Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım :D istatistikten baksana refund mu olmus yani kıl'ın tek alıp sonra iptal mi etmis başka birşey gelmedi aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

anladım :D istatistikten baksana refund mu olmus yani kıl'ın tek alıp sonra iptal mi etmis başka birşey gelmedi aklıma.

Baktım refund'da yok şimdilik sorun düzeldi gibi 10 dolar fazlalık gözükmüyor
  • o gecici bisorundu
  • http://img526.imageshack.us/img526/8887/2012010516041322.jpg

arkadaş PPD ci PPS çalışsa daha fazla kazanabilir miydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

http://img526.imageshack.us/img526/8887/2012010516041322.jpg

arkadaş PPD ci PPS çalışsa daha fazla kazanabilir miydi

Son 1 yılın istatistiğini mi çıkarmış ne günde 1 dolar bile zor geliyor 349 dolar kazanmış.PPS'de daha fazla kazanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 5 Ocak 2012; 17:21:47 >
  • bana da 1 yıl gibi geldi , aynen davem Pps o kazancı daha da aşşagı ceker.
  • konu nerelere kaybolmuş filesonice devam mı beyler
  • Geçenlerde üst üste 2 gün satış olmuş, nasıl olmuş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Geçenlerde üst üste 2 gün satış olmuş, nasıl olmuş anlamadım.

Eskiden satış olmayınca şaşırırdık şimdi satış olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Geçenlerde üst üste 2 gün satış olmuş, nasıl olmuş anlamadım.

Eskiden satış olmayınca şaşırırdık şimdi satış olunca

Konu açtığım ya da upload yaptığım yok ve ppd'yen 2 satış olması insanı şaşırtıyor ve üzüyor, pps yapsam 10-15 gün beklesem bile satış olmaz.

• Aylardır duran dosyalar bile Digital Fingerprint'a yakalanıp siliniyor iyice saçmaladılar zaten aşırı dosya siliniyor birde bunlarla uğraşıyorum
  • Meg.a.upload da kapanmış beyler, sıra artık Fileserve ile Filesonic'e mi geliyor?
  • quote:

Meg.a.upload da kapanmış beyler, sıra artık Fileserve ile Filesonic'e mi geliyor?

Yanlışım yoksa Fileserve Abd kuruluşlu bir firma umarım federaller tarafından baskına uğramaz tamda bu aralar kazançta yükselme varken iyi olmaz Filesonic'te korkmuş olacak ki resmen dosya katliamı yapıyor birde sürüyle dosya Digital Fingerprint olayında gitti yerine yenisinide koyamıyorum md5 değiştirmek bile işe yaramıyor dosyayı dfgdsfgdf gibi rar'lasamda üst üste iki kere rarlayıp isim değiştirsemde nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 20 Ocak 2012; 13:04:44 >

• Şimdi filesonic'te paylaştığım tüm filmler kopyalarıyla birlikte silindi 2 gündür resmen dosya soykırımı yaşanıyor Filesonic'inde sonu yakın gibi şimdiden silinen dosyalar 5500'ü geçti
  • quote:

Şimdi filesonic'te paylaştığım tüm filmler kopyalarıyla birlikte silindi 2 gündür resmen dosya soykırımı yaşanıyor Filesonic'inde sonu yakın gibi şimdiden silinen dosyalar 5500'ü geçti

Ne diyorsun dostum desene aç kalıcaz uploaderlik ölecekmi ne

• quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Şimdi filesonic'te paylaştığım tüm filmler kopyalarıyla birlikte silindi 2 gündür resmen dosya soykırımı yaşanıyor Filesonic'inde sonu yakın gibi şimdiden silinen dosyalar 5500'ü geçti

Ne diyorsun dostum desene aç kalıcaz uploaderlik ölecekmi ne

SOPA ve PIPA yasa tasarısı ileri bir tarihe ertelendi umarım kabul edilmez Oron bile bu yasadan korkup Abd ip'lerine erişimi kapattı Bu yasa kabul edilmediği sürece filesonic'in kazanç programına devam edeceğini düşünüyorum bizi fileserve gibi kolay satacaklarını sanmam ama dediğim gibi yasa kabul edilirse eğer filesonic'in sonu kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 21 Ocak 2012; 1:37:23 >

• Filesonic ne zaman kepenk indiricek acaba ? merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Filesonic ne zaman kepenk indiricek acaba ? merak ediyorum

Hish ortada yok r10'da Tansel bile girmiyor belli ki işler karışık sanırım karar aşamasındalar.Zaten paylaşım bile yapılmıyor doğru düzgün bazı dosyalar Digital Fingerprint'a yakalanmasa bile dmca sebebiyle kopyalarıyla birlikte siliniyor.Kopya olmayınca konuları editlemek mümkün değil.bb'li forumda 4 farklı link paylaşan adamların paylaşımlarına bakıyorum sadece r-a-p-i-d-s-h-a-r-e linkler çalışıyor r-a-p-i-d-s-h-a-r-e kalitesini böyle zamanlarda daha iyi belli ediyor.Umarım filesonic kazanç programıyla yoluna devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 22 Ocak 2012; 0:07:37 >
  • para icin yapmıyor dedigimiz adamların zaten 100-500 bin üyeli ayda 6-7 bin dolar kazandıkları siteleri vardir dostum ..Teh** 'li sitenin admini de rap*dshare veriyor idi bir aralar adam niye para için paylaşım yapsın ki adına arı gibi işleyen binlerce ref. 'i var ki dediğin gibi sağlam arşiv ve kaliteli hız için bu tip adamlar bile ra*idshare 'i seçiyor..günde satıştan sadece 400 dolar geliyordur bu tip sitelerde elemanlara.

Bu arada filesonic ve oron en son düşecek gibime geliyor
  • digitalpoint'te kilit vurulmuş filesonic başlığına hish ortalar da yok. sanırım kaçınılmaz son iyice yaklaştı.505 usd alacağım var içerde acaba onu alabilecek miyim ? o dertte var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexician -- 22 Ocak 2012; 2:23:42 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.