Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir daha filesonic'e resim upload yapmayacağım silinmez diye güvendik yarısından çoğu silindi

Bu arada aşağıdaki cümle elite tarifeden çıkıldığı zaman tekrar elite olunamaz anlamına mı geliyor?

You cannot transfer back to Elite unless somebody gives you an invite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 29 Aralık 2011; 12:24:40 >
  • pimpandhost, fastpic, lulzimg kullan bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

pimpandhost, fastpic, lulzimg kullan bunları

dün imgur'a biraz resim upload yaptım pimpandhost ve lulzimg'ide deneyim teşekkürler.
  • lulzimg firefox plugini kurun zevjin doruklarına varın

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

ekranın istediginiz kısmını secip o kısmı yukleyebiliyorsunuz bu pluginde
  • Silininen dosyaları artık göremiyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Silininen dosyaları artık göremiyor muyuz?

En altta gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Silininen dosyaları artık göremiyor muyuz?

En altta gözüküyor

Tamam, nedense girdiğimde direk gözüme çarpmamıştı.
  • upload sonrası klasorun ilk sayfasindaki dosyalarin hepsini secme nasıl oluyor arkadaşlar ..50-100 dosyayı tek tek elle secmek zorunda kaliyorum ..
  • quote:

upload sonrası klasorun ilk sayfasindaki dosyalarin hepsini secme nasıl oluyor arkadaşlar ..50-100 dosyayı tek tek elle secmek zorunda kaliyorum ..

Yine önceki gibi sanırım yeni temadan dolayı sende bug oluştu cokie'leri silip tekrar denedin mi?
  • oncekinde de hepsini sec dedigim de ilk sayfadaki tum dosyaları degil klasordeki tum dosyaları secmekte idi ..Hani bunda degisti mi yada farklı bir tiyo var mı dedim .
  • quote:

oncekinde de hepsini sec dedigim de ilk sayfadaki tum dosyaları degil klasordeki tum dosyaları secmekte idi ..Hani bunda degisti mi yada farklı bir tiyo var mı dedim .

Şimdi farkettim bazı klasörlerde sorun çıkıyor tüm linkleri seçmiyor ben önce tüm dosyaları seçip sonra bir dosyayı seçenekten çıkartıyorum tüm dosyaların linki çıkıyor ama örnekteki klasörde olmadı o ayrı.Sanırım senin klasörde 500'den fazla dosya var ondan olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 29 Aralık 2011; 20:49:15 >

• Beyler ben 2 gündür bu işle uğraşıyorum ama uploaded.to sitesini kullanıyorum. Bilen arkadaşlardan biraz yardım rica ediyorum neleri upload etmeli ve nerelerde paylaşmalıyım?
  • Beyler herkese iyi seneler mevlam sadece sağlık versin gerisi ıvır zıvır...holiday promosuna dun ve bugunde dahilmi arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Beyler herkese iyi seneler mevlam sadece sağlık versin gerisi ıvır zıvır...holiday promosuna dun ve bugunde dahilmi arkadaslar ?

Evet dün ve bugünde dahil dünün bonusu eklendi.Herkese iyi seneler
  • quote:

quote:

Beyler herkese iyi seneler mevlam sadece sağlık versin gerisi ıvır zıvır...holiday promosuna dun ve bugunde dahilmi arkadaslar ?

dostum acaba bunlar pazarıda mı sayacaklar ? bonusu isteyemedim buton aktif değil
  • pazartesi linkler aktif olacak mis .

quote:

FileSonic Hish
    This is true! And the request links go live on Monday

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Ocak 2012; 2:10:18 >
  • quote:

quote:

quote:

dostum acaba bunlar pazarıda mı sayacaklar ? bonusu isteyemedim buton aktif değil

Sanmam bonus sadece aralık ayı için geçerliydi sanırım yılbaşından dolayı unuttular yarın akşam aktif olur.

• Kimse uğramaz oldu konuya Filesonic'te garip bir sorun yaşıyorum Payments kısmınnda hesapta biriken para sürekli 10 dolar artıp tekrar eski haline geliyor bir saat oldu hala düzelmedi.Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • 1 ocak 'ta eklenen bonuslari geri aldilar acaba onunla mi ilgili sorunun ?
  • quote:

1 ocak 'ta eklenen bonuslari geri aldilar acaba onunla mi ilgili sorunun ?

Yok o bonusları geri aldılar zaten ama bu başka satış olmuş gibi payments kısmında 10 dolar artış oluyor ama istatistiğe bakıyorum satış yok tekrar payments kısmına geliyorum eski haline gelmiş.Sabah yoktu akşama doğru böyle oldu hala devam ediyor cookie'leri sildim yine aynı arada bir payments kısmı bir 110 dolar gözüküyor bir 100 dolar.Para eksilmediği sürece şimdilik sorun yok sadece satış olmuş gibi 10 dolar bir geliyor bir gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.