Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • We pay you up to $100USD per 20,000 downloads

kararlı mısın cidden . 50-60 dl ile bile 100-150 dolar kazanilabiliyor bunlar resmen semirmeye yönelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Ocak 2012; 23:50:43 >
  • BB'li forum fileserve ve filesonic'i yasaklamak varken neden uploaded.to'yu yasaklamış bilen var mı konularda uploaded.to yerine ~disallowed~ yazısı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 24 Ocak 2012; 0:06:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Orijinalden alıntı: yucelozel

Al allaa ben oronda hiç adult paylaşım yapmıyorum , yazılım konser falan??

Oron admini adult dışında paylaşımlara izin vermediklerini açıklamıştı artık hesabın banlanır banlanmaz onların insiyatifine kalmış.Sonuçta o kadar site kazanç programını kapattı adamlarda zor durumda kalmamak için sadece adult paylaşımına göz yumuyorlar.

Hmmm çok detaylı takip etmiyorum birkaç aydır,bilmiyordum teşekkürler. Genelde dosyaları silmeye yönelik haraketleri, bende neden uçup duruyor dosyalar diyodum.

Teşekkürler.
  • 3 'ü de aff.. kapattı tabi de şahsi bir durum olabilir şöle 3-4 bin dolar'ın üstüne yatma ..vb .Filesonic icerde kalan paraları ödeyecek mi çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

3 'ü de aff.. kapattı tabi de şahsi bir durum olabilir şöle 3-4 bin dolar'ın üstüne yatma ..vb .Filesonic icerde kalan paraları ödeyecek mi çok merak ediyorum.

Dostum butun lınklerı cop oldu adamların yanı daha premium satamazlar sence öderler mi ?

Bu arada sen oroncusun bişey danışıcam sana..bu içerdeki parayla 100 dolar olmadan hesabı premiuma çevirebilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

3 'ü de aff.. kapattı tabi de şahsi bir durum olabilir şöle 3-4 bin dolar'ın üstüne yatma ..vb .Filesonic icerde kalan paraları ödeyecek mi çok merak ediyorum.

Dostum butun lınklerı cop oldu adamların yanı daha premium satamazlar sence öderler mi ?

Bu arada sen oroncusun bişey danışıcam sana..bu içerdeki parayla 100 dolar olmadan hesabı premiuma çevirebilir miyiz ?

Oron'u test amaçlı kullanmıştım içerde 10 dolar vardı şöyle bir şey çıkıyor sanırım premium'a çevriliyor para gitmesin diye tıklamıyorum belki oroncu olabilirim diye

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Oron'u test amaçlı kullanmıştım içerde 10 dolar vardı şöyle bir şey çıkıyor sanırım premium'a çevriliyor para gitmesin diye tıklamıyorum belki oroncu olabilirim diye

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

tşkler dostum bende 8.82 dolar var demekki 10 dolar olunca o buton bendede çıkar..

buarada ppd'ye ne veriyor yanı downloada, mesela 500 dl 250 mb uzeri bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 24 Ocak 2012; 0:46:34 >

• pps icin 50 dl yapıp 150 dolar bile alabilirsin..Ppd icinse oron cok ciddi risk tasır dikkatli olmanızı oneririm..Keza ödeme yapmayabilirler ppd 'da ..

Bu arada evet artık 1 aylık premium kac dolar ediyorsa ki euro /dolar'a gore degisiyor biliyorsun o buton aktif oldugu anda 1 aylık pre alirsin..Olmadi bir mesaj at oron support'dan direk pre yapip dusursunler kazancından.
  • quote:

pps icin 50 dl yapıp 150 dolar bile alabilirsin..Ppd icinse oron cok ciddi risk tasır dikkatli olmanızı oneririm..Keza ödeme yapmayabilirler ppd 'da ..

Bu arada evet artık 1 aylık premium kac dolar ediyorsa ki euro /dolar'a gore degisiyor biliyorsun o buton aktif oldugu anda 1 aylık pre alirsin..Olmadi bir mesaj at oron support'dan direk pre yapip dusursunler kazancından.

Bende yanlıslıkla pps'yi seçmişim dostum o yüzden soruyorum ppd'yi..

ppd'ye para vermeyebilir demişsin lakin ppd'deykende satış yaptırdıktan sonra para vermeyeceklerini sanmıyorum..

Bakalım 1 hafta deneyeyim pps'de tabi oronda kapanmazsa sonra ne olacak bekleyip göruruz
  • oron'un kapanmama ihtimali malesef kardeşim çok düşük ..Ben de sitelerimi video sitesi haline getirmeye başladım bile ...Keza diger filesharing siteleri sikayetlere-saldırılara başlamıştır bile ..Mart ayını oron'unun da gorebilecegini pek sanmıyorum ancak en azından denemis olursun ..

