Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temayı değişmşler son eklediğim dosyaları bulamıyorum DATE butonu dandik hay ben bunların yapacağı işe
  • Aynen eski hali daha güzeldi birde fileserve'de olan fastlink tarzı özellik eklenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Aynen eski hali daha güzeldi birde fileserve'de olan fastlink tarzı özellik eklenmiş

Çokta kasıyor.. bu arada dostum son ekledigin dosyaları bulabildinmi date'ye basıyorum ama alfabetik sıralıyor çözemedim biturlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Aynen eski hali daha güzeldi birde fileserve'de olan fastlink tarzı özellik eklenmiş

Çokta kasıyor.. bu arada dostum son ekledigin dosyaları bulabildinmi date'ye basıyorum ama alfabetik sıralıyor çözemedim biturlu

Bende de aynı date'e tıkladığım zaman en son upload yaptığım dosyalar gözükmüyor.
  • hakkaten hangi akla hizmet çalışan şeyi bozmuşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

hakkaten hangi akla hizmet çalışan şeyi bozmuşlar ?

Ah bi bilsem dostum akşamdan beri myfiles içinde dosya aramaktan helak oldum
  • Adamlar fantezi peşinde bari yeni tasarım düşünüyorsun önce test et Deleted Files bölümünü bile aşağıya koymuşlar hemde ne kadar dosya silinmiş yazmıyor Çoğu kişi son halini beğenmemiş filesonic'e anket koysalar eski tasarıma geri dönmek zorunda kalırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 23 Aralık 2011; 2:16:53 >
  • quote:

Adamlar fantezi peşinde bari yeni tasarım düşünüyorsun önce test et Deleted Files bölümünü bile aşağıya koymuşlar hemde ne kadar dosya silinmiş yazmıyor Çoğu kişi son halini beğenmemiş filesonic'e anket koysalar eski tasarıma geri dönmek zorunda kalırlar

Bencede eskisine dönsünler durduk yere bizi yoruyorlar yada bir komplo teorisi üreteyim..

Yenilenen her temada filesonic biraz daha bizden kırpıyor gibime geliyor

Dün yani perşembe olmuş 6 satış bugun cuma promo günü bakalım nolcak

• Satışlarda gariplik var örneğin deli gibi paylaşım yapıpta bir iki satışın olduğu haftalar oluyor bazende en az bir hafta hiç paylaşım yapmadığım halde bir günde 4 satış bile olabiliyor.Kanıt olmadığı için bir şey diyemem ama bazı günler muslukların kapandığını hissediyorum ama eğer kırpıyorlarsa yinede saygı duyarım sonuçta fileserve'nin kırptığı kadar hiç bir firma kırpmamıştır 1 yıldır paylaşım yapıyorum sayımlar 8 ay önceki sayımların %25'i kadar hemde paylaşımlarım kat kat çoğalmasına rağmen yani arşiv genişliyor ama sayımlar düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 23 Aralık 2011; 3:00:48 >
  • Dostum sade sayımları kırpsalar sorun değil ama dediğin gibi arşiv genişliyor lakin kazanç düşüyor..

üstüne üstlük her geçen gün uploader sayısı çogalıyor haliyle düşen kazanç biraz daha dü
    şüyor..
  • Paypal ile premium hesap alındığında şifre paypal e-mailine gönderiliyor değil mi

mesela Paypal ile herhangi bir Oron linkinden Oron premium satın aldık diyelim Paypal adresimizin e-mailine şifre gönderiliyor
  • hala file kısmında tarih'e göre düzenlenemiyor degil mi ki zaten bu başlı başına eski temaya dönmek icin bir sebeptir bence.
  • Yeni sistemde Folder link almayı beceremedim. Yeni bi klasör açınca klasör linkini vermiyor artık. Eskiden public seçeneğine tik koyunca folder linkini veriyordu şimdi public seçeneğini görünmüyor yeni folder oluştururken. Bir yolunu bulan varsa söylesin :)
  • quote:

BB'li forum hacklendi

http://uploadpic.org/storage/2011/finQIOqY6zSh7gx6kd9dZqYFT.jpg

bide teh i yapsalar
  • sevabına bide sonik i ucursalar ohhhhhhh zil takıp oynamazsam ne olayım
  • hayır ısrarla neden phpbb 2 'yi kullanırlar anlamam vb 4 var ,smf, ipboard var ilginctir.

neyse filesonic 'de tema kaynaklı sorunlar giderilecek miymis .wj ve dp 'de millet çemkiriyor ama sonuç ?
  • Vay be bu konu hala baya aktif. Arkadaşlar sadece 15 gün kullanmak için vps arıyorum, nasıl bulabilirim, 15 günlük kiaralayabileceğim yerler var mı? Lütfen cevap verin.
  • Dostum benım kullandıgım yer aralık 7'de kapanıyor tamamen bir sorayım 7sine kadar sana makina acabilirmi..

cvp olumlu olur ise vpsci arkadasın msn'i pmden atarım

Buarada sonic myfiles gitti giremiyorum acaba date olayınımı duzeltıyorlar

Edit.date olayını çözmusler kolay gelsin herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 23 Aralık 2011; 20:32:45 >
  • Sor bakalım, hocam bekliyorum, upload işiyle uğraşasım yok artık ondan sadece biraz kazançları artırmak için dosya atacağım o kadar.
  • en bi warezci ulkeler

ispanya
    fransa
    almanya
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.