Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bişey soracam. Filesonic hesabım var benim 1-2 aydır kullanıyorum. ve şimdi wuplaod kapandığı için alternatif oron da başlamak istiyorum.Oronun remote uplaod olayı nasıl acaba filesonicte premium üyeliğim olsa fs linklerini oronda çevirebilmem mümkünmü ? Bide filesonicte premium hesabın olsa bile kendi linklerini çevirmiyor sanırım ölemiydi ?
  • filesonic premium varsa oron premium hesabiniza remote upload yapabiliyorsunuz ancak oron kendine has kıllıkları olan bir site bu durum 3-4 ay sonra değişirse şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

filesonic premium varsa oron premium hesabiniza remote upload yapabiliyorsunuz ancak oron kendine has kıllıkları olan bir site bu durum 3-4 ay sonra değişirse şaşırmam.

yani doysunki filesonicten premium hesabın varsa filesonic linklerini oronda çevirebiliyoz ? E peki filesonic linklerini filesonicten çeviremiyoruz sanırım yoksa çevriliyomu onu bilmiyorum.
  • cevrilmiyor.
  • anladım.Peki benim filesonic'i kullanmam için tavsiyen nedir yani öncedenn wuploadda wupload linklerini çevirip para kazanıyodum 4.5 dolar kazanıp premium üyelik alıp filesonicide kullanmaya başladım.Bunun gibi yapabileceğim bir site yokmu ? Tavsiyen nedir.Wupload gitti hayatım kaydı resmen :D
  • beyler filepost=uploading.com olabilirmi sizce ? script ve sayfa codelari bana cok benze geldi ( mesela extract url sistemi)
    aynı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

beyler filepost=uploading.com olabilirmi sizce ? script ve sayfa codelari bana cok benze geldi ( mesela extract url sistemi)
    aynı gibi.

Sanmam filepost kıbrıs rum kesiminde uploading ise abd'de kurulmuş bir site.Örneğin Filejungle fileserve'a ait gibi herşey aynı sitedeki sorunlar bile aynı.
  • hmmm hish de inkar ediyordu ama sonunda wupload filesonic e forward edince coktugu gun hersey kabak gibi ortaya cıktı
    zaten bence hish foyası meydana cıktı diye wupload u kapatıyor yoksa gerisi bahane. Ayrıca kapatcak olan tumden siteyi kapatır
    neden url ler canlı kalsın cunku oluk gibi akan bi para var ustelik karşılıksız. Ben acıkcası wupload dosylarımı sildim. Bana gelmeyen
    onada kazandırmasın.
  • quote:

hmmm hish de inkar ediyordu ama sonunda wupload filesonic e forward edince coktugu gun hersey kabak gibi ortaya cıktı
    zaten bence hish foyası meydana cıktı diye wupload u kapatıyor yoksa gerisi bahane. Ayrıca kapatcak olan tumden siteyi kapatır
    neden url ler canlı kalsın cunku oluk gibi akan bi para var ustelik karşılıksız. Ben acıkcası wupload dosylarımı sildim. Bana gelmeyen
    onada kazandırmasın.

kesinlikle katılıyorum ;) dosyaların orda durmasına gerek yok madem para vermicekse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lue

quote:

hmmm hish de inkar ediyordu ama sonunda wupload filesonic e forward edince coktugu gun hersey kabak gibi ortaya cıktı
    onada kazandırmasın.

kesinlikle katılıyorum ;) dosyaların orda durmasına gerek yok madem para vermicekse.

abi inkar etse bile bunu çözmek çok basit

r10 da filesonic ve wupload'a aynı kişi support veriyor

• bu filesonicde kim hangi dosyadan kaç aylık almıs nerden görüyorduk . birde download secili iken görülebiliormu ?
  • hangi siteden , hangi ülkeden ve hangi gün oldugu '' advanced stat** '' sekmesinden gozukmekte ...

(yalnız indirilen siteler her zaman dogru cıkmıyor bazen de hiç gozukmuyor ve pps secili iken gorebildiklerim bunlar)
  • remotede gene sorunmu var 2 gündür remote yapamıyorum ip banned deyip duruyor sizde durum nedir arkadaşlar.......
  • Beyler Holiday Feast promusu ne ya ben bisi anlamadım dl'deyim bugun 4 satış olmus..dl miktarının yanında promu çıkmış 16 dolar

PPD'de oldugum halde bu 4 satıştan gelen 16 doları alacakmıyım ?
  • evet dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

evet dostum

Sonice cok sövdüm bugun keske pps'de olsaydım dedım içimden 4 satış gelince hiç olmaz satıslardan pay vermiş saolsun..

Bu arada dostum yine salı gecesimi isticez bu promoyu yoksa aralık ayı bitince toplumu vericek ?
  • Bonusu nasıl alacağız istatistiğe yansımış ama tıkladığım zaman isteme yeri yok? Biraz önce lifetime satıldı ama 12 dolarlık tarideyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 4 Aralık 2011; 1:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Bonusu nasıl alacağız istatistiğe yansımış ama tıkladığım zaman isteme yeri yok? Biraz önce lifetime satıldı ama 12 dolarlık tarideyim

Aynen dostum promo butonuna tıklıorum ama aktif değil yani isteyemiyorum parayı cok garip önceden promoalar pazartesi gecesi cıkardı isterdik salıda gelirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Orijinalden alıntı: comm

Bonusu nasıl alacağız istatistiğe yansımış ama tıkladığım zaman isteme yeri yok? Biraz önce lifetime satıldı ama 12 dolarlık tarideyim

Aynen dostum promo butonuna tıklıorum ama aktif değil yani isteyemiyorum parayı cok garip önceden promoalar pazartesi gecesi cıkardı isterdik salıda gelirdi

Bende 4 satışa 12 dolar bonus yansıdı aynı dosyadan 2 satış olmuş ülkelerde aynı sanırım aynı kişi üst üstte premium aldı bu yüzden böyle oldu.Umarım çarşambaya kalmaz isteme ekranı çıkar elite olduğu için 300 dolar limiti doldurmak çok zor biraz katkı yapsın

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.