Pps 'de yüzde yüz paranı alırsın ancak ppd 'da belli olmaz vermeyebilirler.Yani kesinlikle aldıgın dl rakamı ile ilgili degil olay tamamiyle satış rakamlarına bağlı ..Yani sen 1000 dl ve 1 satış yapmıssan sana o parayı vermezler ! ancak 1000 dl 5-6 satış gelmisse bir sekilde 30-40 dolar olur o para .tabi iddilari 1000 dl 100 dolar ama inanma doğru değil.
  • beyler çift üyelik yasak mı ?

Benim adult için bir üyeliğim var...

Film içinde alayım free bir hesap daha açayım diyorum...Film paylaşımlarında banlıyo diyo herkes bende yüklediğim filmleri sildim ne olur olmaz diye....
  • Oron için konusuyorsak ?

bence durumunu aktar , bir sekilde dogruyu soledigini belirtirsen sonucta tatlı dil yılanı ..

Keza farkli ip (aynı anda aynı ip ile giris yaparsan 2 hesabi da kaybedebilirsin) - farkli paypal gerekebilir bir de oron kesinlikle pps ve hdd kullanım ratio'su olan bir firma ..Yani eger satış rakamların onların belirledigi standartı yakalamamissa hesabinda dosya tutmayıp direk silerler (Ben 2 tb 'dan sonra ciddi gelirim olmasına ragmen uyarı aldım ki 10 tb olup sorunsuz devam edenler de var dedigim gibi kendi gizli bir oranları var ) .Yani 2 hesabinin olmasinin anlami da olmayabilir direk birini kaybedebilirsin pasiflik yada belirttigim sebeplerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 24 Ocak 2012; 1:34:30 >
  • Dünyada burada bile kutuplaşma başlayacak.
    Amerika kendi sitelerini kapatıp Warez'de dünyada 1 numara rus siteleri popüler olacak.

Letitbit, vip-file, oron, depositfiles.
    Buralara da yasak gelmez heralde. Savaş çıkar be

Şimdi herkes t0rrente yüklenecek ve inanılmaz seed oranları olacak. Bad t0rrent yoktur şu an.
    Ama işte loglarınız hep kayıt altında... Tabi milyonlarca insanı içeri alamazlar bir kaç kişiye her zamanki taktik gibi ciddi para cezaları gelir.
  • quote:

Oron için konusuyorsak ?

bence durumunu aktar , bir sekilde dogruyu soledigini belirtirsen sonucta tatlı dil yılanı ..

Keza farkli ip (aynı anda aynı ip ile giris yaparsan 2 hesabi da kaybedebilirsin) - farkli paypal gerekebilir bir de oron kesinlikle pps ve hdd kullanım ratio'su olan bir firma ..Yani eger satış rakamların onların belirledigi standartı yakalamamissa hesabinda dosya tutmayıp direk silerler (Ben 2 tb 'dan sonra ciddi gelirim olmasına ragmen uyarı aldım ki 10 tb olup sorunsuz devam edenler de var dedigim gibi kendi gizli bir oranları var ) .Yani 2 hesabinin olmasinin anlami da olmayabilir direk birini kaybedebilirsin pasiflik yada belirttigim sebeplerden.

ilk önce buraya söyledim ki şimdi onlara söyleyip olmaz derseler yapamam bir daha :D

neyse ya sorarım olmaz derseler de hiç riske girmeyelim zaten film diziden satış olduğu da yok adam akıllı...

• yalnız daha da sinir bozucu bir sorun var saglam bildigim forumların cogu ya kapanmıs ya belirli kısımları kapatmıslar yada el degistirip siteleri redirect yapmıslar (benim bulabildigim 7-8 site böle , saglam olanlarından )
  • tum fso uyelikler dun gece banlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

tum fso uyelikler dun gece banlandı

Aynen benimkide gitmiş işin kötüsü birkaç hdd yer kaplamasın diye foto arşiv atmıştım onlarda nanay...
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • demek bu kadar düşmüş ha , vay vay vay 200 bin doları eskiden 1 hafta'da kazanan arkadaş 10 binlerce affiliate'i ile bu fiyata ...Acıdım bir an
  • ORON'damı patladı beyler

Affiliate

ORON.com - Professional grade hosting for professional grade tasks!

ORON is a file sharing and storage service which provides a variety of file management options. We offer state of the art file storage and management tools and for our professional members we are able to offer an extended option pack.

To get access to that option pack you have to contact ORON and request it. After we review your account and make sure that you are within the boundaries of our Terms or Service we may grant you the special option pack.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.