Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her zaman nasıl oluyorsa ole olur yahu ..pzt-salı isteriz benim de 3 tane var sürpriz bunlar hep keza 2-3 aydır paylasımım yok iste hep geçmisin hatrına

oron'da da bugun toplamda 900 indirme var ve pps olmama ragmen 13 küsür dolar şaka gibi, sadece 2 tane renew gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 4 Aralık 2011; 2:46:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

her zaman nasıl oluyorsa ole olur yahu ..pzt-salı isteriz benim de 3 tane var sürpriz bunlar hep keza 2-3 aydır paylasımım yok iste hep geçmisin hatrına

oron'da da bugun toplamda 900 indirme var ve pps olmama ragmen 13 küsür dolar şaka gibi, sadece 2 tane renew gelmiş.

Oron deme bana dostum tam kabus..ben bu kadar adi bir host görmedim sırf hesabı premium yapmıyorum diye tum dosyalarımı silmisler ustelık DMCA falanda değil yani..

Maksat serverleri bosaltalım

• Buton aktif olmus arkadaşlar promoları isteyin

Thank you for requesting your bonus payout. Your account has been credited with the amount displayed below.

Bonus payout*: $16.00

*Please note that the payout amount is subject to verification and fraud control.
  • Bonus olayı iyi oldu cuma gününe kadar 6 satış daha yapmam lazım ki ödeme alabileyim umarım satışların devamı gelir
  • vay 14 aralık çarşamba 300 dolar'ı paypal'da görüyoruz diyosun hayirlisiyla 19-20 aralık gibi de banka'da olur , bana ne oluyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Aralık 2011; 2:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

vay 14 aralık çarşamba 300 dolar'ı paypal'da görüyoruz diyosun hayirlisiyla 19-20 aralık gibi de banka'da olur , bana ne oluyosa

Cuma'ya kadar 6 satış oldu oldu olmazsa 21 Aralıkta paypal'da oda ödeme sorunu tekrar çıkmazsa
  • benim gibi sorunu olan 3 kişi ile tanıştım gecen onalrda gunde 10-12 satışdan hish ile yaşanan munakaşadan sonra
    gunde 0-1 e inmişler 4-5 ayda ve baska paypal ile yeni uyelik aldık sorun cozuldu dediler. Ama benim hish e guvenim
    kalmadı yukle ugras kazık yine bana girsin yok oyle yagma
  • Beyler bu haftasonu promosu bu cumartesi pazarda olacakmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Beyler bu haftasonu promosu bu cumartesi pazarda olacakmı ?

Aralık ayı boyunca cuma,cumartesi ve pazar günleri devam edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Eyw dostum birde yeri değil ama şu serveyi sorayım..bunlar A bölgesine %20 promo veriyorlar yanılmıyorsam aralık ayı boyunca,

Şimdi bunlar her günün üzerinemi ekliyorlar promoyu yoksa aralığın sonunda komplemi ekleyecekler pek bişey anlamadımda

• quote:

quote:

quote:

Eyw dostum birde yeri değil ama şu serveyi sorayım..bunlar A bölgesine %20 promo veriyorlar yanılmıyorsam aralık ayı boyunca,

Şimdi bunlar her günün üzerinemi ekliyorlar promoyu yoksa aralığın sonunda komplemi ekleyecekler pek bişey anlamadımda

O bonustan bende bir şey anlamadım açıklamada da bir şey yazmıyor bonus'un nasıl ekleneceğine dair ama üzerine eklediklerini sanmıyorum günlük kazançlarda bir farklılık yok.A ülkelerinden günde +100 civarı indirme oluyor %20 bonusla 40 cent eder en azından eklense anlaşılırdı.Komple eklenirse ay sonunda taş çatlasa 8 dolar bonus gelir

• quote:

quote:

quote:

quote:

O bonustan bende bir şey anlamadım açıklamada da bir şey yazmıyor bonus'un nasıl ekleneceğine dair ama üzerine eklediklerini sanmıyorum günlük kazançlarda bir farklılık yok.A ülkelerinden günde +100 civarı indirme oluyor %20 bonusla 40 cent eder en azından eklense anlaşılırdı.Komple eklenirse ay sonunda taş çatlasa 8 dolar bonus gelir

Ricky cimri falan ama bu Willy gibi bizi yarı yolda bırakmadı çekik gözlü cimri

• Willy iyi para götürdü hala bir sürü wupload linki çalışır halde hala premium satışı oluyordur.Willy için maliyet sorunuda yok zaten alt yapı filesonic'in.Ayrıca bu hotfile davası hala sürüyor umarım ergenekon davası gibi yıllarca sürer hotfile davayı kaybederse sıra fileserve'da yada filesonic'te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 10 Aralık 2011; 16:33:45 >
  • quote:

Willy iyi para götürdü hala bir sürü wupload linki çalışır halde hala premium satışı oluyordur.Willy için maliyet sorunuda yok zaten alt yapı filesonic'in.Ayrıca bu hotfile davası hala sürüyor umarım ergenekon davası gibi yıllarca sürer hotfile davayı kaybederse sıra fileserve'da yada filesonic'te

Açıkçası bende silmedim wupload dosyalarımı..ama userler için arkamdan sövmesinler linkler çalışmıyor demesinler diye
  • kendileri 3-4 ay içinde ciddi bir temizlik yaparlar gibime geliyor keza güncellemeyecegi icin atıl durumda kalacak 10 'larca tb'lık dosya var ..r@pid nasıl yapmıstı tam hatirlamiyorum ama onu da örnek alabilirler ( ben 100 gb'lik arşivimi silmistim ama ayıp etmistim , yapmamak lazım tabi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 11 Aralık 2011; 11:59:18 >
  • şu adamlar benim tüm şevkimi kırıyor 1 ayda 2800 dolar kazanmış

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 14 Aralık 2011; 23:34:12 >
  • Sağlam arşivi olmalı
  • görünce tutamadım kendimi dostum emeğimize yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 14 Aralık 2011; 23:47:37 >
  • Kesin web sitesi vardır başka türlü zor gibi örneğin ben web site olmadan örneğin mart ayında +800 doları görmüştüm.Oda gördüğüm aylık en yüksek kazanç.Şimdi onuda göremiyorum Site şart ama hala bir sitem yok
  • Bonusları unutmayın beyler

Thank you for requesting your bonus payout. Your account has been credited with the amount displayed below.

Bonus payout*: $13.00

*Please note that the payout amount is subject to verification and fraud control.
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.