Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

para icin yapmıyor dedigimiz adamların zaten 100-500 bin üyeli ayda 6-7 bin dolar kazandıkları siteleri vardir dostum ..Teh** 'li sitenin admini de rap*dshare veriyor idi bir aralar adam niye para için paylaşım yapsın ki adına arı gibi işleyen binlerce ref. 'i var ki dediğin gibi sağlam arşiv ve kaliteli hız için bu tip adamlar bile ra*idshare 'i seçiyor..günde satıştan sadece 400 dolar geliyordur bu tip sitelerde elemanlara.

Bu arada filesonic ve oron en son düşecek gibime geliyor

teh için;

valla emin değilim site parasını her ay toplamaya anca yetiyor

her ay 1500 usd bağış toplamaya çalışıyor dediğin gibi olsa buna gerek duymaz

para toplanmayıncada toplu ban paylaşımcılara sebesiz , sinirden.

• dostum o tip sitelerin 2-3 bin dolar server masrafı olur adam neden gelirinden ödesin
  • Akadaşlar son günlerde free olarak download yaparken şöyle bir hata almaya başladım dosya indirirken.. dosya silinmiş falan değil, 30sn bekliyorum capcha'yı giriyorum.. downloadınız hazır diyor, tıklayınca "You can not access this page directly. Please use the website to start your download or contact us in case of problem. If the problem persists, clear your cookies and try again." yazısı geliyor..

Çözüm yolu var mı bu meretin?
  • filesonicte gitti gözümüz aydın resmen sı...tık
  • kazanç programı az önce resmen kapandı
  • Upload maceram buraya kadarmış bundan sonra benim için upload bitmiştir.Hala upload işleriyle uğraşacaklar varsa Allah sabır versin wupload,fileserve ve son olarak filesonic kazanç programını kapattı bundan sonra hala bu işlerle uğraşmak delilik olur
  • uploaded.to geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

uploaded.to geçin

Bu saatten sonra hiçbir sitenin garantisi yok 1 hafta önce bana fileserve ve filesonic kazanç sistemini kapatacak deseler gülerdim Sonuçta hiçbir site sahibinin dokunulmazlığı yok hapse girmektense kazandıklarını kar sayıp kenara çekilmek en mantıklısı.Abd m-e-g-a-u-p-l-o-a-d-'ın sahibini yeni zelanda'da operasyonla yakalayıp kendi ülkesine getirebiliyorsa diğerlerinede aynısını yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 22 Ocak 2012; 22:40:00 >
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

çok ekmeiğini yedim buranın.üzülsem mi kızsam mı ne yapacağımı bilemiyorum.kendi sitem komple çöp oldu. yakında silerler dosyaları ya da kapatırlar hesapları linkler online kalır.ne yapsam bilemiyorum.şok sadece. son bir 500 usd kaldı onu gönderecekler mi ki zannett miyorumm.off offf nerden geldin 2012...
  • harbi ii para yemişssiniz arkadaslar . yapacak bişey yok şükredin bu kadar yiyebildiğinize bu işde. su resimdeki parayı bi devlet memuru 30 yıl çalısıp alamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

filesonicte gitti gözümüz aydın resmen sı...tık

herkes RS versin artık HAYRINA
  • en azından RS hesabımızı kapatmayacak bunlarla devam ederdim de
    yarına bunlar hesabımızı da kapatırlar fileserve gibi
  • Linkerimden birini indireyim dedim böyle bi ekran çıktı

All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.

If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager.
  • remote de etmeyelim diye yapmış şerefsizler
  • bir devrin sonuna geldik filesonic kullananlara geçmiş olsun

kral öldü yaşasın yeni kral ( Filepost )
  • Zaten sonicten önce megayı nasıl aldılar ben onu anlamadım piayasda en çok link sonicte..kaçınılmaz son olan bize oldu senelerce verilen emek dosyalar vs hepsi uçtu
  • Kalan paraları verseler bari yau.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Kalan paraları verseler bari yau.

Serve vermedi sonicte vermez olan bize oldu...şimdi hangi hosta guvenip dosya yukleyip para kazanmayı beklicezki
  • Filesonic artık bir dosya paylaşım sitesi değil.
    artık sadece kendi upload ettiklerini indirebirecek insanlar
    Milletin aldığı premiumlara yazık yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 23 Ocak 2012; 0:35:10 >
  • Upload işi bitmiştir artık, herkese geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.