Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @qAddAr Bende pm atayım bakalım bana ne diyecek ama ne yazıcam ingilizcem çok kötü ?

Sanırım ödeme sorununun kaynağını anladım filesonic Settings bölümünde Payment Info bölümüne girdim ve ekli olan ödeme yok şimdi paypal ekledim ve limit'e 0 yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 18 Kasım 2011; 17:19:59 >
  • Bir şey yollayacaksan istersen Metin'i Türkçe yaz ben çevireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Bir şey yollayacaksan istersen Metin'i Türkçe yaz ben çevireyim.

Teşekkürler Kısa ve öz yeterli olur sanırım.

1 haftadır ödemem gelmedi ve gönderdiğim ticket'a 2 gündür cevap verilmedi.Lütfen hesabımı kontrol edin.Saygılarımla
  • netload dan vazgeçmem. hotfile bu aralar herşeyi telif hakkı yasası nedeniyle siliyor ama tamamen palavra.. masraftan kaçındıkları için yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

1 haftadır ödemem gelmedi ve gönderdiğim ticket'a 2 gündür cevap verilmedi.Lütfen hesabımı kontrol edin.Saygılarımla

My payment hasn't reached to me for one week and i couldn't get any reply the ticket, that i had sent, for two days. Please check my account. Regards.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 18 Kasım 2011; 18:18:36 >

• quote:

quote:

quote:

My payment hasn't reached to me for one week and i couldn't get any reply the ticket, that i had sent, for two days. Please check my account. Regards.

Teşekkürler uyanık hish'in wjunction ve digitalpoint'te pm'si kapalı sanırım sadece arkadaş olarak ekledikleri pm atabiliyor.Bu yazıyı WJunction'daki filesonic konusuna yazayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler uyanık hish'in wjunction ve digitalpoint'te pm'si kapalı sanırım sadece arkadaş olarak ekledikleri pm atabiliyor.Bu yazıyı WJunction'daki filesonic konusuna yazayım

Direk Hish'e mail at. ( sales@filesonic.com )
    Ben hesabımı elite'den normale çevirmek için TR destek Tansel bey'e söyledim o bildirim geçti. 1 hafta geçmesine rağmen işlem yapılmadı.
    Benden Hish'e mail atmamı istedi. Gönderdim 1 gün içinde halletti Hish efendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 18 Kasım 2011; 20:27:03 >

• @.AnasoN. WJunction'a yazdım hish cevap yazdı ticket'ta Affiliate seçeceğime Premium seçmişim Ticket'a geri dönüşte yaptı gün içinde gönderebilirmiş.

@ferrotello Tekrar teşekkürler çeviri yardımın için anında işe yaradı ticket'a geri dönüş oldu
  • quote:

@.AnasoN. WJunction'a yazdım hish cevap yazdı ticket'ta Affiliate seçeceğime Premium seçmişim Ticket'a geri dönüşte yaptı gün içinde gönderebilirmiş.

@ferrotello Tekrar teşekkürler çeviri yardımın için anında işe yaradı ticket'a geri dönüş oldu

Ne demek faydası olduğuna ben de sevindim, birilerin filesonicden hala bir şeyler kazandığını görmek güzel.

• şu başlıkta kazanan tek kişi o zaten
  • Aslında durum hiç iyi değil en son Ekim'in 7'sinde ödeme almıştım Bunada şükür fileserve'de her hafta 21 yada 25 dolar arasında ödeme geliyor.Wupload'da 2 haftada bir 12 dolar civarı.İkisini toplasan filesonic etmiyor
  • toplamda haftalik olarak 150-200 goruyorsan zaten ses etme üstadım .Beni oron kurtarıyor sağolsun

• merhabalar, bunlar ne manaya geliyor, bu konuda bilgi veririseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  • pay per sale; satışlarından yüzde 60 alacaksin, download'dan para yok

pay per download ; sadece download var satışlardan para yok (web sitenden yüzde 5-10 almaya devam edebilirsin zannedersem)

half & half ;download ve sale 'den yüzde 50 -50 alirsin

half & half fixed ; download 'dan yüzde 50 , satışlardan sabit 5 dolar alirsin

pps fixed ise (detaylar surada** ) satış rakamına gore 10 dolardan 15 dolara kadar kazanabilirsin.

**http://www.filesonic.com/affiliate-program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 20 Kasım 2011; 18:41:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

pay per sale; satışlarından yüzde 60 alacaksin, download'dan para yok

pay per download ; sadece download var satışlardan para yok (web sitenden yüzde 5-10 almaya devam edebilirsin zannedersem)

half & half ;download ve sale 'den yüzde 50 -50 alirsin

half & half fixed ; download 'dan yüzde 50 , satışlardan sabit 5 dolar alirsin

pps fixed ise (detaylar surada** ) satış rakamına gore 10 dolardan 15 dolara kadar kazanabilirsin.

**http://www.filesonic.com/affiliate-program

teşekkür ederim üstad

• Sayaclar öglenden beri donuk sizde durum ne arkadaslar ?
  • remote upload kısmına girmiyor herkesde mi aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

remote upload kısmına girmiyor herkesde mi aynı

Bende giriyor sorun yok.
  • sorun girme degil remotedaki dosyalardan biri dahi COMPLETED olsun sayfa sapıtıyor.
    BOTH tuşuna basıp biten ve hata verenleri silerseniz sayfa duzelir tekrar completed olana dek baska bi dosya.
  • kendi server 'in mi var vps üzerinden mi ul yapiyordun dostum (konudan bagimsiz soruyorum)
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.