyor ve yeni yüklemeye izin vermiyor. Ancak ben önceki ShareX etkinleştirmem nedeni ile halen imageshack e upload edebiliyorum program aracılığı ile. imgur un yasaklandığı bugünlerde de hayat kurtarıyor bu olay :)

Soruma geçecek olursam. Sırf bu etkinleştirme gitmesin diye ne programı güncelliyorum (etkinleştirme gidecek diye), ne de bilgisayarıma format atabiliyorum :) Bu programı olduğu gibi yedekleme şansım var mıdır? Tüm ayarları ile birlikte. Format attıktan sonra bu yedeğini aldığım program sürümünü kurmak istiyorum.

Uzun bir mesaj oldu ama kendimi ancak bu şekilde ifade edebildim. Umarım anlamışsınızdır derdimi. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

ShareX varsayılan olarak "Documents\ShareX" klasöründe saklıyor bütün ayarlarını. Burdan sadece ayar dosyalarını kopyalıyabilir veya bütün klasörü kopyalıyabilirsin.

Eski ShareX sürümünüde buradan bulup indirebilirsin:https://github.com/ShareX/ShareX/releases

• Teşekkürler deneyeceğim. Üstüne kaç tane sürüm kaç tane özellik eklenmiş. İnşallah yeni sürümde kullanabilirim ayarlarımı.
  • Yıllardır kullanırım. Devamlı güncellenir yeni özellikler eklenir. Herkese tavsiye ederim.

Steam'a da eklendi.http://store.steampowered.com/app/400040/
  • Portable varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Portable varmı?

Evet burda:https://github.com/ShareX/ShareX/releases
  • Böyle harika bir programı, mükemmel sadece paralı sürümlerde olan özelliklerle donattığın için ve de ücretsiz bir şekilde bizlere sunduğun için seni canı gönülden kutlarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.